Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DuDziaczek napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciesza sie ciotki bardziej niz uczniowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

uczniowie to sobie przedłużają te wakacje, ile mogą... już pustki w moim liceum... :roll:

Posted

:-o :-o :-o

DuDziaczek napisał(a):
U mnie nauczyciele sami kazali nam nie przychodzic w tym tyg. :laugh2_2::siara:
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :shake: :shake: :shake:

Posted

U mnie neistety pełno uczniów i urwanie głowy , bo właśnie kończymy różne akcje i programy profilaktyczne , a do tego wychowawstwo i zabawa ze stronką internetową oraz drukowaniem rozlicznych dyplomów i podziękowań sdla połowy szkoły:placz:
Ale jutro po południu plenarka i KONIEC. Przynajmniej teoretycznie , bo czeka mnie jeszcze praca "biurowa"

Posted

tak naprawdę wcale niekoniecznie... nauczyciel ma jeszcze inne zajęcia... dokumentacja, nabór, porządki w pracowni itp... i jest tak padnięty przez pierwsze dwa tygodnie, że nawet nie potrafi się odprężyć, wypoczywać... :roll:

Posted

Niestety zdjęć nie ma, bo Marcin ze swoim aparatem wyjechał , a ja naszą "małpę" pożyczyłam koleżance. Przepraszam, że się nie odzywam , ale ciągle chodzę do roboty i siedzę dłużej niż w ciągu roku ( sprawozdania , plany, projekty, ankiety i ich analiza inne papierzyska). Obawiam się, że do urlopu szefowej , czyli do 15 lipca będę miała zajęcie. Dodatkowo jakoś mi psycha siadła i nie czuję się najlepiej , może przez te upały- nie znoszę goraca. Ale od jutra postaram sie poprawić i będę częściej na forum.

Dobra wiadomość to taka, że Monia już jest licealistką:multi:i dostała się do takiej klasy, do jakiej chciała.
Psiaki zdrowe i wesołe, choć pana nie ma , zobaczymy jak będzie po niedzieli, bo Monika wyjeżdza na 2 tygodnie , a ja z psicami zostaję sama.:-(

Posted

Oj Betel Betel sama z psicami....

Ja to tak lubie :razz: I wlasnie rozkoszuje sie tym kochanym 48h ktore bede sama tylko z moim psem i dogo... :loveu:

Ale wiem ze to tylko tak teraz mi sie zdaje :evil_lol: Jakby mialo byc dluzej wcale nie byloby fajnie :lol:

A jak Monice poszedl test? ;)

Posted

cześć Betelku :multi:
widzę,że eksploatują Was na całego! Każda praca ma swoje minusy, a że tych teraz więcej... cóż. Trzymamy za Ciebie kciuki i wspieramy duchowo,żebyś już niedługo zrelaksowana i wypoczęta zawitała na dobre w swojej galerii ;)
przekaż nasze gratulacje Monice :multi:

Posted

Dzięki za gratulacje .
Dudziaczku, test poszedł Monice nieźle ( 42 punkty human i 34 matma) no i miała średnią 5,0, co przy tak licznych nieobecnościach spowodowanych chorobami i konieczności zaliczania wszystkich zaległych testów i klasówek uważam za SUPER wynik:lol:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
nie no to super :cool3:
Ja wyciagnelam sie na 4,73 a pasek od 4,75 :evil_lol:

Betelku a kiedy mozemy sie najwczesniej fotek spodziewac :-( ?

Też nieźle , a gdzie sie wybierasz dalej???
Nie wiem , pożyczyłam mój aparat przyjaciółce , która przyjechała z synkiem z Kanady i chcą trochę popstrykać.

Rudzia-Bianca napisał(a):
No nareszcie , bo już tęskniłyśmy z Bianą :)

Gratulacje dla Moni !!!

Dzięki serdeczne , ale teraz trzymajcie raczej kciuki za mnie , bo strasznie nie lubię być sama w domu , a jutro wyprawiam Monię do Krakowa na 2 tygodnie:cool3:

Posted

przyszła upragniona przez Betel 100 strona galerii :cool3::megagrin:
może znajdzie się jakieś stare zdjęcie chociaż jedno?
bo stena strona bez zdjęcia to się nei godzi :lol:

Posted

Jak się nie godzi , to wstawie jakies wczesniejsze , jeszcze nie "publikowane" , a setną strone przegapiłam:cool3:

I znowu wampirek:evil_lol: strach sie bać!!!!