DuDziaczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciesza sie ciotki bardziej niz uczniowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 czekamy z niecierpliwością na nowe fotki i na zakończenie roku ;) cieszę się, że u was wszystko ok :loveu: Quote
halbina Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 DuDziaczek napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciesza sie ciotki bardziej niz uczniowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uczniowie to sobie przedłużają te wakacje, ile mogą... już pustki w moim liceum... :roll: Quote
DuDziaczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 U mnie nauczyciele sami kazali nam nie przychodzic w tym tyg. :laugh2_2::siara: Quote
halbina Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 :-o :-o :-o DuDziaczek napisał(a):U mnie nauczyciele sami kazali nam nie przychodzic w tym tyg. :laugh2_2::siara: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :shake: :shake: :shake: Quote
betel Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 U mnie neistety pełno uczniów i urwanie głowy , bo właśnie kończymy różne akcje i programy profilaktyczne , a do tego wychowawstwo i zabawa ze stronką internetową oraz drukowaniem rozlicznych dyplomów i podziękowań sdla połowy szkoły:placz: Ale jutro po południu plenarka i KONIEC. Przynajmniej teoretycznie , bo czeka mnie jeszcze praca "biurowa" Quote
andzia69 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 no to pani psorko - czekamy na koniec roku szkolnego cobys wróciła do swoich psich obowiązków:p Quote
saga_86 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Rok szkolny już dawno się skończył, a betel jak nie ma tak nie ma. Ja chcę dużo zdjęć INKI jako rekompensatę:eviltong: Quote
halbina Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 tak naprawdę wcale niekoniecznie... nauczyciel ma jeszcze inne zajęcia... dokumentacja, nabór, porządki w pracowni itp... i jest tak padnięty przez pierwsze dwa tygodnie, że nawet nie potrafi się odprężyć, wypoczywać... :roll: Quote
betel Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Niestety zdjęć nie ma, bo Marcin ze swoim aparatem wyjechał , a ja naszą "małpę" pożyczyłam koleżance. Przepraszam, że się nie odzywam , ale ciągle chodzę do roboty i siedzę dłużej niż w ciągu roku ( sprawozdania , plany, projekty, ankiety i ich analiza inne papierzyska). Obawiam się, że do urlopu szefowej , czyli do 15 lipca będę miała zajęcie. Dodatkowo jakoś mi psycha siadła i nie czuję się najlepiej , może przez te upały- nie znoszę goraca. Ale od jutra postaram sie poprawić i będę częściej na forum. Dobra wiadomość to taka, że Monia już jest licealistką:multi:i dostała się do takiej klasy, do jakiej chciała. Psiaki zdrowe i wesołe, choć pana nie ma , zobaczymy jak będzie po niedzieli, bo Monika wyjeżdza na 2 tygodnie , a ja z psicami zostaję sama.:-( Quote
DuDziaczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Oj Betel Betel sama z psicami.... Ja to tak lubie :razz: I wlasnie rozkoszuje sie tym kochanym 48h ktore bede sama tylko z moim psem i dogo... :loveu: Ale wiem ze to tylko tak teraz mi sie zdaje :evil_lol: Jakby mialo byc dluzej wcale nie byloby fajnie :lol: A jak Monice poszedl test? ;) Quote
Od-Nowa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 cześć Betelku :multi: widzę,że eksploatują Was na całego! Każda praca ma swoje minusy, a że tych teraz więcej... cóż. Trzymamy za Ciebie kciuki i wspieramy duchowo,żebyś już niedługo zrelaksowana i wypoczęta zawitała na dobre w swojej galerii ;) przekaż nasze gratulacje Monice :multi: Quote
betel Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Dzięki za gratulacje . Dudziaczku, test poszedł Monice nieźle ( 42 punkty human i 34 matma) no i miała średnią 5,0, co przy tak licznych nieobecnościach spowodowanych chorobami i konieczności zaliczania wszystkich zaległych testów i klasówek uważam za SUPER wynik:lol: Quote
DuDziaczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 nie no to super :cool3: Ja wyciagnelam sie na 4,73 a pasek od 4,75 :evil_lol: Betelku a kiedy mozemy sie najwczesniej fotek spodziewac :-( ? Quote
Rudzia-Bianca Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 No nareszcie , bo już tęskniłyśmy z Bianą :) Gratulacje dla Moni !!! Quote
betel Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 DuDziaczek napisał(a):nie no to super :cool3: Ja wyciagnelam sie na 4,73 a pasek od 4,75 :evil_lol: Betelku a kiedy mozemy sie najwczesniej fotek spodziewac :-( ? Też nieźle , a gdzie sie wybierasz dalej??? Nie wiem , pożyczyłam mój aparat przyjaciółce , która przyjechała z synkiem z Kanady i chcą trochę popstrykać. Rudzia-Bianca napisał(a):No nareszcie , bo już tęskniłyśmy z Bianą :) Gratulacje dla Moni !!! Dzięki serdeczne , ale teraz trzymajcie raczej kciuki za mnie , bo strasznie nie lubię być sama w domu , a jutro wyprawiam Monię do Krakowa na 2 tygodnie:cool3: Quote
DuDziaczek Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Oj betelku ciezkie przezycie :cool3: Ale dacie rade a gdzie jedzie Monia :lol: ? A ja sie Betelku wybieram do 3 gim. ;) I zaczynam sie uczyc :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 A psiska zostają z Tobą ? Poradzicie sobie, ale zgodnie z prośbą zaciskam kciuki :) Quote
Od-Nowa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 przyszła upragniona przez Betel 100 strona galerii :cool3::megagrin: może znajdzie się jakieś stare zdjęcie chociaż jedno? bo stena strona bez zdjęcia to się nei godzi :lol: Quote
betel Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Jak się nie godzi , to wstawie jakies wczesniejsze , jeszcze nie "publikowane" , a setną strone przegapiłam:cool3: I znowu wampirek:evil_lol: strach sie bać!!!! Quote
Asiaczek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Hahaha! Syper Śliczny Wampirek! http://img60.imageshack.us/img60/4649/img544851nh5.jpg Pzdr. Quote
Od-Nowa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 :loveu::loveu::loveu: ona jest cudowna :lol: i pomimo snu, widać jaka wygimnastykowana :evil_lol: Quote
Recommended Posts