Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 7 months later...
  • Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak strasznie mi dziś źle i smutno.... dziś musiałam pozwolić Kubusiowi odejść za Tęczowy Most... przegrywał walkę z nowotworem, nie mogłam dopuścić żeby cierpiał.... Był z nami 2 lata i 3 miesiące. Tak bardzo mi ciężko, tak mi go brakuje!!!!

Jest już tam daleko z aniołkami ....

Posted

Tanisiu
Strasznie mi przykro. Domyslam sie jak jest wam ciezko na sercu.

Kubulek jest tuz obok napewno, tylko po prostu niewidoczny. Nadal kladzie delikatnie nosek na kolanie, nadal delikatnie przypomina o glasnieciu.

Wiem ze niesprawiedliwe ze odchodza szybciej od nas- a z drugiej strony- chyba lepiej ze to My tesknimy niz One.

Kubulek nie jest sam. Dropus, Czarus, Keyka, wyzelki- no przeciez jest juz ich tam za Teczowym mostem cala gromadka...

Trzymaj sie jakos.

Posted

Przykro mi Tanitko:-(:-(:-( Ofiarowałaś mu wiele szczęścia na starsze lata, był naprawdę bardzo szczęśliwy, dziękujemy Ci za to.

Posted

Kubuś był wyjątkowy, totalnie łagodny, bezgranicznie ufny i niezwykle posłuszny. Nie stanowił absolutnie żadnego kłopotu, był malutki i cichutki. Miał niezwykłe spojrzenie- takie maślane oczka, jakby patrzył na człowieka z uwielbieniem. Potrafił tak wpatrywać się siedząc w bezruchu długie minuty. Wszyscy go uwielbiali. Stafcia w szczególności:-(.

Guest Elżbieta481
Posted

Pod warunkiem,że niebo jest,bo chwilami szczerze wątpię!:angryy:
E/W

Posted

tanitka napisał(a):
tak strasznie mi dziś źle i smutno.... dziś musiałam pozwolić Kubusiowi odejść za Tęczowy Most... przegrywał walkę z nowotworem, nie mogłam dopuścić żeby cierpiał.... Był z nami 2 lata i 3 miesiące. Tak bardzo mi ciężko, tak mi go brakuje!!!!

Jest już tam daleko z aniołkami ....

Tanitko trzymaj się :(:(:(
Kubusiu czekaj na nas w tej Dobrej Krainie

• 2 months later...
  • 1 year later...
Posted

"Śpij piesku, śpij...
już odpocząć trzeba
Może będziesz miał
swój kawałek nieba
Może będzie tam
piękniej niż tu teraz
Może spotkasz tych, których tu już nie ma...
Śnij, piesku śnij...
w snach jest zawsze pięknie
Ciepły dom, miejsca dość
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij
a czas łzy osuszy"

• 1 year later...
  • 3 months later...
Posted (edited)

Dziś do Kubusia dołączyła jego następczyni w naszym domu - Zuzia z łodzkiego schroniska. Kubuś pożył u nas 2 lata i Zuzia też 2 lata, nawet z urody byli podobni do siebie.
Kubuniu zaopiekuj się Zuzią i razem z Babunią czekajcie tam na mnie kochani :(

Uploaded with ImageShack.us

Edited by tanitka
  • 7 months later...
Posted

[FONT=verdana]„Płomień świecy, także tej wirtualnej, ma magiczną moc. Jeżeli połączysz swoje myśli z rytmem jego migotania, to może się zdarzyć, że przez króciutkie mgnienie poczujesz obecność swego Psa, który już odszedł z Twego życia, ale pozostał na zawsze w Twoim sercu. Być może położy On z miłością łepek na Twoich kolanach, przytuli się, cichutko zaskomli… Nie płacz, przywołuj wspomnienia tylko o radosnych, wspólnie przeżytych chwilach”.[/FONT]

[FONT=verdana]fragment listu Pani Bogumiły Śpiewakowskiej[/FONT]

[/HR]
[FONT=verdana]WSZYSTKIM JAMNIKOM KTÓRE ODESZŁY ZA TĘCZOWY MOST
[video=youtube;1L3Y19kbS6g]http://www.youtube.com/watch?v=1L3Y19kbS6g[/video]
[/FONT]