oktawia6 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 z okazji świąt wszystkiego najlepszego dla Ciebie Tanitko i Twoich psów, wiele radości i szczęścia w nowym roku Quote
tanitka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 tak strasznie mi dziś źle i smutno.... dziś musiałam pozwolić Kubusiowi odejść za Tęczowy Most... przegrywał walkę z nowotworem, nie mogłam dopuścić żeby cierpiał.... Był z nami 2 lata i 3 miesiące. Tak bardzo mi ciężko, tak mi go brakuje!!!! Jest już tam daleko z aniołkami .... Quote
leni356 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Jak smutno :-( Kubusiu :-( Trzymaj się Tanitko Quote
nanul Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Tatianko, strasznie mi przykro... :-(:-(:-( Trzymajcie się... Quote
Katcherine Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Tanisiu Strasznie mi przykro. Domyslam sie jak jest wam ciezko na sercu. Kubulek jest tuz obok napewno, tylko po prostu niewidoczny. Nadal kladzie delikatnie nosek na kolanie, nadal delikatnie przypomina o glasnieciu. Wiem ze niesprawiedliwe ze odchodza szybciej od nas- a z drugiej strony- chyba lepiej ze to My tesknimy niz One. Kubulek nie jest sam. Dropus, Czarus, Keyka, wyzelki- no przeciez jest juz ich tam za Teczowym mostem cala gromadka... Trzymaj sie jakos. Quote
Neris Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Na pewno go przywitała moja Ofeczka, ona uwelbiała starszych panów... Quote
red Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Przykro mi Tanitko:-(:-(:-( Ofiarowałaś mu wiele szczęścia na starsze lata, był naprawdę bardzo szczęśliwy, dziękujemy Ci za to. Quote
Tigraa Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Tak mi przykro. Dziękuję Ci, że dałaś mu dom i serce. (*) Quote
tanitka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Kubuś był wyjątkowy, totalnie łagodny, bezgranicznie ufny i niezwykle posłuszny. Nie stanowił absolutnie żadnego kłopotu, był malutki i cichutki. Miał niezwykłe spojrzenie- takie maślane oczka, jakby patrzył na człowieka z uwielbieniem. Potrafił tak wpatrywać się siedząc w bezruchu długie minuty. Wszyscy go uwielbiali. Stafcia w szczególności:-(. Quote
malagos Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Strasznie to przykre... ale -jak mawiała moja Teściowa-będzie nam to gdzieś w niebie zapisane, to serce dla zwierząt... Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Pod warunkiem,że niebo jest,bo chwilami szczerze wątpię!:angryy: E/W Quote
Isadora7 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 tanitka napisał(a):tak strasznie mi dziś źle i smutno.... dziś musiałam pozwolić Kubusiowi odejść za Tęczowy Most... przegrywał walkę z nowotworem, nie mogłam dopuścić żeby cierpiał.... Był z nami 2 lata i 3 miesiące. Tak bardzo mi ciężko, tak mi go brakuje!!!! Jest już tam daleko z aniołkami .... Tanitko trzymaj się :(:(:( Kubusiu czekaj na nas w tej Dobrej Krainie Quote
tanitka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 dziękuję za pamięć o Kubusiu, małym radomskim piesku....:-( Quote
Tigraa Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Kubusiu, pamiętamy o Tobie, nie tylko dziś... (*) Quote
tanitka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 dziękujemy za pamięć, o naszym Kubutku :) Quote
Isadora7 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 "Śpij piesku, śpij... już odpocząć trzeba Może będziesz miał swój kawałek nieba Może będzie tam piękniej niż tu teraz Może spotkasz tych, których tu już nie ma... Śnij, piesku śnij... w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij a czas łzy osuszy" Quote
tanitka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Kubusiu, widzisz dziewczyny też o Tobie pamiętają :) Quote
D O R K A Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 tanitka napisał(a):Kubusiu, widzisz dziewczyny też o Tobie pamiętają :) pamiętamy kochanego radomskiego chłopczyka... Quote
tanitka Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) Dziś do Kubusia dołączyła jego następczyni w naszym domu - Zuzia z łodzkiego schroniska. Kubuś pożył u nas 2 lata i Zuzia też 2 lata, nawet z urody byli podobni do siebie. Kubuniu zaopiekuj się Zuzią i razem z Babunią czekajcie tam na mnie kochani :( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited February 22, 2012 by tanitka Quote
Tigraa Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Śpij spokojnie Zuziu (*) Przytulamy Cię mocno, tanitko... Quote
Katcherine Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Tanisiu strasznie mi przykro. Choc Zuzi nie mialam okazji poznac ale caly czas wspominam Kubusia. Szkoda ze one tak szybko odchodza. Quote
tanitka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Kubusiu, Zuziu jesteście na zawsze w naszej pamięci i sercu. Quote
Isadora7 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [FONT=verdana]„Płomień świecy, także tej wirtualnej, ma magiczną moc. Jeżeli połączysz swoje myśli z rytmem jego migotania, to może się zdarzyć, że przez króciutkie mgnienie poczujesz obecność swego Psa, który już odszedł z Twego życia, ale pozostał na zawsze w Twoim sercu. Być może położy On z miłością łepek na Twoich kolanach, przytuli się, cichutko zaskomli… Nie płacz, przywołuj wspomnienia tylko o radosnych, wspólnie przeżytych chwilach”.[/FONT] [FONT=verdana]fragment listu Pani Bogumiły Śpiewakowskiej[/FONT] [/HR] [FONT=verdana]WSZYSTKIM JAMNIKOM KTÓRE ODESZŁY ZA TĘCZOWY MOST [video=youtube;1L3Y19kbS6g]http://www.youtube.com/watch?v=1L3Y19kbS6g[/video] [/FONT] Quote
Recommended Posts