tanitka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 KUBUŚ JUŻ MNIEJ KASZLE I DOKTOR GO DZIŚ OSŁUCHIWAŁ I MÓWI, ZE LEPIEJ SŁYCHAĆ SERDUSZKO!!!:lol: Quote
Neris Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Nie dość że na trawce mięciutkiej to jeszcze na kocyku się wylegują! Piknik pełną gębą... Quote
red Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Wiedziałam, że na serduszko najlepiej podziała kochający domek.... Śliczna rodzinka, można na nie patrzeć bez końca. Kubuś mruży chyba nadal oczka, może kropelki by mu trochę pomogły, są takie stosowane przy jaskrze. Całuski dla gromadki. Quote
tanitka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 z każdym dniem Dziadunio coraz mniej kaszle, na prawdę duża poprawa:lol: Quote
LittleMy Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 :multi::multi::multi: domek to potrafi zdzialac cuda :) Quote
tanitka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Kubuś zakończył już kurację wzmacniającą serce i już prawie nie kaszle:lol:. Pójdziemy do weta na osłuchanie i pewnie wyjdziemy z receptą na dożywotnie pigułki na serce. Kubuś to zupełnie nie kłopotliwy piesek i najbardziej na świecie lubi leżeć na kolanach i być głaskanym, wtedy zamyka oczy z rozkoszy i siedzi jak kot:lol: Quote
red Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Tanitka, on ma coś z kota, chyba ogonek. Ale super psiaczek, kto takiego oddał czy wyrzucił, nieprawdopodobne. Całuski dla niego, niech mu serducho bije jaknajdłużej, bo takie życie ...to coś. Quote
tanitka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 dzisiaj Kubuś był znów osłuchiwany i już serduszko, choć arytmiczne, ale jest słyszalne. Dostaliśmy kolejną porcję tabletek i cieszymy sie wszyscy latem na wiosnę.;) i pani doktor dziś powiedziała, że jak Kubusia pierwszy raz przyniosłam to on już był jedną nogą na tamtym świecie, to tak jak dla człowieka stan przedzawałowy. A teraz? okaz zdrowia!! Quote
Bea1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 wspaniały:loveu: rozczulają mnie takie staruszki...hmmm.. Ciocia KarOla chyba trzeba zrobić ogłoszenie:cool1: Quote
tanitka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 no to zrobiłam sesję pod kontem ogłoszenia, które najlepsze??:razz: :razz: Quote
red Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Tanitka, moim najskrytszym marzeniem jest to, żeby został u Ciebie. Kolejny stres zmiana miejsca itd a jak ktoś nie zadba tak o jego serduszko? Boże ...boje się. On jest taki grzeczny i chyba sam nie chce odchodzić od Ciebie i :-( swojej babuni Quote
D O R K A Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Fotki wszystkie są super !!! Ciężki wybór:roll: Quote
Kar0la Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Bea1 napisał(a):wspaniały:loveu: rozczulają mnie takie staruszki...hmmm.. Ciocia KarOla chyba trzeba zrobić ogłoszenie:cool1: Ciocia Kar0la już pisze ogłoszonko... :lol: Quote
tanitka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Kubuś- jak mówi moja mama- jest jak pluszak. Jest mięciutki, przytulaśny, wdzięczny i nie wadzi nikomu. Kolejna porcja lekarstw na serce sprawiła, iż kaszel prawie w ogóle ustąpił, Kubuś kłusuje sobie na spacerkach i w trakcie naszych posiłków skacze jakby chciał zobaczyć co jest na stole;) . Oczywiście zaraz jest pouczony, ze mu nie wolno tak się męczyć i siada sobie wtedy grzecznie i patrzy tymi maślankowymi oczkami:loveu: . Oczywiście juz nie ma mowy o spaniu na swoim posłanku:evil_lol: Quote
Bea1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Kubuś w GW:placz: jakoś nie chcę aby domek się znalazł:oops: wybacz Tanitko niewdzięcznicy. Quote
tanitka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Kubuś jest tak cudowny, ze ja nie wiem jak przeżyję rozstanie, ale same kochane rozumiecie, ze w grę wchodzi tylko CUDOWNY dom dla Kubusia, żaden inny nie wchodzi w rachubę i Kubuś nadal czeka u mnie.:lol: Dopóki Kubuś będzie u mnie żaden inny piesek na tymczas do mnie nie przyjedzie:shake: Quote
red Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Tanitko, wiem, że on jakby zajmuje miejsce tymczasu, ale boję się, że on nie jest młody i stres związany z kolejną zmianą miejsca może mu nie służyć. Skoro to taki kochany pluszak, ile mu zostało życia.... Nie będzie cudowniejszego domku jak u Ciebie, nie wierzę. W Białce są 2 jamniki, może przy okazji ogłoszenia na Kubusia można będzie je umieścić. Quote
tanitka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 póki co Kubuś jest z nami. A teraz coś do śmiechu!!!!!:lol: Dzisiaj strasznie lało cały dzień, trzeba było jakoś wyjść na spacer.............;) Quote
Matusz Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
red Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Tanitka, dziś w ten brzydki dzień po raz pierwszy doprowadziłaś mnie do śmiechu, są super, kochane i śliczne, do całowania.... Quote
tanitka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 wczoraj byliśmy na kolejnej wizycie u weta i w osłuchaniu podobno już dwa tony serduszka słychać. Kubuś dobrze sie czuje, broni swoich współlokatorek przez innymi samcami- a co!!!:evil_lol: Quote
Recommended Posts