Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiedziałam, że na serduszko najlepiej podziała kochający domek.... Śliczna rodzinka, można na nie patrzeć bez końca. Kubuś mruży chyba nadal oczka, może kropelki by mu trochę pomogły, są takie stosowane przy jaskrze.
Całuski dla gromadki.

Posted

Kubuś zakończył już kurację wzmacniającą serce i już prawie nie kaszle:lol:.
Pójdziemy do weta na osłuchanie i pewnie wyjdziemy z receptą na dożywotnie pigułki na serce. Kubuś to zupełnie nie kłopotliwy piesek i najbardziej na świecie lubi leżeć na kolanach i być głaskanym, wtedy zamyka oczy z rozkoszy i siedzi jak kot:lol:

Posted

Tanitka, on ma coś z kota, chyba ogonek. Ale super psiaczek, kto takiego oddał czy wyrzucił, nieprawdopodobne. Całuski dla niego, niech mu serducho bije jaknajdłużej, bo takie życie ...to coś.

Posted

dzisiaj Kubuś był znów osłuchiwany i już serduszko, choć arytmiczne, ale jest słyszalne. Dostaliśmy kolejną porcję tabletek i cieszymy sie wszyscy latem na wiosnę.;)

i pani doktor dziś powiedziała, że jak Kubusia pierwszy raz przyniosłam to on już był jedną nogą na tamtym świecie, to tak jak dla człowieka stan przedzawałowy. A teraz? okaz zdrowia!!

Posted

Tanitka, moim najskrytszym marzeniem jest to, żeby został u Ciebie. Kolejny stres zmiana miejsca itd a jak ktoś nie zadba tak o jego serduszko? Boże ...boje się. On jest taki grzeczny i chyba sam nie chce odchodzić od Ciebie i :-( swojej babuni

Posted

Bea1 napisał(a):
wspaniały:loveu: rozczulają mnie takie staruszki...hmmm.. Ciocia KarOla chyba trzeba zrobić ogłoszenie:cool1:

Ciocia Kar0la już pisze ogłoszonko... :lol:

Posted

Kubuś- jak mówi moja mama- jest jak pluszak. Jest mięciutki, przytulaśny, wdzięczny i nie wadzi nikomu.
Kolejna porcja lekarstw na serce sprawiła, iż kaszel prawie w ogóle ustąpił, Kubuś kłusuje sobie na spacerkach i w trakcie naszych posiłków skacze jakby chciał zobaczyć co jest na stole;) .

Oczywiście zaraz jest pouczony, ze mu nie wolno tak się męczyć i siada sobie wtedy grzecznie i patrzy tymi maślankowymi oczkami:loveu: . Oczywiście juz nie ma mowy o spaniu na swoim posłanku:evil_lol:

Posted

Kubuś jest tak cudowny, ze ja nie wiem jak przeżyję rozstanie, ale same kochane rozumiecie, ze w grę wchodzi tylko CUDOWNY dom dla Kubusia, żaden inny nie wchodzi w rachubę i Kubuś nadal czeka u mnie.:lol: Dopóki Kubuś będzie u mnie żaden inny piesek na tymczas do mnie nie przyjedzie:shake:

Posted

Tanitko, wiem, że on jakby zajmuje miejsce tymczasu, ale boję się, że on nie jest młody i stres związany z kolejną zmianą miejsca może mu nie służyć. Skoro to taki kochany pluszak, ile mu zostało życia.... Nie będzie cudowniejszego domku jak u Ciebie, nie wierzę. W Białce są 2 jamniki, może przy okazji ogłoszenia na Kubusia można będzie je umieścić.

Posted

Tanitka, dziś w ten brzydki dzień po raz pierwszy doprowadziłaś mnie do śmiechu, są super, kochane i śliczne, do całowania....

Posted

wczoraj byliśmy na kolejnej wizycie u weta i w osłuchaniu podobno już dwa tony serduszka słychać. Kubuś dobrze sie czuje, broni swoich współlokatorek przez innymi samcami- a co!!!:evil_lol: