Gusiaczek Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Czy Fart jest juz domnym psem? chyba na to wygląda ;) ale nie zapeszając czekamy na wieści Quote
zozola77 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 tez zaglądam z nadzieją na super wieści ... Quote
mestudio Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Kochani, Fart na 300% ma dom. Rozmawiałam z Panek Krzysztofem i jestem zwyczajnie rozanielona i cała w skowronkach. Farcik jest idealnie cudny, bez problemu zostaje sam w domu, pięknie towarzyszy Panu na spacerkach, ładnie się słucha, ładnie się bawi z synem Państwa. Państwo są nim zachwyceni i dogadzają mu nawet podając tran aby go wzmocnić przed zimą. Fart uwielbia tran. Pan bardzo pochwalił hotelik czyli Murków :-). Państwo poszli z Fartem do weterynarza i ten powiedział, że w życiu nie widział psa z hotelu z tak ładnie prowadzoną książeczką. Ponadto znajomi Państwa bardzo chwalą hotelik za to, że piesek przyjechał niemożliwie wręcz zadbany, błyszczący i w ogóle piękny. Także ja jestem pod wrażeniem, mam cudowny humor i w ogóle jestem szczęśliwa. Obiecano mi zdjęcia Farcika także jak dostane to natychmiast je wstawię. Zrobię też w długi weekend rozliczenie i dam wszystkim przemiłym darczyńcom znak ile jest pieniążków Farta do rozdysponowania i Waszej kochani decyzji co z nimi dalej. Dziękuję :-). Quote
Ellig Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Mordula kochana! Farciuku powodzenia w nowym, dobrym i kochajacym domku! Huraaaaa! :) Quote
phase Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 tyle czekalismy na dobre zakonczenie tej historii. i udalo sie! bardzo sie ciesze i zycze wszystkiego dobrego dla Farcika i jego domku! Quote
Mattilu Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Boze drogi nareszcie!!! Jak ja sie okrutnie ciesze!!! To przenosze swoja stala z Farta na Bafiego, co Wy na to mestudiowie? Quote
Murka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 SUPER :D Czyli wystarczą odpowiedni ludzie i niemożliwe staje się możliwe :) Kochana mordka wreszcie ma ludzi i jest szczęśliwy :) Dziękujemy bardzo za miłe słowa, ale nie robimy chyba nic ponad normę :oops: Quote
TZmestudio Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 SUPER :D Czyli wystarczą odpowiedni ludzie i niemożliwe staje się możliwe :) Kochana mordka wreszcie ma ludzi i jest szczęśliwy :) Dziękujemy bardzo za miłe słowa, ale nie robimy chyba nic ponad normę :oops: Murka, tylko się cieszyć! :grins: My takiej referencji jeszcze nie doświadczyliśmy, więc długa jeszcze droga przed nami :kiss_2: A Fart widać trafił znakomicie. Quote
TZmestudio Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Jeszcze tylko wkleję kilka tendencyjnych zdjęć z przeszłości do porównania: W przytulisku: Quote
Murka Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 No to rozliczenie końcowe :) Stan konta na 6 październik wynosił -360 zł Wpłaty: +360 zł mestudioRazem: 0 zł Koszty: -192 zł hotelowanie (7-22.10) -8 zł FiprexRazem: -200 zł Pozostałość po hotelowaniu Farta wynosi -200 zł. Quote
Nutusia Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Na metamorfozy trzeba wstawić Farcikowy przypadek ;) TAKIE % to ja lubię bardzo! :) Quote
zozola77 Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 :Cool!: :sweetCyb: :bigcool: trzeba se golnąć z radości :beerchug: Farciku! wszelkiej pomyślności na nowej drodze Ci zyczymy i o wieści czasem prosimy !!! Quote
mestudio Posted November 12, 2014 Author Posted November 12, 2014 Kochani, zrobiłam rozliczenie Fartowych finansów. Ponieważ Fart dostał dodatkowy zastrzyk pieniędzy od anonimowego darczyńcy z zastrzeżeniem, że te pieniądze mają być na jego koncie w razie braku na hotel, pozostało nam w tym momencie 250 zł do rozdysponowania. Bardzo proszę aby wszyscy darczyńcy wypowiedzieli cię co mam zrobić z tymi finansami :-). Quote
Gusiaczek Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Dziękujemy bardzo za miłe słowa, ale nie robimy chyba nic ponad normę :oops: Murko, to zależy, jakie się ma normy ;) wielu powinno się uczyć od Was Pozdrawiam serdecznie z oczami pełnym łez radości, że Farcik w końcu, i to tak cudownie, przyfarcił Quote
Mattilu Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Kochani, zrobiłam rozliczenie Fartowych finansów. Ponieważ Fart dostał dodatkowy zastrzyk pieniędzy od anonimowego darczyńcy z zastrzeżeniem, że te pieniądze mają być na jego koncie w razie braku na hotel, pozostało nam w tym momencie 250 zł do rozdysponowania. Bardzo proszę aby wszyscy darczyńcy wypowiedzieli cię co mam zrobić z tymi finansami :smile:. Najlepiej, gdyby się w tej sprawie wypowiedział anonimowy darczyńca, np. wysyłając priv do Ciebie :-) A tak w ogóle: Wielke Dzięki Anonimowy Darczyńco!!! :iloveyou: Quote
mestudio Posted November 13, 2014 Author Posted November 13, 2014 To nie do końca tak. Darczyńca wpłacił niedawno pieniążki prosto na konto Farta w hoteliku i tym samym nam zostało 250 zł. Te pieniążki zalegają u mnie i są to Wasze kochani deklaracje. Także proszę abyście tymi pieniążkami zarządzili jak należy. Quote
Agnieszka103 Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 mestudio, jeśli o mnie chodzi, to te pieniądze przeznaczyłabym na wydatki związane z psiakami, które są pod Twoją opieką. Quote
Mattilu Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Zgadzam się z przedmówczynią - na załatanie najpilniejszych dziur w budżecie bandy u mestudio. Quote
mestudio Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Bardzo dziękuję, proszę aby pozostali darczyńcy się wypowiedzieli, psiaków w potrzebie jest naprawdę wiele - jak podzieli się te pieniążki na darczyńców to wychodzi po 41 zł. Także proszę o sugestie. A u Farcika wszystko super, zaraz dodam zdjęcia, tylko je zmniejszę. edit: Quote
Recommended Posts