Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, Fart na 300% ma dom. Rozmawiałam z Panek Krzysztofem i jestem zwyczajnie rozanielona i cała w skowronkach. Farcik jest idealnie cudny, bez problemu zostaje sam w domu, pięknie towarzyszy Panu na spacerkach, ładnie się słucha, ładnie się bawi z synem Państwa. Państwo są nim zachwyceni i dogadzają mu nawet podając tran aby go wzmocnić przed zimą. Fart uwielbia tran.

Pan bardzo pochwalił hotelik czyli Murków :-). Państwo poszli z Fartem do weterynarza i ten powiedział, że w życiu nie widział psa z hotelu z tak ładnie prowadzoną książeczką. Ponadto znajomi Państwa bardzo chwalą hotelik za to, że piesek przyjechał niemożliwie wręcz zadbany, błyszczący i w ogóle piękny.

Także ja jestem pod wrażeniem, mam cudowny humor i w ogóle jestem szczęśliwa.

Obiecano mi zdjęcia Farcika także jak dostane to natychmiast je wstawię.

Zrobię też w długi weekend rozliczenie i dam wszystkim przemiłym darczyńcom znak ile jest pieniążków Farta do rozdysponowania i Waszej kochani decyzji co z nimi dalej.

Dziękuję :-).

Posted

SUPER :D

Czyli wystarczą odpowiedni ludzie i niemożliwe staje się możliwe :)

Kochana mordka wreszcie ma ludzi i jest szczęśliwy :)

Dziękujemy bardzo za miłe słowa, ale nie robimy chyba nic ponad normę   :oops:

Posted

SUPER :D

Czyli wystarczą odpowiedni ludzie i niemożliwe staje się możliwe :)

Kochana mordka wreszcie ma ludzi i jest szczęśliwy :)

Dziękujemy bardzo za miłe słowa, ale nie robimy chyba nic ponad normę   :oops:

Murka, tylko się cieszyć! :grins: My takiej referencji jeszcze nie doświadczyliśmy, więc długa jeszcze droga przed nami  :kiss_2:

A Fart widać trafił znakomicie. 

Posted

No to rozliczenie końcowe :)

Stan konta na 6 październik wynosił -360 zł
Wpłaty:

+360 zł mestudio
Razem: 0 zł

Koszty:
-192 zł hotelowanie (7-22.10)
-8 zł Fiprex
Razem: -200 zł

Pozostałość po hotelowaniu Farta wynosi -200 zł.

Posted

Kochani, zrobiłam rozliczenie Fartowych finansów.

Ponieważ Fart dostał dodatkowy zastrzyk pieniędzy od anonimowego darczyńcy z zastrzeżeniem, że te pieniądze mają być na jego koncie w razie braku na hotel, pozostało nam w tym momencie 250 zł do rozdysponowania.

Bardzo proszę aby wszyscy darczyńcy wypowiedzieli cię co mam zrobić z tymi finansami :-).

Posted

Dziękujemy bardzo za miłe słowa, ale nie robimy chyba nic ponad normę    :oops:

Murko, to zależy, jakie się ma normy ;) 

wielu powinno się uczyć od Was 

Pozdrawiam serdecznie z oczami pełnym łez radości, że Farcik w końcu, i to tak cudownie, przyfarcił

Posted

Kochani, zrobiłam rozliczenie Fartowych finansów.

Ponieważ Fart dostał dodatkowy zastrzyk pieniędzy od anonimowego darczyńcy z zastrzeżeniem, że te pieniądze mają być na jego koncie w razie braku na hotel, pozostało nam w tym momencie 250 zł do rozdysponowania.

Bardzo proszę aby wszyscy darczyńcy wypowiedzieli cię co mam zrobić z tymi finansami :smile:.

Najlepiej, gdyby się w tej sprawie wypowiedział anonimowy darczyńca, np. wysyłając priv do Ciebie :-)

A tak w ogóle: Wielke Dzięki Anonimowy Darczyńco!!! :iloveyou:

Posted

To nie do końca tak. Darczyńca wpłacił niedawno pieniążki prosto na konto Farta w hoteliku i tym samym nam zostało 250 zł. Te pieniążki zalegają u mnie i są to Wasze kochani deklaracje.

Także proszę abyście tymi pieniążkami zarządzili jak należy.

Posted

Bardzo dziękuję, proszę aby pozostali darczyńcy się wypowiedzieli, psiaków w potrzebie jest naprawdę wiele - jak podzieli się te pieniążki na darczyńców to wychodzi po 41 zł. Także proszę o sugestie.

A u Farcika wszystko super, zaraz dodam zdjęcia, tylko je zmniejszę.

edit:

16116_860356194015171_238148651838582332

1505476_860356197348504_9097643271817627

10387686_860357417348382_414242892739426

10393864_860356104015180_579130355872247