Murka Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Teraz noce chłodne więc przenieśliśmy Farcika z boksu zewnętrznego do wewnętrznego. Farcik chyba jednak do zmarźlaków nie należy, bo zamiast grzać doopkę jak inne psiaki w ciepłej budce z kocykiem to wyciąga w/w kocyk i śpi na nim na podłodze ;) Ale dobrze, że przynajmniej, że nie rozdrabnia kocyka na części pierwsze :) Rozliczenie: [B]Stan konta na 31 sierpnia wynosił +4 zł Wpłaty:[/B] +400 zł Bożena K. [B]Razem: +404 zł[/B] [B]Koszty:[/B] -360 zł hotelowanie -8 zł Fiprex [B]Razem: -368 zł[/B] +404 zł - 368 zł = +36 zł [COLOR=#ff0000][B]Stan konta na 30 września wynosi +36 zł.[/B][/COLOR] Quote
Gusiaczek Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Fart, jeszcze Murce gitarę zawracasz?!? Zwalniaj boks, bo inne Ogonki czekają! :) Quote
Murka Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Mam pytanie: prawdopodobnie w przyszłą sobotę (12.10), o ile pogoda dopisze, będzie u nas muzzy, psi fotograf (pewnie niektórzy kojarzą), będzie robił zdjęcia naszym podopiecznym. Nie wiem ile będzie miał czasu, ale chciałabym porobić profesjonalne fotki choć tym psiakom, które nie miały jeszcze takiej sesji i jej potrzebują do szukania domu. No i pytanie czy chcecie, żeby Farcika obfocić. Muzzy prosi jedynie za zwrot kosztów dojazdu z Lublina do nas, co po podzieleniu na fotografowane psiaki wynosi naprawdę niewiele (ok. 10-5 zł). Zdjęcia muzzyego można zobaczyć na [url]www.psifotograf.com[/url] Quote
mdk8 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 jak osoby decyzyjne się zgodzą to ja pokryję koszt dojazdu. Jak będzie decyzja to proszę info. na pw. Quote
mestudio Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Jakże mamy się nie zgodzić, pewnie że tak!!!!! Poprosimy o piękne zdjęcia:-),a zaraz potem domek w prezencie. Quote
Ellig Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Bardzo prosimy o piękne zdjecia, Murka Ty tez robisz bardzo ladne zdjecia:) Quote
mdk8 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 to załatwione , będę czekać na nr. konta Murki ;) Quote
Murka Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Jutro sesja :) A tak w ogóle to coraz fajniejszy się ten Farcik robi, jest taki śmieszny jak się cieszy, a niewiele mu do radości potrzeba: np. napełnianie miseczki karmą albo świeże sianko w budce (jak był na zewnątrz, bo teraz się poddałam i mu postawiłam legowisko plastikowe z materacykiem i grubym kocem w boksie wewnętrznym). W końcu opanowaliśmy mamlanie i łapanie w zęby rąk przy głaskaniu. Wkłada się do morduchny Farcika piłeczkę tenisową, którą on z uwielbieniem mamle, a wtedy można go wygłaskać na wszystkie sposoby, a on się cieszy, łasi i sobie mamle tą piłkę :) A muszę powiedzieć, że sierść Farcika jest wyjątkowo miła w dotyku. Quote
Ellig Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Farcik ale z ciebie kochany psiak, Murka dziekujemy za tak optymistyczne wiadomosci o Farciku. Na zdjecia czekamy:) Quote
from_wonderland Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 No, to taki wieści to się bardzo przyjemnie czyta :) także ciekawa tych zdjęć jestem. Quote
Murka Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Myślę, że Fart znalazł dom... dzisiaj zgłosiły się dwa konkretne domy, zwłaszcza jeden bardzo mi się podoba i myślę, że to to. Przekazałam szczegółowe info mestudio. A fotki i tak dzisiaj zrobiliśmy, Farcik zaczyna bawić się zabawkami :) muzzy obiecał, że do tygodnia czasu obrobi wszystkie zdjęcia. Quote
mestudio Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Już rozpuściłam wici w poszukiwaniu osoby na wizytę pa:-). Quote
Nutusia Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Ale super! A fotki będą... na pamiątkę ;) :) Quote
Marysia R. Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Trzymam kciuki... i czekam na fotki;) Quote
Mattilu Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Farcik, wreszcie cos konkretnego :) Trzymam kciuki z calej sily! Quote
baster i lusi Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 łał mateńko może wreszcie Fart będzie miał farta i będzie to ten jedyny domek. Quote
Ellig Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Murka']Myślę, że Fart znalazł dom... dzisiaj zgłosiły się dwa konkretne domy, zwłaszcza jeden bardzo mi się podoba i myślę, że to to. Przekazałam szczegółowe info mestudio. [/QUOTE] Kciuki trzymam zacisniete :) Quote
Gusiaczek Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Oj:) byleby się przyfarciło, kciukasy trzymiem ;) Quote
from_wonderland Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 O, proszę, jakie wieści! To konkretnie trzymamy kciuki :) Quote
aida Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Jestem i ja trzymam kciuki aż już paluchy zsiniały Quote
Murka Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Jeden z domów już odpadł (w Warszawie), jak dziewczyny zadzwoniły umówić się na wizytę to wyparł się, że w ogóle do mnie dzwonił i że w ogóle o jakiego amstafa chodzi... :roll: Ale to był ten drugi dom, wierzę, że ten pierwszy to będzie ten jedyny... Nie wiem czy mestudio znalazła już kogoś do wizyty, chodzi o miejscowość Swarzędz po Poznaniem. Quote
Recommended Posts