Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Farcik jest przepiękny, cudny pies.

Odpowiedziałam obu zainteresowanym wczoraj i poprosiłam o skontaktowanie się z hotelikiem. Jeden z domów standardowo -pies do domu z dziećmi +York i pytanie jak pies zareaguje na Yorka. A ja się zastanawiam jak York zareagowałby na Farta.

Posted

[quote name='mestudio']Farcik jest przepiękny, cudny pies.

Odpowiedziałam obu zainteresowanym wczoraj i poprosiłam o skontaktowanie się z hotelikiem. Jeden z domów standardowo -pies do domu z dziećmi +York i pytanie jak pies zareaguje na Yorka. A ja się zastanawiam jak York zareagowałby na Farta.[/QUOTE]

Dobre pytanie...Z Yorkami nigdy nic nie wiadomo.

Posted

[quote name='mestudio']Jeśli Murka nic nie pisze o domkach tzn., że klapa niestety.[/QUOTE]
Szkoda a moze i nie, bedziemy szukac dalej domku dla Farta.

Posted

Niestety cisza, tzn. żadnych konkretów, bo co jakiś czas ktoś tam dzwoni. Z tych DSów od mestudio, to chyba tylko jeden SMS dostałam, odpisałam grzecznie i odpowiedzi żadnej...

Posted

[quote name='aida']Hotel Farcika za wrzesień opłacony[/QUOTE]

Aida, pięknie Ci dziękuję, nie mam pojęcia jak i czy kiedykolwiek będę mogła się odwdzięczyć za tak ogromną pomoc.
Bardzo, bardzo dziękuję.

Posted

zapraszam na " smaczny bazarek" dla 3 starszych schorowanych psiaków [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247374-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-smacznego-kulinaria-II-do-6-10-do-22-00?p=21347923#post21347923"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247374-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-smacznego-kulinaria-II-do-6-10-do-22-00?p=21347923#post21347923[/URL]