Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Farcika wszystko dobrze; zabawkami interesuje się średnio, co mu nie przeszkadza rozerwać koc na strzępy (ostatnio mu dałam, żeby sadzał na nim swoją szlachetną doopkę, a nie na betonie; ach jak się cieszę, że nie dałam mu materaca, bo miałam taki zamysł ;) chyba boksu bym nie poznała).
On w ogóle jest jakoś taki mało męski, siusia jak sunia, w przysiadzie i długo (zawsze jak wyjdzie z boksu to muszę na niego chwilę czekać aż skończy, żeby wypuścić go na drugi wybieg). Z jednej strony to fajnie, bo nie ma charakteru dominanta. Myślę, że nawet z samcem by się potrafił zgodzić i mu ustąpić.

Wczoraj miałam telefon "o amstafa", myślałam, że to o Farta chodzi, ale pan mówi, że o Mojrę (mamy jeszcze czarną astkę), no to się tłumaczę, że mamy dwa asty... a pan mi mówi, że on właśnie "dwóch potrzebuje" i się "napalił"... Oczywiście byłyby w domu, dom z ogrodem, pan miał dalmatyńczyka itd. Pan już chciał przyjeżdżać zobaczyć psy (z Lublina), ale powiedziałam parę razy o wizycie przedadopcyjnej, że bez niej nie weźmie ich. I jakoś się już Pan nie odezwał...

Posted

[quote name='Nutusia']Tak jest! Napalonym panom dziękujemy ;) :)[/QUOTE]

O tak!
Jakoś źle mi się kojarzy "napalenie na amstafy" .....
Przyznam, że Fart, jego historia sprawiły, że i mnie udało się
"przejrzeć na oczy" i pokochać tę rasę
Zawsze twierdziłam, że to nie pies jest "zły" ino bywają głupi, źli ludzie ...
Niestety, gdy widzę ASTa z przyczepionym bezkarkowcem-bezmózgowcem do smyczy
mam w sobie lęk i obawy ....

Posted

Zrobiłam Farcikowi tablicę bo w pakieciku jej nie było co mnie zdziwiło nieco. Poszukam też jakiegoś bazarku z ogłoszeniami i puszczę nowe ogłoszenia.

Dziękujemy za wpłaty, dziś wpiszę je wszystkie w rozliczenie.
Przelałam 14 zł za hotelik.

Posted

[quote name='Murka']Zgłosił się sensownie brzmiący domek dla Farcika. Potrzebna wizyta Warszawa-Białęka i mocne kciuki :)[/QUOTE]
Kciuki juz trzymam! A osoby z okolic szukam:)

Posted

[quote name='mestudio']Elu, Ola jest na urlopie, czekam na odpowiedź drugiej pani. Jeszcze napiszę do Atomówki, ona robiła wizytę pa u Renaty (dt Iskierki).[/QUOTE]
Ok, to szukamy dalej:)

Posted

[quote name='mestudio']Elu, Ola jest na urlopie, czekam na odpowiedź drugiej pani. Jeszcze napiszę do Atomówki, ona robiła wizytę pa u Renaty (dt Iskierki).[/QUOTE]
Aida jest z Warszawy.Jeśli chcecie to do niej zadzwonię.Toć to jej pupil.