Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewu']Nikt się nie cieszy...:placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE]

Ja tez się cieszę. Mam też nadzieje że nie zostaniemy same z psiakiem (jak to czasem bywa)

Posted

[quote name='ewu']Nikt się nie cieszy...:placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE]
ewu, gratulacje, takie udane akcje dodają wszystkim sił;
dziękuję za to że jesteś i kłaniam Ci się bardzo, bardzo nisko!!

Posted

[quote name='asiuniab']ewu, gratulacje, takie udane akcje dodają wszystkim sił;
dziękuję za to że jesteś i kłaniam Ci się bardzo, bardzo nisko!![/QUOTE]
Asia przestań, coś Ty :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Posted (edited)

[quote name='mdk8']ja się cieszę :loveu: ale martwią mnie pozostałe psinki....
Ja też...
Czuję się okropnie bo trzeba było wybrać...
Zamiast radości mam kaca:(
Ciągle widzę tą białą...
Nie mogłam jednak obarczyć Anety wycofanym psem.
Jutro ode mnie pojadą do niej dwa psiaki ten czarny i Tila uratowana przed Radysami.
Obie na moim garnuszku...
Dzięki Agusia ,że pomożesz opłacić trzy miesiące czarnulce:)

Edited by ewu
Posted

[quote name='ewu']Ja dzisiaj wykonałam chyba 100 telefonów i napisałam milion smsów:)
Ale było warto)
Sunie uratowane, szczenior z Siedlec jedzie rano do dt.
Co za dzień:):):)[/QUOTE]

Basiu, wiesz, że u mnie bida z nędzą, ale do ogłoszeń ja zawsze chętna, a jak już ktoś wreszcie zechcieje (;)) któregoś z moich psiaków, to też obiecuję pomoc w formie bazarków czy jakiegoś grosza.
Jesteś niesamowita, naprawdę:loveu:

Powiedz mi tylko jedno,bo już nie chcę dzwonić o tej porze. Jutro do mnie przyjeżdża tylko Tila, tak? Tylko ją mam odwieźć do Anetki?

Posted

Tak tylko Tila:)
Czarną Pan Krzysiek dostarczy Anetce:)
A do mnie dzwoń kiedy chcesz, środek dnia:)
Ja chodzę spać około 3-ciej:)
Idę chatę sprzątać i pralkę włączyć:)
Dzisiaj załatwiłyśmy dt dla szczeniorka w Warszawie.Jutro wyjedzie z Siedlec, dt miodzio(tfu, tfu:)

Posted

Dzięki dziewczyny. Nigdy bym nie pomyślała, że transport będzie tak szybko !

Jeszcze potrzebuję dane do adopcji, to bardzo ważne, obydwaj kierowcy chcą być dosyć wcześnie jutro.

Potrzebuję imię i nazwisko osoby adoptującej, adres z dowodu osobistego, nr dowodu i pesel oraz nr telefonu.

Jeszcze będzie potrzebne upoważnienie do podpisania dokumentów adopcyjnych, rano muszę jeszcze ustalić z jaką datą, bo z tego co pamiętam to biurwa mówiła, że adopcja musi być 9.05.

Podaję do siebie maila - [email protected]

Posted

Już wysłałam treść upoważnień z moimi danymi na tego maila i do ewu. Nie wiem z jaką datą ma być ta adopcja, dzisiaj już bylo za późno, żeby to ustalić.
Biurwa jak pokazywała mi psy to mówiła, że adopcja będzie z datą o ile pamiętam 09.05. Zróbcie najlepiej 2 wersje- z datą jutrzejszą -26.05 i tą 09.05. Jutro rano będę dzwonić do schroniska, ale za nim cos ustalę, to już może być za późno na tworzenie upoważnień.

Posted

[quote name='toyota']Już wysłałam treść upoważnień z moimi danymi na tego maila i do ewu. Nie wiem z jaką datą ma być ta adopcja, dzisiaj już bylo za późno, żeby to ustalić.
Biurwa jak pokazywała mi psy to mówiła, że adopcja będzie z datą o ie pamiętam 09.05. Zróbcie najlepiej 2 wersje z datą jutrzejszą 26.05 i tą 09.05. Jutro rano będę dzwonić do schroniska, ale za nim cos ustalę, to już może być za późno na tworzenie upoważnień.[/QUOTE]

upoważnienie wysłane. Poza tym jutro czyli dziś jest 25.05 :)

Posted

[quote name='toyota']Dzięki dziewczyny. Nigdy bym nie pomyślała, że transport będzie tak szybko !

Jeszcze potrzebuję dane do adopcji, to bardzo ważne, obydwaj kierowcy chcą być dosyć wcześnie jutro.

Potrzebuję imię i nazwisko osoby adoptującej, adres z dowodu osobistego, nr dowodu i pesel oraz nr telefonu.

Jeszcze będzie potrzebne upoważnienie do podpisania dokumentów adopcyjnych, rano muszę jeszcze ustalić z jaką datą, bo z tego co pamiętam to biurwa mówiła, że adopcja musi być 9.05.

Podaję do siebie maila - [email protected]
Posłałam.
A upoważnienie też musi być na rano? Kurcze nie mam skanera a aparatem słabo wychodzi.

Posted

[quote name='beta ata']Dopiero dzis weszłam na dogo po dwóch dniach "w rozjazdach". Ewu, dzieki za zaproszenie.[/QUOTE]
Witaj:):):)

Posted (edited)

Umieram z nerwów....Jakie są Tila i bezimienna czarnuszka.
Znam je tylko z opisów internetowych.Ponoć miłe przytulaski...

Edited by ewu
Posted

Najwyżej pojadę na służbę do Anety i będę tam na dt.
W końcu jestem "psia mama", to się kwalifikuję do hoteliku:)
Niedawno sąsiadka przyniosła mi w prezencie kubek z napisem:"dog mom"...

Posted

[quote name='kolejna kobietka']zagladam do psiaczkow i czekam niecierpliwie na relacje z akcji adopcji i podrozy :)[/QUOTE]
Dostałam od Sharki mmsa z rudą sunią :)
Jedzie sobie księżniczka samochodem na czerwonym kocyku, ma zadowolony pychol a Paweł ponoć się już zdążył w suni zakochać:):)