Macia Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Spokojnie, dzwoniłam. Muszę teraz ustalić parę spraw z Toyotą, ale ma zajęty telefon. Quote
ewu Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Co robimy? Czy ktoś wesprze hotelik , ile możecie zadeklarować? Quote
ewu Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Macia napisał(a):Spokojnie, dzwoniłam. Muszę teraz ustalić parę spraw z Toyotą, ale ma zajęty telefon. Super:):):):) Quote
sharka Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 zaraz wszystko się wyjaśni :) tylko wiecie cioteczki - do faceta konkretnie i krótkie zdania - ma być tu i o tej, jechać tam i tyle. Dobrze gdyby ktoś jeszcze z Pawłem jechał, chłopak sobie poradzi ale doświadczenia z psami za dużego nie ma. <:] Quote
ewu Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Dziewczyny co robić jest na jutro transport do Krakowa za 230 zł. Czy nie zostanę z tym sama? Czy wesprzecie mnie jak pies będzie w hoteliku? Quote
MALWA Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Nie mogę się za bardzo zorientowaćco z drugiem psiakiem? Jeden zostanie zabrany przez Macię, tak? A gdzie ma trafić drugi psiak? I który to będzie? Quote
ewu Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='MALWA']Nie mogę się za bardzo zorientowaćco z drugiem psiakiem? Jeden zostanie zabrany przez Macię, tak? A gdzie ma trafić drugi psiak? I który to będzie? Drugiego ja biorę do hoteliku pod Krakowem. Jutro jest transport łączony za 230 zł. Niestety jutro jedzie do tego hoteliku Tila , której będę sama opłacać pobyt a skąd wezmę pieniądze na drugiego psa - tego do"uśpienia" to nie wiem....:(:(:( Mam nadzieję,że mi pomożecie i zbierzemy deklaracje. Za transport też muszę wyłożyć i będę żebrać... Quote
ewu Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Błagam nie zostawiajcie mnie samej z tym problemem.... Quote
obiezyswiat75 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Nie wiem w sumie ile razy mam jeszcze pisać że oplacam transport dla obu psiakow w dowolne miejsce? Quote
kolejna kobietka Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 a tym laczonym jedzie jeden psiak, czy od razu te dwa? czy bedzie potrzebne wsparcie dla tej rudej suni jak juz bedzie w dt, czy "tylko" dla tego drugiego (ktory jedzie? biala sunia?) w Krakowie i ile? Quote
mdk8 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 ja zadeklarować stałej już nie mogę mojego psa czekają 2 zabiegi ale w miarę możliwości będę pomagała. Które psy jadą? Co z resztą psiaków? Trzeba będzie szukać im domów bo jak dojdą nowe psy to znowu będą chcieli mordować. Quote
kolejna kobietka Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 no wlasnie, w pierwszej kolejnosci w miare mozliwosci, trzeba bedzie psiaki z tej gminy wyciagac, jak sa tak zagrozone ehhh Quote
ewu Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Nie wiem w sumie ile razy mam jeszcze pisać że oplacam transport dla obu psiakow w dowolne miejsce? Ale ja nie o tym:) Wiem,że pokryjesz , ja mam na myśli opłacanie hoteliku:) Quote
ewu Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 (edited) [quote name='kolejna kobietka']a tym laczonym jedzie jeden psiak, czy od razu te dwa? czy bedzie potrzebne wsparcie dla tej rudej suni jak juz bedzie w dt, czy "tylko" dla tego drugiego (ktory jedzie? biala sunia?) w Krakowie i ile?[/QUOTE] Potrzebuję przynajmniej 300 zł deklaracji. Łączonym jedzie jeden pies za 230 zł. Edited May 25, 2013 by ewu Quote
ewu Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='agusiazet']Który to pies pojedzie w drugie miejsce?[/QUOTE] Chyba ta czarna sunia. Toyota pojechała do schronu, zobaczy co i jak.. Quote
ewu Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='kolejna kobietka']ta czarna do Krakowa tak?[/QUOTE] Chyba ta czarna... Quote
Lobaria Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Nie dodzwoniłam się do hoteliku, jutro spróbuję. Albo dziś później. Quote
ewu Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='agusiazet']Przyszłam na zaproszenie ewu:) Kocham czarne pieski, na które mało kto się łakomi, więc do końca sierpnia mogę zadeklarować po 300 zł za dobry, uznany hotel (U Murki, u Furciaczka, Psanatorium) za tę czarną suczkę ze zdjęcia poniżej. Po tym terminie niestety nie wiem, czy będę miała pracę, więc nie mogę o niczym decydować obecnie! Byłoby super żebyś pomogła.Sunia będzie tam gdzie był Staś, opłacałaś mu pobyt:) Quote
agusiazet Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Tak, pamiętam Stasia:) Owszem, wesprę sunię, mogę w czerwcu, lipcu i sierpniu wpłacić deklarowaną kwotę, po tym terminie raczej już nie. Jeśli znalazłyby się inne deklaracje, można tą kwotę podzielić na mniejsze, ale jak na razie to deklaracji chyba brak:( Quote
ewu Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='agusiazet']Tak, pamiętam Stasia:) Owszem, wesprę sunię, mogę w czerwcu, lipcu i sierpniu wpłacić deklarowaną kwotę, po tym terminie raczej już nie. Jeśli znalazłyby się inne deklaracje, można tą kwotę podzielić na mniejsze, ale jak na razie to deklaracji chyba brak:([/QUOTE] Dziękuję:) Quote
mdk8 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 podeślij nr. konta postaram się w przyszłym tygodniu coś dorzucić. Quote
Recommended Posts