Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zaraz wszystko się wyjaśni :) tylko wiecie cioteczki - do faceta konkretnie i krótkie zdania - ma być tu i o tej, jechać tam i tyle. Dobrze gdyby ktoś jeszcze z Pawłem jechał, chłopak sobie poradzi ale doświadczenia z psami za dużego nie ma. <:]

Posted

Dziewczyny co robić jest na jutro transport do Krakowa za 230 zł.
Czy nie zostanę z tym sama?
Czy wesprzecie mnie jak pies będzie w hoteliku?

Posted

Nie mogę się za bardzo zorientowaćco z drugiem psiakiem?

Jeden zostanie zabrany przez Macię, tak?

A gdzie ma trafić drugi psiak? I który to będzie?

Posted

[quote name='MALWA']Nie mogę się za bardzo zorientowaćco z drugiem psiakiem?

Jeden zostanie zabrany przez Macię, tak?

A gdzie ma trafić drugi psiak? I który to będzie?
Drugiego ja biorę do hoteliku pod Krakowem.
Jutro jest transport łączony za 230 zł.
Niestety jutro jedzie do tego hoteliku Tila , której będę sama opłacać pobyt a skąd wezmę pieniądze na drugiego psa - tego do"uśpienia" to nie wiem....:(:(:(
Mam nadzieję,że mi pomożecie i zbierzemy deklaracje.
Za transport też muszę wyłożyć i będę żebrać...

Posted

ja zadeklarować stałej już nie mogę mojego psa czekają 2 zabiegi ale w miarę możliwości będę pomagała. Które psy jadą?

Co z resztą psiaków? Trzeba będzie szukać im domów bo jak dojdą nowe psy to znowu będą chcieli mordować.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Nie wiem w sumie ile razy mam jeszcze pisać że oplacam transport dla obu psiakow w dowolne miejsce?
Ale ja nie o tym:)
Wiem,że pokryjesz , ja mam na myśli opłacanie hoteliku:)

Posted (edited)

[quote name='kolejna kobietka']a tym laczonym jedzie jeden psiak, czy od razu te dwa? czy bedzie potrzebne wsparcie dla tej rudej suni jak juz bedzie w dt, czy "tylko" dla tego drugiego (ktory jedzie? biala sunia?) w Krakowie i ile?[/QUOTE]
Potrzebuję przynajmniej 300 zł deklaracji. Łączonym jedzie jeden pies za 230 zł.

Edited by ewu
Posted

[quote name='agusiazet']Który to pies pojedzie w drugie miejsce?[/QUOTE]
Chyba ta czarna sunia. Toyota pojechała do schronu, zobaczy co i jak..

Posted

[quote name='agusiazet']Przyszłam na zaproszenie ewu:)

Kocham czarne pieski, na które mało kto się łakomi, więc do końca sierpnia mogę zadeklarować po 300 zł za dobry, uznany hotel (U Murki, u Furciaczka, Psanatorium) za tę czarną suczkę ze zdjęcia poniżej. Po tym terminie niestety nie wiem, czy będę miała pracę, więc nie mogę o niczym decydować obecnie!

Byłoby super żebyś pomogła.Sunia będzie tam gdzie był Staś, opłacałaś mu pobyt:)

Posted

Tak, pamiętam Stasia:) Owszem, wesprę sunię, mogę w czerwcu, lipcu i sierpniu wpłacić deklarowaną kwotę, po tym terminie raczej już nie. Jeśli znalazłyby się inne deklaracje, można tą kwotę podzielić na mniejsze, ale jak na razie to deklaracji chyba brak:(

Posted

[quote name='agusiazet']Tak, pamiętam Stasia:) Owszem, wesprę sunię, mogę w czerwcu, lipcu i sierpniu wpłacić deklarowaną kwotę, po tym terminie raczej już nie. Jeśli znalazłyby się inne deklaracje, można tą kwotę podzielić na mniejsze, ale jak na razie to deklaracji chyba brak:([/QUOTE]
Dziękuję:)