Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję dziewczyny za odwiedziny i życzenia! Wam także (spóźnionego;)) Szczęśliwego Nowego Roku! Oby był lepszy, niż ten poprzedni!

Ja spędziłam Sylwestra u znajomych w Zakopanem, pojechałam dzisiaj na deskę do Jurgowa i oczywiście znalazłam psiaka...Masakra...Najgorsze jest to, że nawet nie miałam jak go wziąć. Jest w typie labradora. Znacie może fundacje, które zajmują się labradorami? Założyłam biednej wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/144810-jurg%C3%B3wbukowina-tatrza%C5%84ska-pies-w-typie-labradora-w-potrzebie/

Aniu, dziękuję ślicznie za deklaracje (nie mam niestety emotikonka całuska ;))

Posted

Zobaczyłam na poczcie, że dostałam wiadomość w sprawie Baksika (ogłoszenie na olx.pl: http://olx.pl/oferta/baks-zerwal-sie-z-lancucha-teraz-szuka-nowego-domu-CID103-ID3kLbP.html) iod razu serce zaczęło mi mocniej bić, ale jak weszłam to załamałam ręce... 

"Dzień dobry, 

Chciałam zapytać, co to za rudy piesek jest na tym zdjęciu? Czy one jest do adopcji?\
Pozdrawiam"

Nie wiem, co mam powiedzieć....Masakra:(

Anetko...?

Posted

Zobaczyłam na poczcie, że dostałam wiadomość w sprawie Baksika (ogłoszenie na olx.pl: http://olx.pl/oferta/baks-zerwal-sie-z-lancucha-teraz-szuka-nowego-domu-CID103-ID3kLbP.html) iod razu serce zaczęło mi mocniej bić, ale jak weszłam to załamałam ręce... 

"Dzień dobry, 

Chciałam zapytać, co to za rudy piesek jest na tym zdjęciu? Czy one jest do adopcji?\
Pozdrawiam"

Nie wiem, co mam powiedzieć....Masakra:(

Anetko...?

Link się nie otwiera więc nie mam pojęcia o jakiego rudego pieska chodzi.

Jedyny rudawy u mnie to Toto od ewu, 

Posted

A teraz: http://olx.pl/oferta/baks-zerwal-sie-z-lancucha-teraz-szuka-nowego-domu-CID103-ID3kLbP.html?Ja skopiowałam link do ogłoszenia po zalogowaniu się na swoje konto, może dlatego nieprawidłowy link:/

Ja kojarzę tego psiaka, ale kompletnie nie mogę sobie przypomnieć jak ma na imię i co z nim...Ale skoro jedyny rudy to Toto, to na pewno nie chodzi o niego, bo zdjęcia już trochę czasu mają.

Posted

Paula, możesz podesłać mi nr konta, to wesprę Baksika skromną, stałą dyszką;

Asiu, dziękuję Ci ślicznie! Nie spodziewałam się tego! :)

Pozwól, że numer konta wyślę, jak tylko wrócę wieczorkiem do domu, bo teraz muszę się wreszcie zbierać na ślubowanie, bo jestem w rozsypce ;)

Posted

Wiesz jak to jest Paula, ludzie zawsze wymyślą, że bardzo chcieliby coś czego akurat nie ma.

Żebyś Eluś wiedziała...:/

Paula, możesz podesłać mi nr konta, to wesprę Baksika skromną, stałą dyszką;

Asiu, dziękuję Ci raz jeszcze, zaraz wysyłam :)

pewnie Pauluś nie śpiesz się, ale na co będziesz ślubować?

mam nadzieję, że nie na wieki;)

Hahahaha, nie, mam jeszcze 1,5 roku, żeby się rozmyślić:D Miałam ślubowanie na aplikacji:)

Posted

Żebyś Eluś wiedziała...:/

Asiu, dziękuję Ci raz jeszcze, zaraz wysyłam :)

Hahahaha, nie, mam jeszcze 1,5 roku, żeby się rozmyślić :D Miałam ślubowanie na aplikacji:)

Ale po co, jak fajnego faceta masz :)

Posted

Przebywam po prośbie;) 

Kochane, czy jest wśród nas ktoś, komu w miarę sprawnie idzie pisanie tekstów i kto miałby czas i ochotę, żeby coś dla Baksika stworzyć?

Wprawdzie ogłoszenia są cały czas wysoko, bo prawie codziennie je odświeżam, ale chciałabym mu zrobić kolejny pakiet, może tym razem uśmiechnie się do niego szczęście...

A teraz trochę statystyk:P

Od: 2 sty
Do: 1 lut

88210813_5_94x72_baks-zerwal-sie-z-lancu

Baks-zerwał się z łańcucha, teraz szuka ...

Za darmo

Statystyki:
  Wyświetleń: 1325
  Tel: 16
  GG: 0

Od: 29 gru
Do: 28 sty

163263777_1_94x72_zbyt-zwyczajny-na-milo

Zbyt zwyczajny na miłość?

Za darmo

0

Statystyki:
  Wyświetleń: 360
  Tel: 12

Od: 29 gru
Do: 28 sty

118938255_1_94x72_cale-zycie-na-lancuchu

Całe życie na łańcuchu,szuka PRAWDZIWEGO...

Za darmo

0

Statystyki:
  Wyświetleń: 268
  Tel: 10

Od: 28 gru
Do: 27 sty

131881127_1_94x72_czy-mozna-miec-w-zyciu

Czy można mieć w życiu aż takiego pecha?

Za darmo

0

Statystyki:
  Wyświetleń: 889
  Tel: 20

Od: 28 gru
Do: 27 sty

142643453_1_94x72_niewidzialny-warszawa.

Niewidzialny.

Za darmo

0

Statystyki:
  Wyświetleń: 443
  Tel: 10

Tyle odsłon i pobrań telefonów na zaledwie jednym portalu i cisza, kompletna cisza :(

Posted

paula_t jakbym miała minimum czasu, to może coś bym spłodziła, a tak pewnie mi się nie uda; ale może ktoś z weną wpadnie?

Szkoda, że doba ma tylko 24 godziny:P

No właśnie u mnie z weną nie najlepiej, bo ile innych tekstów, co by nie skasowali o jednym psiaku można stworzyć? ;)