Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy podrzuci mi ktoś linka do wydarzenia Baksika na fb , zgubił mi się :siara:  . Paula wpisz go proszę w pierwszy post :)

Gosiu, tu jest stare wydarzenie, na którym było sporo osób: https://www.facebook.com/events/373205829452379/

a tu nowe, na które nie wiem czemu dołączyło do tej pory zaledwie 11 osób :( : https://www.facebook.com/events/707970322608067/?source=1

Już wrzucam do pierwszego posta :)

Posted

Niestety tylko kilka, bo zajęłam się szczeniakami a czasu nie miałam dziś zbyt wiele :( Ale wymiziałam chłopaka , który był obrażony jak ja śmiałam bez smaczków przyjechać ...

10806435_607493606040512_587304190372211

10462373_607493609373845_168127405813393

15491_607493702707169_367430261987937637

10155121_607493732707166_481320919901931

10801575_607493762707163_723319150774172

razem z Amber tworzą świetny duet żebraczy ;)

Posted

Dziękuję Ci Gosiu za wrzucenie Baksika na fb na czarne psy! >>Znowu nie mam emotikonek, bo siedzę na swoim komputerze, a nie TŻ-a, więc nie mam jak dać buziaka ;)<<

No wiesz co? Bez przysmaków w gości przyjechała? Kompletny brak kultury osobistej :P
Toż to szok musiał być dla tego duetu:D

To prawda phase...zdjęcia jest po prostu rozczulające...użyję je jako pierwsze w nowym pakiecie ogłoszeń dla Baksika, może kogoś ruszy za serce...tylko czekam cierpliwie na wenę twórczą, bo już z TŻ-em tyle tekstów dla Baksa wymyśliliśmy, że troszkę pomysłów brak jak jego historię jeszcze w inny sposób opisać:/

Chciałam bardzo serdecznie podziękować Bjutce za wpłatę deklaracji stałej oraz jednorazową wpłatę, dzięki której nie jesteśmy już na minusie (!) a także Dancik za deklarację stałą :)

Posted

Ja też , ale jest jak jest i pewnie tego nie zmienimy i trzeba ana takim jakoś działać ;) To zdjęcie też mi się podoba bardzo, jak zobaczyłam jak się Baksik tuli do Anetki musiałam je zrobić i też właśnie myślałam że dobre jest jako pierwsze do ogłoszenia .

• 2 weeks later...
Posted

Też stale zaglądam na wątek z nadzieją, że coś dobrego wreszcie przeczytam...

Baksiurze, zrób Paulince prezent Mikołajkowy lub Gwiazdkowy i ...no, wiesz co...domek, własna kanapa, cudowni ludzie i te sprawy...

Posted

Kobitki, wybaczcie, że tak rzadko bywam i rzadko piszę, ale od poniedziałku zaczęłam swoją pierwszą, "prawdziwą" pracę ( ;)), codziennie wracam bardzo późno do domu wymęczona i już najzwyczajniej w świecie nawet nie mam siły siadać do komputera :mdleje:  Nie mówiąc już o tym, że przez ponad 8 lat życia mojego Bandziora byliśmy nierozłączni, każdą chwilę spędzaliśmy razem, a teraz muszę go na całe dnie zostawiać, a po pracy staram się mu jakoś wynagradzać swoją nieobecność...Chociaż tyle dobrze, że TŻ, którego Bandzior ubóstwia pracuje w domu i spędzają sobie razem czas...ehhhh...Muszę się wkręcić, zapoznać z nowymi rzeczami i mam nadzieję, że już niedługo będzie lepiej...

Poza tym o czym tu pisać...Baksik prawie cały czas na pierwszych stronach, wejść sporo, całkiem sporo także odsłon telefonów, ale nikt nie dzwoni :(

Zaczynam patrzeć w przyszłość w czarnych barwach...Baksik w hoteliku jest ponad 1,5 roku, telefon milczy, nikt nie zwraca uwagi na tego "pospolitego", czarnego, podpalanego kundelka, jakich tysiące :( Kasa się kończy, a ja jestem na takim etapie, że nie jestem w stanie nawet zrobić jednego, cholernego bazarku, bo nie wiem już w co ręce włożyć :( Nie chodzi tylko o Baksika, ale i innym, już kiedyś, obiecałam zorganizowanie bazarku, bo myślałam, że z czasem będzie lepiej i mam teraz straszne wyrzuty sumienia, że to trwa i trwa i trwa :( Zaniedbuję też robienie pakietów ogłoszeń innym psiakom, których kiedyś produkowałam kilkanaście tygodniowo :(

Chciałam pomóc temu psiakowi, uchronić go przed schroniskiem o bardzo złej renomie, w którym jego szanse na adopcję byłyby praktycznie zerowe albo trafiłby do takiego samego "wlaściciela", od którego udało mu się uciec, ale widzę, że moje działania nie przynoszą żadnych rezultatów, a to młody psiak i całe życie przed nim :(

Posted

Nie można tracić nadziei! Może jakieś super foty porobić do ogłoszeń? Na jakimś wątku widziałam takie poprzerabiane, np.okładka z Playboya, obraz w muzeum, etc. Coś, żeby zwrócić uwagę na Baksiura...

Posted

Paula przyzwyczaisz się ;) praca to najgorsze co człowiek człowiekowi wymyślił - traci się tyle godzin życia , które można by poświęcić na coś pożytecznego .
Moja mam zagroziła mi dziś wyłączaniem korków na noc jak nie będę się kładła spać przed chociaż 2 w nocy , ale kiedy coś zrobić jak do domu wraca się po pracy wieczorem .
A co do Baksika to już zupełnie nie wiem jak go odczarować :(

Posted

Nie można tracić nadziei! Może jakieś super foty porobić do ogłoszeń? Na jakimś wątku widziałam takie poprzerabiane, np.okładka z Playboya, obraz w muzeum, etc. Coś, żeby zwrócić uwagę na Baksiura...

Aniu, jak tu nie tracić nadziei...? :(

Najbardziej dobijające jest to, że robiłam naprawdę multum pakietów ogłoszeń psom młodym, starym, niezbyt wyględnym, ładnym, dużym, małym, średnim i w 90% przypadkach dostawałam wiadomość, żeby już nie ogłaszać, bo psiak znalazł dom, a jakoś tak z "moimi" cały czas pod górkę...Płoszka czekała wieeele miesięcy, Brenka tak samo, Stefka, a teraz Baksik...Jakieś fatum nad nimi wisi pomimo tego, że ogłaszam ile i jak mogę...:(

Paula ja na dniach zrobię bazarek książkowy w połowie na Baksika.
Takie zdjęcia w obrazie itp. miała Brenka. Ktoś z dogo jej zrobił.

Postaram się przeszukać wątek i zobaczyć kto takie zdjęcia robił, choć uważam, że Baksik ma naprawdę piękne i rozczulające zdjęcia zrobione przez Rudzię i dziwię się, że nikogo nie łapią za serce...

Dzięki zolziatko :iloveyou:  Choć tutaj bardziej chodzi o moje wyrzuty sumienia z powodu niewywiązania się ze słów z uwagi na to, iż innym obiecałam bazarek...Postaram się w ten weekend choć troszkę zdjęć i opisów zrobić.

Paula przyzwyczaisz się ;) praca to najgorsze co człowiek człowiekowi wymyślił - traci się tyle godzin życia , które można by poświęcić na coś pożytecznego .
Moja mam zagroziła mi dziś wyłączaniem korków na noc jak nie będę się kładła spać przed chociaż 2 w nocy , ale kiedy coś zrobić jak do domu wraca się po pracy wieczorem .
A co do Baksika to już zupełnie nie wiem jak go odczarować :(

Pewnie Gosiu, nie narzekam, każdego w końcu to czeka, tylko początki ciężkie;)

No i ja niestety też już nie mam pomysłów :(

Posted

Paula nie dołuj się.

Co my możemy innego robić poza ogłaszaniem, to los szczęścia czy komuś wpadnie w oko.

O naszą Sarunię chociaż młodziutka też 0 telefonów, dokładnie zero.

Posted

O Ramzesa też nie było przez rok telefonów a potem nagle cudem po prawie roku zamieszkał w najcudniejszym domu :) Na kazdego przyjdzie pora .
Paula nie wiem kiedy się wyrobię , nie chcę obiecywać , że już bo czasowo jestem straszliwie niesłowna ostatnio, ale mam sporo fantów na bazarek i będę robić duży bazar na fb to i Baksik coś dostanie :)

Posted

Paula nie dołuj się.

Co my możemy innego robić poza ogłaszaniem, to los szczęścia czy komuś wpadnie w oko.

O naszą Sarunię chociaż młodziutka też 0 telefonów, dokładnie zero.

Sarunia troszkę do Baksika podobna, przynajmniej jeśli chodzi o kolory...Jednak jest coś z tymi czarnymi i czarnymi podpalanymi psiakami...Jakieś fatum:/

Wiem Eluniu, ale człowiek stara się jak może, a rezultatów zero i to może człowieka dobić:/

O Ramzesa też nie było przez rok telefonów a potem nagle cudem po prawie roku zamieszkał w najcudniejszym domu :) Na kazdego przyjdzie pora .
Paula nie wiem kiedy się wyrobię , nie chcę obiecywać , że już bo czasowo jestem straszliwie niesłowna ostatnio, ale mam sporo fantów na bazarek i będę robić duży bazar na fb to i Baksik coś dostanie :)

Tobie jakoś szczęście z tymi klientami wetek albo znajomymi znajomych sprzyja ;)

Gosiu, daj spokój! Absolutnie nie taki wydźwięk miał mieć mój post, nie taki był mój zamiar.

Posted

Sarunia troszkę do Baksika podobna, przynajmniej jeśli chodzi o kolory...Jednak jest coś z tymi czarnymi i czarnymi podpalanymi psiakami...Jakieś fatum:/
Wiem Eluniu, ale człowiek stara się jak może, a rezultatów zero i to może człowieka dobić:/

Tobie jakoś szczęście z tymi klientami wetek albo znajomymi znajomych sprzyja ;)

Gosiu, daj spokój! Absolutnie nie taki wydźwięk miał mieć mój post, nie taki był mój zamiar.

A co tu wydźwięk ma do wszystkiego a zwłaszcza tego , że mam ochotę na Baksika w części pobazarkować :)
Kochana nie będę Ci wypominać ;) ( emotka diabełek gdyby była ) ile Ty mi pomagałaś :)
A Baksik leży mi na serduchu jak każdy bezdomniak , którego choć raz przytulę więc chyba mi wolno uwzględnić go w bazarku bez żadnych wydźwięków ;) :) <całus > <serducho < < Buziak > :)

Kicha bez tych emotek ;)