paula_t Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Szczęściary! W czym jestem gorsza?! :) Hahaha, Ty nam powiedz;) Aniu, a masz drugi komputer, na którym mogłabyś sprawdzić czy jest inaczej? Quote
paula_t Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Czy podrzuci mi ktoś linka do wydarzenia Baksika na fb , zgubił mi się :siara: . Paula wpisz go proszę w pierwszy post :) Gosiu, tu jest stare wydarzenie, na którym było sporo osób: https://www.facebook.com/events/373205829452379/ a tu nowe, na które nie wiem czemu dołączyło do tej pory zaledwie 11 osób :( : https://www.facebook.com/events/707970322608067/?source=1 Już wrzucam do pierwszego posta :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Już jest nasz bohater na czarnych psach . W niedzielę jadę przekazywać Gretę do nowego domu :) i mam nadzieję zaglądnąć przy okazji do Makili odwiedzić psiaki więc wyściskam Baksika :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Niestety tylko kilka, bo zajęłam się szczeniakami a czasu nie miałam dziś zbyt wiele :( Ale wymiziałam chłopaka , który był obrażony jak ja śmiałam bez smaczków przyjechać ... razem z Amber tworzą świetny duet żebraczy ;) Quote
phase Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 przepiekne zdjecie https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/15491_607493702707169_3674302619879376374_n.jpg?oh=0f930ce303f312753b01ee24a939988c&oe=54EF9F41&__gda__=1423273276_a686f746069107ac0c1baa044830a805 Quote
paula_t Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Dziękuję Ci Gosiu za wrzucenie Baksika na fb na czarne psy! >>Znowu nie mam emotikonek, bo siedzę na swoim komputerze, a nie TŻ-a, więc nie mam jak dać buziaka ;)<< No wiesz co? Bez przysmaków w gości przyjechała? Kompletny brak kultury osobistej :P Toż to szok musiał być dla tego duetu:D To prawda phase...zdjęcia jest po prostu rozczulające...użyję je jako pierwsze w nowym pakiecie ogłoszeń dla Baksika, może kogoś ruszy za serce...tylko czekam cierpliwie na wenę twórczą, bo już z TŻ-em tyle tekstów dla Baksa wymyśliliśmy, że troszkę pomysłów brak jak jego historię jeszcze w inny sposób opisać:/ Chciałam bardzo serdecznie podziękować Bjutce za wpłatę deklaracji stałej oraz jednorazową wpłatę, dzięki której nie jesteśmy już na minusie (!) a także Dancik za deklarację stałą :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Paula może zwykły prosty tekst po prostu że szuka domu . Ludzie już chyba mają dość naszych wzruszających historii i nie rusza ich to :( Quote
zolziatko Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Wrzuciłam na FB nowe zdjęcia Baksika. Nie trawię nowej dogomanii... jakoś dla mnie jest mniej intuicyjna albo to kwestia przyzwyczajenia do starej. Quote
AgusiaP Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Ja też o wiele bardziej wolałam stare Dogo :( Quote
Rudzia-Bianca Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Ja też , ale jest jak jest i pewnie tego nie zmienimy i trzeba ana takim jakoś działać ;) To zdjęcie też mi się podoba bardzo, jak zobaczyłam jak się Baksik tuli do Anetki musiałam je zrobić i też właśnie myślałam że dobre jest jako pierwsze do ogłoszenia . Quote
Mysza2 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Cudnych pychol na tych zdjęciach Rudzi:):) Quote
Figunia Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Ależ to słodka przylepka z tego Baksika... Quote
Rudzia-Bianca Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Cudnych pychol na tych zdjęciach Rudzi:) :) Jeszcze cudniejszy na żywo :) Quote
zolziatko Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Zaglądam do Baksika. Baksu gdzie ten Twój domek? Quote
Figunia Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Też stale zaglądam na wątek z nadzieją, że coś dobrego wreszcie przeczytam... Baksiurze, zrób Paulince prezent Mikołajkowy lub Gwiazdkowy i ...no, wiesz co...domek, własna kanapa, cudowni ludzie i te sprawy... Quote
paula_t Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Kobitki, wybaczcie, że tak rzadko bywam i rzadko piszę, ale od poniedziałku zaczęłam swoją pierwszą, "prawdziwą" pracę ( ;)), codziennie wracam bardzo późno do domu wymęczona i już najzwyczajniej w świecie nawet nie mam siły siadać do komputera :mdleje: Nie mówiąc już o tym, że przez ponad 8 lat życia mojego Bandziora byliśmy nierozłączni, każdą chwilę spędzaliśmy razem, a teraz muszę go na całe dnie zostawiać, a po pracy staram się mu jakoś wynagradzać swoją nieobecność...Chociaż tyle dobrze, że TŻ, którego Bandzior ubóstwia pracuje w domu i spędzają sobie razem czas...ehhhh...Muszę się wkręcić, zapoznać z nowymi rzeczami i mam nadzieję, że już niedługo będzie lepiej... Poza tym o czym tu pisać...Baksik prawie cały czas na pierwszych stronach, wejść sporo, całkiem sporo także odsłon telefonów, ale nikt nie dzwoni :( Zaczynam patrzeć w przyszłość w czarnych barwach...Baksik w hoteliku jest ponad 1,5 roku, telefon milczy, nikt nie zwraca uwagi na tego "pospolitego", czarnego, podpalanego kundelka, jakich tysiące :( Kasa się kończy, a ja jestem na takim etapie, że nie jestem w stanie nawet zrobić jednego, cholernego bazarku, bo nie wiem już w co ręce włożyć :( Nie chodzi tylko o Baksika, ale i innym, już kiedyś, obiecałam zorganizowanie bazarku, bo myślałam, że z czasem będzie lepiej i mam teraz straszne wyrzuty sumienia, że to trwa i trwa i trwa :( Zaniedbuję też robienie pakietów ogłoszeń innym psiakom, których kiedyś produkowałam kilkanaście tygodniowo :( Chciałam pomóc temu psiakowi, uchronić go przed schroniskiem o bardzo złej renomie, w którym jego szanse na adopcję byłyby praktycznie zerowe albo trafiłby do takiego samego "wlaściciela", od którego udało mu się uciec, ale widzę, że moje działania nie przynoszą żadnych rezultatów, a to młody psiak i całe życie przed nim :( Quote
Panna Marple Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Nie można tracić nadziei! Może jakieś super foty porobić do ogłoszeń? Na jakimś wątku widziałam takie poprzerabiane, np.okładka z Playboya, obraz w muzeum, etc. Coś, żeby zwrócić uwagę na Baksiura... Quote
zolziatko Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Paula ja na dniach zrobię bazarek książkowy w połowie na Baksika. Takie zdjęcia w obrazie itp. miała Brenka. Ktoś z dogo jej zrobił. Quote
Rudzia-Bianca Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Paula przyzwyczaisz się ;) praca to najgorsze co człowiek człowiekowi wymyślił - traci się tyle godzin życia , które można by poświęcić na coś pożytecznego . Moja mam zagroziła mi dziś wyłączaniem korków na noc jak nie będę się kładła spać przed chociaż 2 w nocy , ale kiedy coś zrobić jak do domu wraca się po pracy wieczorem . A co do Baksika to już zupełnie nie wiem jak go odczarować :( Quote
paula_t Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Nie można tracić nadziei! Może jakieś super foty porobić do ogłoszeń? Na jakimś wątku widziałam takie poprzerabiane, np.okładka z Playboya, obraz w muzeum, etc. Coś, żeby zwrócić uwagę na Baksiura... Aniu, jak tu nie tracić nadziei...? :( Najbardziej dobijające jest to, że robiłam naprawdę multum pakietów ogłoszeń psom młodym, starym, niezbyt wyględnym, ładnym, dużym, małym, średnim i w 90% przypadkach dostawałam wiadomość, żeby już nie ogłaszać, bo psiak znalazł dom, a jakoś tak z "moimi" cały czas pod górkę...Płoszka czekała wieeele miesięcy, Brenka tak samo, Stefka, a teraz Baksik...Jakieś fatum nad nimi wisi pomimo tego, że ogłaszam ile i jak mogę...:( Paula ja na dniach zrobię bazarek książkowy w połowie na Baksika. Takie zdjęcia w obrazie itp. miała Brenka. Ktoś z dogo jej zrobił. Postaram się przeszukać wątek i zobaczyć kto takie zdjęcia robił, choć uważam, że Baksik ma naprawdę piękne i rozczulające zdjęcia zrobione przez Rudzię i dziwię się, że nikogo nie łapią za serce... Dzięki zolziatko :iloveyou: Choć tutaj bardziej chodzi o moje wyrzuty sumienia z powodu niewywiązania się ze słów z uwagi na to, iż innym obiecałam bazarek...Postaram się w ten weekend choć troszkę zdjęć i opisów zrobić. Paula przyzwyczaisz się ;) praca to najgorsze co człowiek człowiekowi wymyślił - traci się tyle godzin życia , które można by poświęcić na coś pożytecznego . Moja mam zagroziła mi dziś wyłączaniem korków na noc jak nie będę się kładła spać przed chociaż 2 w nocy , ale kiedy coś zrobić jak do domu wraca się po pracy wieczorem . A co do Baksika to już zupełnie nie wiem jak go odczarować :( Pewnie Gosiu, nie narzekam, każdego w końcu to czeka, tylko początki ciężkie;) No i ja niestety też już nie mam pomysłów :( Quote
Mysza2 Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Paula nie dołuj się. Co my możemy innego robić poza ogłaszaniem, to los szczęścia czy komuś wpadnie w oko. O naszą Sarunię chociaż młodziutka też 0 telefonów, dokładnie zero. Quote
Rudzia-Bianca Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 O Ramzesa też nie było przez rok telefonów a potem nagle cudem po prawie roku zamieszkał w najcudniejszym domu :) Na kazdego przyjdzie pora . Paula nie wiem kiedy się wyrobię , nie chcę obiecywać , że już bo czasowo jestem straszliwie niesłowna ostatnio, ale mam sporo fantów na bazarek i będę robić duży bazar na fb to i Baksik coś dostanie :) Quote
paula_t Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Paula nie dołuj się. Co my możemy innego robić poza ogłaszaniem, to los szczęścia czy komuś wpadnie w oko. O naszą Sarunię chociaż młodziutka też 0 telefonów, dokładnie zero. Sarunia troszkę do Baksika podobna, przynajmniej jeśli chodzi o kolory...Jednak jest coś z tymi czarnymi i czarnymi podpalanymi psiakami...Jakieś fatum:/ Wiem Eluniu, ale człowiek stara się jak może, a rezultatów zero i to może człowieka dobić:/ O Ramzesa też nie było przez rok telefonów a potem nagle cudem po prawie roku zamieszkał w najcudniejszym domu :) Na kazdego przyjdzie pora . Paula nie wiem kiedy się wyrobię , nie chcę obiecywać , że już bo czasowo jestem straszliwie niesłowna ostatnio, ale mam sporo fantów na bazarek i będę robić duży bazar na fb to i Baksik coś dostanie :) Tobie jakoś szczęście z tymi klientami wetek albo znajomymi znajomych sprzyja ;) Gosiu, daj spokój! Absolutnie nie taki wydźwięk miał mieć mój post, nie taki był mój zamiar. Quote
Rudzia-Bianca Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Sarunia troszkę do Baksika podobna, przynajmniej jeśli chodzi o kolory...Jednak jest coś z tymi czarnymi i czarnymi podpalanymi psiakami...Jakieś fatum:/ Wiem Eluniu, ale człowiek stara się jak może, a rezultatów zero i to może człowieka dobić:/ Tobie jakoś szczęście z tymi klientami wetek albo znajomymi znajomych sprzyja ;) Gosiu, daj spokój! Absolutnie nie taki wydźwięk miał mieć mój post, nie taki był mój zamiar. A co tu wydźwięk ma do wszystkiego a zwłaszcza tego , że mam ochotę na Baksika w części pobazarkować :) Kochana nie będę Ci wypominać ;) ( emotka diabełek gdyby była ) ile Ty mi pomagałaś :) A Baksik leży mi na serduchu jak każdy bezdomniak , którego choć raz przytulę więc chyba mi wolno uwzględnić go w bazarku bez żadnych wydźwięków ;) :) <całus > <serducho < < Buziak > :) Kicha bez tych emotek ;) Quote
Malgoska Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 odwiedzam Baksika na pewno niedługo znajdzie swój domek Quote
Recommended Posts