Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eluś, jeśli tylko będę mogła i potrafiła pomóc, zawsze do usług  :D

Ja mocno zaciskam kciuki i bardzo wierzę w Ciebie kochana :)

Gratuluję :):) :)

Dzięki Aguś, ale jeszcze nie ma czego gratulować...jeszcze drugi etap przede mną...

Trzymam kciuki! Musi Ci się udać! Pisałam już, że psiaki na dogo muszą mieć swoją paugę, więc walcz z całych sił :calus:

Walczę Anuś, walczę...Daję z siebie wszystko, ale czasem niestety potrzebna jest odrobina szczęścia (której, mam wrażenie, ja w życiu nie mam niestety;))

Papugą być nie mogę, bo jak to stwierdził mój TŻ utrzymanie rodziny spocznie na Jego barkach, bo ja będę pracować pro bono "dla piesków i kotków"  :megagrin:

Posted

Papugą być nie mogę, bo jak to stwierdził mój TŻ utrzymanie rodziny spocznie na Jego barkach, bo ja będę pracować pro bono "dla piesków i kotków"  :megagrin:

Musisz rozłożyć siły 50/50 bo żyć i pomagać trzeba mieć z czego :):)

Buziaki dla TZ-ta :):)

Posted

Eluś, jeśli tylko będę mogła i potrafiła pomóc, zawsze do usług  :D

Dzięki Aguś, ale jeszcze nie ma czego gratulować...jeszcze drugi etap przede mną...

Walczę Anuś, walczę...Daję z siebie wszystko, ale czasem niestety potrzebna jest odrobina szczęścia (której, mam wrażenie, ja w życiu nie mam niestety;))

Jak to nie ma czego :) pierwszy etap za tobą :) wiem, że dasz radę, innej opcji nie ma :)

• 2 weeks later...
Posted

Żanetko, cichutko, bo i nic się nie dzieje :(

Wprawdzie nie robiłam Baksikowi nowych pakietów ogłoszeń, ale co kilka dni przychodzą mi odnowienia i praktycznie cały czas jest na początkowych stronach (np. http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/krakow/czy-mozna-miec-w-zyciu-az-takiego-pecha-572324966 , http://olx.pl/oferta/baks-zerwal-sie-z-lancucha-teraz-szuka-nowego-domu-CID103-ID3kLbP.html , http://olx.pl/oferta/cale-zycie-na-lancuchu-szuka-prawdziwego-domu-CID103-ID4EAkP.html , http://olx.pl/oferta/zbyt-zwyczajny-na-milosc-CID103-ID6rC6l.html , http://olx.pl/oferta/niewidzialny-CID103-ID5Eavl.html , http://olx.pl/oferta/czy-mozna-miec-w-zyciu-az-takiego-pecha-CID103-ID5cNHN.html ). Jest całkiem sporo odsłonięć telefonu-kilkanaście ze wszystkich ogłoszeń, ale nikt do mnie nie dzwonił :(

Zastanawiałam się nad ogłaszaniem na mazowieckie czy dolnośląskie (na razie ogłaszany jest na małopolskę i śląsk i nie ma odzewu), ale przyznam szczerze, że mam opory...Baksik u Anetki jest super, zarówno w stosunku do Niej, jak i do obcych ludzi, ale zabrany poza "teren" jest poootwornie wystraszony, wręcz sparaliżowany strachem...Nie potrafi chodzić na smyczy, więc w grę wchodzi tylko dom z ogrodem, co dodatkowo zawęża ilość potencjalnych domów. W nowym miejscu, niestety, może sprawiać problemy, a duża odległość powoduje to, że nie będę mogła w razie czego zainterweniować, pomóc...

Posted

Aniu, co jakiś czas rozmawiam z Anetą (córką i siostrą) i pytam właśnie jak tam ogłoszenia i mówiła mi, że nic nie jest zerwane:/

Przelałam spóźnione Baksikowe pieniążki za hotelik (przepraszam Anetko za opóźnienie) i na koncie Baksika mamy ponad -2 złote :(
Moja sytuacja się lada dzień wyjaśni i postaram się jeszcze w tym miesiącu zabrać za bazarek, który już dawno powinnam zrobić, ale nie było czasu:/

Zaczyna mnie powoli martwić sytuacja Baksa...w hoteliku jest już ponad 1,5 roku, odzew zerowy, choćbym nie wiem co robiła...To młody psiak, ma niewiele ponad 4 lata, mnóstwo czasu jeszcze przed nim i musi się w końcu znaleźć dla niego domek...Tylko jak? Gdzie?...Nie wiem ile jeszcze tak pociągnę...:(

Mam straszny problem z dogomanią. Nie mogę wrzucać postów inaczej niż przez "więcej opcji odpisywania", nie mam emotikonek, nie mogę przestać śledzić tematów (dałam codzienne powiadomienia i to był błąd, bo teraz przychodzi mi po 70, 80 maili dziennie i nie nadążam z kasowaniem), a potem na powrót włączyć opcji śledzenia tylko z rzadszymi powiadomieniami itd...itd...Wy też macie takie problemy?

Posted

Paula ja nie daję żadnej opcji śledzenia i mam swoje wątki w subskrypcjach czy jak to się teraz nazywa mojej zawartości .
Nie przychodzą mi żadne powiadomienia na maila , ale otwieram sobie na mojej zawartości jak dawniej subskrypcje i widzę co nowego .
Watki zapisują mi się tam jak dawniej po napisaniu czegoś w wątku .
Tez dodaję posty przez więcej opcji , ale jakoś się już do tego przyzwyczaiłam.
A Baksik w końcu się doczeka .
Znalazłam ostatnio na fb grupę adopcję czarnych psów - powrzucam tam może dziś Baksika, Sonię i Gretę no i nowego naszego Leo ;) może któryś znajdzie dom .

No i niecierpliwie czekamy na wyniki i imprezę w rowach ;)

Posted

Posyłam Baksikowi jednorazowo małe wsparcie. Niestety zrezygnowałam z jednej ze swoich prac i będę miała dużo mniejsze fundusze na psy...  Nie dawałam już rady ciągnąć na ponad 2 etaty...

Paulo, ja nie mam takich problemów z dogo! A jakiej przeglądarki używasz? Ja firefoxa.

Posted

Mam takie same problemy z dogo...cholera mnie bierze i szlag trafia. Na dodatek mniej więcej raz na tydzień pojawiają się następne. Czy to się wreszcie kiedyś skończy?! Czy też tak już zostanie do końca?

Posted

Aaaa i nie mogę też cytować...:/

Aniu, ja też mam dość, bo od czasu tej zmiany mam same problemy z dogomanią, nic nie działa jak powinno:/ A z tego co czytam, to jednym działa, innym nie i nie wiem od czego to zależy:/

Mi Gosiu kazało zaznaczyć przy śledzeniu wątku co ile chcę dostawać powiadomienia i dałam natychmiast, ale jak zobaczyłam ile maili mi dziennie przychodzi, to chciałabym zrezygnować, bo wyczytałam, że jak się da jakąkolwiek inną opcję, to przychodzi tylko jeden zbiorczy mail z wszystkimi napisanymi postami, a nie każdy post osobno, tyle, że nie działa mi opcja zrezygnowania ze śledzenia tematu i ponownego zaznaczenia:/

Dziękuję Ci bardzo! Wysłać Ci na maila zdjęcia i tekst?

Bjutko, kochana, dziękuję za chęć pomocy, ale i tak już Baksikowi pomagasz, ja postaram się w najbliższym czasie jakoś chłopaka odkuć. Wiem, że są inne psiaki w dużo większej potrzebie. Martwi mnie tylko to, że to już tyle czasu trwa i może trwać jeszcze baaaardzo długo... 

Baksik ma jeszcze kasę na fb. Chciałam ją zostawić na "czarną godzinę", a dodatkowo muszę to udokumentować fakturą, a wtedy hotelik będzie sporo droższy, więc trochę szkoda mi z niej korzystać w ten sposób. Wolałam ją zostawić np. na weterynarza, bo wtedy wiem, ile płacę i nie muszę puszczać w "próżnię" kwoty podatku, ale jak nie będę miała wyboru, to ją wykorzystam:) Korzystam z Google Chrome.

Posted

Paula ja też wchodzę na dogo przez Google Chrome i nie mam żadnych problemów, no może poza wstawianiem fotek ale to już jakąś okrężną drogą też rozgryzłam... Rzeczywiście ciekawe od czego to działanie dogo zależy... Ale podpowiem Ci coś innego - może będzie u Ciebie działało. Jak masz listę ulubionych tematów / lubiana zawartość/ to z prawej strony przy tytule wątku masz zmień - rozwiń sobie to wybierz akcję i tam możesz wybrać czy powiadomienia mają przychodzić czy nie, ewent. jak często...