asiuniab Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 cudne zdjęcia, a tam u Makili trochę takich Baksików:) Quote
from_wonderland Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Oo, ile zdjęć Baksika! :loveu: świetnie przedstawiony szał smakołykowy, jak najszybciej jeść,m żeby jak najwięcej dostać, cudne :D Quote
paula_t Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='asiuniab']cudne zdjęcia, a tam u Makili trochę takich Baksików:)[/QUOTE] Ojjj tak, to prawda, u Anetki przekrój psiaków-od maleńkich cziłałek po "pospolite" kundelki:D [quote name='from_wonderland']Oo, ile zdjęć Baksika! :loveu: świetnie przedstawiony szał smakołykowy, jak najszybciej jeść,m żeby jak najwięcej dostać, cudne :D[/QUOTE] A niektóre cwaniaczki brały smakołyki i wracały z umorusanymi od ziemi nochalkami, bo zakopywały sobie na później i na niewiadomkę po kolejnego:loveu:;) Quote
Panna Marple Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='paula_t']Ojjj tak, to prawda, u Anetki przekrój psiaków-od maleńkich cziłałek po "pospolite" kundelki:D A niektóre cwaniaczki brały smakołyki i wracały z umorusanymi od ziemi nochalkami, bo zakopywały sobie na później i na niewiadomkę po kolejnego:loveu:;)[/QUOTE] Pies mojej znajomej pod jej nieobecność dorwał się do wiadra z karmą:mad:. Jadł, jadł i nie przestawał. Kiedy wróciła do domu i odkryła co się wydarzyło, poleciała do weta. Ten kazał Maksowi podać wodę utlenioną w celu wywołania wymiotów, bo brzuchol już był ogromniasty, a Maks już nie jadł, tylko stękał...Woda utleniona zadziałała, ale Maks nie w ciemię bity. Co wyrzygał, to zakopywał w ogródku na gorsze czasy:evil_lol:, a że rzygał wielokrotnie, to ogródek przekopany, a spiżarenka Maksia zapełniona:evil_lol: Quote
paula_t Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 No takiej historii to się nie spodziewałam:evil_lol: Quote
paula_t Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 [quote name='hop!']Świetna fotorelacja. ;)[/QUOTE] Niełatwo było Baksikowi zrobić zdjęcie i tak właściwie to wszystko fotki robione były tylko dzięki temu, że miałyśmy z Anetką w ręce smakołyki:D Quote
AgusiaP Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Czyli na następną sesję jak pojedziesz do Baksika bez smakołyków się nie obejdzie:lol: Quote
paula_t Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 [quote name='AgusiaP']Czyli na następną sesję jak pojedziesz do Baksika bez smakołyków się nie obejdzie:lol:[/QUOTE] Ja i tak do Baksika nie jeżdżę na tyle często, więc zawsze trzeba coś w odwiedziny przywieźć, pełna kulturka :D ;) Tymczasem zapraszam na bazarek dla Baksika i moich dziewczyn-Brenki i Płoszki: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247586-kOSMETYKI-CIUCU-BI%C5%BBUTERIA-DLA-PSIAK%C3%93W-POD-MOJ%C4%84-OPIEK%C4%84-DO-10-10-DO-21-59"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247586-kOSMETYKI-CIUCU-BI%C5%BBUTERIA-DLA-PSIAK%C3%93W-POD-MOJ%C4%84-OPIEK%C4%84-DO-10-10-DO-21-59[/URL] Quote
paula_t Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Wpłynęła deklaracja od Bjuty, dziękuję serdecznie:loveu: Quote
paula_t Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 [B]Mam fantastyczną wiadomość! Makila napisała mi, że od września promocja (;)) i Baksiu ma hotelik za 10zł za dobę:multi: Makilo, dziękuję, dziękuję![/B]:loveu: Ma się ten urok osobisty, no nie Baksiu?:eviltong: Quote
margoth137 Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 no pewnie Baksik zna się na czarowaniu:) Quote
from_wonderland Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='paula_t'][B]Mam fantastyczną wiadomość! Makila napisała mi, że od września promocja (;)) i Baksiu ma hotelik za 10zł za dobę:multi: Makilo, dziękuję, dziękuję![/B]:loveu: Ma się ten urok osobisty, no nie Baksiu?:eviltong:[/QUOTE] A to taki, mały czarodziej ;) Quote
Gabi79 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 O rany, patrząc na fotki musiałam się upewnić, czy wątków nie pomyliłam:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
paula_t Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='Gabi79']O rany, patrząc na fotki musiałam się upewnić, czy wątków nie pomyliłam:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/QUOTE] Widzisz jakie cuda potrafi zdziałać odrobina miłości:loveu: Quote
Makila Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='paula_t']Widzisz jakie cuda potrafi zdziałać odrobina miłości:loveu:[/QUOTE] Jaka odrobina :mad: Quote
Panna Marple Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 No i ten urok osobisty naszego bohatera;) Quote
asiuniab Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Bakuś ma i styl i klasę, to i dostaje promocyje, hej:) Quote
paula_t Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='Makila']Jaka odrobina :mad:[/QUOTE] całe mnóstwo:loveu:;) Quote
andegawenka Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 :-)Czaki już DS więc cioteczki postanowiły przekazać całą kwotę 170,35 zł przekazać Bagusiowi. Po otrzymaniu pieniążków prosimy o potwierdzenie na tym wątku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239391-Czaki-do-trzech-razy-sztuka-zamieszka%C5%82-w-stolicy-i-jest-szcz%C4%99%C5%9Bliwy[/url]!!! Quote
paula_t Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='andegawenka']:-)Czaki już DS więc cioteczki postanowiły przekazać całą kwotę 170,35 zł przekazać Bagusiowi. Po otrzymaniu pieniążków prosimy o potwierdzenie na tym wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239391-Czaki-do-trzech-razy-sztuka-zamieszkał-w-stolicy-i-jest-szczęśliwy[/URL]!!![/QUOTE] Oczywiście, jak tylko przyjdzie, od razu potwierdzę :) Z całego serducha dziękuję Ciotkom, które pomyślały o Baksiku!:loveu: A Czakulcowi życzę, żeby go kochali i rozpieszczali jak teraz do końca jego dni!:) Zapomniałam napisać, że wpłynęła deklaracja od Dancik, dziękuję:loveu: Quote
paula_t Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Mam już wszystkie wpłaty, więc dopisuję do rozliczenia Baksika 243zł z tego oto bazarku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247220-DO-USUNIĘCIA-KONIECZerwijmy-łańcuch!-bazarek-cegiełkowy-dla-Baksa-do-05-10-do-21-59[/URL] Niestety muszę od razu prawie całą kwotę odjąć, bo muszę przelać Makili za hotelik Baksika za wrzesień. Dziękuję Makila za cierpliwość:loveu: Do rozliczenia dopisuję także 170,35zł w spadku po Czakusiu. Dziękuję raz jeszcze za przekazanie tej kwoty:loveu: Nie dostałam jeszcze jednej stałej deklaracji, ale przelewam już pieniążki,założę po prostu ze swoich. Quote
paula_t Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Przepraszam za off'a, ewu poprosiła o rozesłanie wątku,bo jutro wywózka 7 szczeniaków do schroniska: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247706-Nie-chcemy-umrze%C4%87-w-schronisku-Szczeniaczki-z-Siedlec-b%C5%82agaj%C4%85-o-ratunek?p=21393864&posted=1#post21393864"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247706-Nie-chcemy-umrze%C4%87-w-schronisku-Szczeniaczki-z-Siedlec-b%C5%82agaj%C4%85-o-ratunek?p=21393864&posted=1#post21393864[/URL] Quote
paula_t Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 To ja dziękuję za cierpliwość:oops: Rozmawiałam dzisiaj z Makilą i powiedziała, że z Baksika się zrobił mały cwaniak i zadziora :D Makila ma ogród podzielony na dwie części, więc Baksik zaczepia psiaki za ogrodzeniem, szczeka na nie, drażni, bo doskonale wie, że nic mu nie zrobią. Mendzioch mały:mad: Quote
Recommended Posts