Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Baksika wszystko w porządku, same nudy;) Biega sobie po ogrodzie, je, śpi i niczym się nie martwi, czyli prowadzi takie życie, jakie każdy psiak prowadzić powiniien ;)

Posted

paula_t napisał(a):
U Baksika wszystko w porządku, same nudy;) Biega sobie po ogrodzie, je, śpi i niczym się nie martwi, czyli prowadzi takie życie, jakie każdy psiak prowadzić powiniien ;)

Tak, powinien prowadzić, ale lepiej w swoim domku. W końcu przecież ktoś musi go zauważyć, pocieszny chłopak ;)

Posted

paula_t napisał(a):
Na razie odzew z ogłoszeń zerowy, no ale niestety czasem trzeba poczekać....

Paula, dla Ciebie i Baksika odnalazłam wątek z mojej niegdysiejszej pobytności na dogomanii, i własnie mi się Baksik z Wiktorem urodą skojarzył, na pewno Baks jest młodszy, ale jednak, poniżej link, wątek jest długi, ale po egzaminie możesz Go podczytać, warto, bo jest i happy end, choć historia do szczęśliwego finału ach z resztą sama zobaczysz:) (a trzeba pamiętać, że jednak dogomania ewoluuje)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/19430-Sp%C3%B3jrzcie-na-te-zdj%C4%99cia-Wiktor-ma-wreszcie-dom%21%21%21%21%21/page6?highlight=vigor

Posted

Asiu, jak będę miała chwilkę na pewno poczytam, choć już ze zdjęcia widzę, że podobny do Baksika :)

Suczka znajdująca się u Anetki ma cieczkę i Baksika pomimo niedawnego odjajczenia po prostu roznosi....Szczeka, wyje, drapie, jednym słowem próbuje się dostać do suni na wszelki możliwy sposób :D

Anetka powiedziała mi, że Baksik bardzo się zmienił odkąd do Niej trafił. Zaczyna już powolutku słuchać jak się go woła, ostatnio nawet wystawił brzuszek do głaskania kochany:loveu:

Posted

Niestety nie mam i nie będę miała teraz czasu zrobić bazarku dla Baksiura (muszę się zająć studiami), a pieniążków z dogo już prawie nie ma, więc jakby komuś odpadła jakaś deklaracja to pamiętajcie proszę o Baksiku, bo ma zaledwie 80 złotych deklaracji miesięcznie na 360 złotych opłat miesięcznych :(
Wprawdzie są pieniążki na fb, ale one starczą na 3 miesiące, a potem trzeba będzie tych 280 złotych miesięcznie jakoś "dorabiać".

Posted

from_wonderland napisał(a):
O, Baksik :) jeszcze taki nieśmiały, pięknotek.

Troszkę nieśmiały, ale na drugim zdjęciu jest drapany przez ewu (to całkiem dla niego nowa osoba) i nie widać strachu, ogonek jest do góry...Ogromny postęp w jego wypadku:)

Posted

AgusiaP napisał(a):
Nie martw sie Paula jak coś to pomożemy z Elunia :) przecież ci obiecalysmy ;)

Aguś, dziękuję Ci za propozycje, Wy już z Elunią i tak baaaaardzo pomogłyście, a same macie bidoki na głowie:loveu:

Posted

Panna Marple napisał(a):
Oj, nie róbcie z Baksika takiego tchórza;). Widzialam go dziś, smaczka dostał i buziaki Ciotkom przesyła:lol:

Ooooo, poznałaś mojego Baksiura:D
Wymiziałaś go ode mnie? ;)

Posted

Jako, że nie byłoby niestety pieniążków na zapłacenie za cały miesiąc hotelikowania Baksika, Anetka zaproponowała (za co bardzo, bardzo dziękuję:loveu:), żebym zapłaciła teraz za 18 dni , czyli do końca sierpnia (Baksik trafił do Niej 13-ego) i każda kolejna opłata będzie już dokonywana pod koniec miesiąca. Mam nadzieję, że uda mi się w tym miesiącu zrobić bazarek i dozbierać pieniądze na kolejny miesiąc, bo potrzeba aż 280 złotych. Przelałam dzisiaj Anetce 216 złotych, dołożyłam 10 złotych ze swoich pieniędzy i na koncie Baksika mamy 0 złotych.

Posted

paula_t napisał(a):
Jako, że nie byłoby niestety pieniążków na zapłacenie za cały miesiąc hotelikowania Baksika, Anetka zaproponowała (za co bardzo, bardzo dziękuję:loveu:), żebym zapłaciła teraz za 18 dni , czyli do końca sierpnia (Baksik trafił do Niej 13-ego) i każda kolejna opłata będzie już dokonywana pod koniec miesiąca. Mam nadzieję, że uda mi się w tym miesiącu zrobić bazarek i dozbierać pieniądze na kolejny miesiąc, bo potrzeba aż 280 złotych. Przelałam dzisiaj Anetce 216 złotych, dołożyłam 10 złotych ze swoich pieniędzy i na koncie Baksika mamy 0 złotych.

no nie, Baksik nam strasznie zubożał:( pauluniu będę szukała jakichś fantów na bazarek, nie zostawimy Baksika;

Posted

[quote name='asiuniab']no nie, Baksik nam strasznie zubożał:( pauluniu będę szukała jakichś fantów na bazarek, nie zostawimy Baksika;

Asiu, na szczęście są pieniążki na fb, to jest tylko rozliczenie na dogo, więc dziękuję Ci za propozycję, ale jest tyle bid, które nic nie mają, że nawet mi nie wypada prosić o pomoc:roll:

Muszę się tylko zmobilizować (i to zrobię, jak tylko znajdę chwilkę wolnego czasu :)), bo po 1.muszę mieć pieniądze "w razie czego", po 2. pieniążki z fb i tak starczą na 3 miesiące, po 3. staram się unikać płacenia za hotelik z pieniążków z fb, bo łączy się to z wystawieniem faktury i automatycznie doliczeniem 80 złotych VAT.

Ja taka panikara jestem i lubię mieć wszystko pod kontrolą:eviltong:

Posted

[quote name='paula_t']Asiu, na szczęście są pieniążki na fb, to jest tylko rozliczenie na dogo, więc dziękuję Ci za propozycję, ale jest tyle bid, które nic nie mają, że nawet mi nie wypada prosić o pomoc:roll:

Muszę się tylko zmobilizować (i to zrobię, jak tylko znajdę chwilkę wolnego czasu :)), bo po 1.muszę mieć pieniądze "w razie czego", po 2. pieniążki z fb i tak starczą na 3 miesiące, po 3. staram się unikać płacenia za hotelik z pieniążków z fb, bo łączy się to z wystawieniem faktury i automatycznie doliczeniem 80 złotych VAT.

to dobrze, że jednak nie jest tak beznadziejna sytuacja jak pomyślałam;
a w życiu o Tobie nie powiedziałabym, że jesteś panikara, spójrz na mnie, ja to panikuję:)

Posted

[quote name='paula_t']Asiu, na szczęście są pieniążki na fb, to jest tylko rozliczenie na dogo, więc dziękuję Ci za propozycję, ale jest tyle bid, które nic nie mają, że nawet mi nie wypada prosić o pomoc:roll:

Nie jesteś panikarą, tylko przewidującą, odpowiedzialną osobą, która myśli o przyszłości psa. :)