Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Panna Marple']Paulinko, jeśli chcesz na bazarek kilka książek ode mnie, to służę;), ale od razu mówię, że przed świętami nie dam rady z wysyłką. Jeśli po świętach, to spoko:lol:[/QUOTE]

Aniu, już jest 16, więc przypuszczam, że zanim bazarek się skończy, wszystko się rozliczy i jeszcze wpłyną pieniążki na konto, to szybciej jak przed świętami i tak wysyłek nie będzie;) Bazarek jest na trzy cele: na Baksa, na Ramzesa od Rudzi Bianki i na psiaki/koty pod opieką Ginn, która ma na BDT Stefkę-kotkę pod moją opieką, więc jeśli Ci to pasuje to bardzo chętnie skorzystam :)

Posted

[quote name='paula_t']Udało mi się pożyczyć iplusa, więc powolutku, powolutku będę tworzyć bazarek dla Baksiura (straaaaasznie długo się za niego zabierałam ;))[/QUOTE]
pauluś_t to Ty odcięta od netu wciąż biedaku jesteś??

Posted

[quote name='asiuniab']pauluś_t to Ty odcięta od netu wciąż biedaku jesteś??[/QUOTE]

Asiu, ja generalnie żadnego internetu prócz tego iplusa, którego pożyczam nie mam, bo okazuje się, że blok jest nieokablowany, szukamy najlepszego wyjścia z tej sytuacji, ale fakt faktem, że musimy się sprężyć, bo przez dłuższy czas bez internetu się jednak nie da;)

Zapomniałam napisać, że Baksik dostał od mamy TŻ-a 150 złotych za co z całego serducha dziękuję!:loveu:

Posted

Drogie ciotki forumowe.

Życzę Wam Zdrowych, radosnych, ciepłych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Aby w nadchodzącym Nowym Roku było mniej wątków na forum ;) I aby Wasz wysiłek w ratowanie psich istnień owocował w cudowne i ciepłe domki :)

Posted

Spóźnione życzenia, bo niestety nie miałam dostępu do internetu, ale będą ;)

Ciotki, mam nadzieję, że te święta upłynęły Wam w spokoju, radości i w ciepłej, rodzinnej atmosferze :)
Tobie Baksiku życzę, żebyś kolejne święta spędził już w swoim nowym kochającym domku!

Posted

Dziewczyny, pomogłaby mi któraś z tekstem dla Baksa? Ja już się kompletnie wypaliłam z pomysłów jak jeszcze mogę go opisać, jak zmienić tekst, żeby nie traktowali tego jako duplikatu...:shake:

Posted

paula_t napisał(a):
Dziewczyny, pomogłaby mi któraś z tekstem dla Baksa? Ja już się kompletnie wypaliłam z pomysłów jak jeszcze mogę go opisać, jak zmienić tekst, żeby nie traktowali tego jako duplikatu...:shake:

paula u mnie z czasem jest kiepściutko, jakby nie to, to bym się podjęła, ale w tym momencie nie mam jak:(

Posted

asiuniab napisał(a):
paula u mnie z czasem jest kiepściutko, jakby nie to, to bym się podjęła, ale w tym momencie nie mam jak:(

Asiu, dziękuję za chęci :)
Jakoś może coś uda mi się wykombinować, choć z tymi tekstami u mnie ciężko...Czasem natrafiałam na takie teksty, że łzy mi się same do oczu cisnęły albo buzia sama śmiała, ale jakoś nie potrafię sama czegoś takiego urodzić:shake:

Dzisiaj zakończył się bazarek dla Baksika, uzbierała się całkiem ładna sumka:) Do zapłaty za hotelik w tym miesiącu brakuje jednak 70zł i mam nadzieję, że Anetka nie będzie "zła" za kilka dni poślizgu, bo niestety muszę poczekać aż wpłynie mi jakiś grosik z bazarku i dopiero wtedy zrobię przelew....:roll:

Posted

Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich obecnych na wątku!:cunao::drink1:

zolziatko napisał(a):
Paulinko ja napiszę tekst dla Baksika. Tylko daj mi ze dwa dni, bo teraz kiepsko z czasem. Brence było mi łatwiej, bo znam historię. Nad Baksikiem muszę bardziej pomyśleć.

Dziękuję zolziatko, może i mi (albo TŻ-owi:evil_lol:) uda się coś urodzić, ale wiadomo, że tekstów nigdy za dużo, bo dzięki temu można zrobić więcej ogłoszeń, inaczej pokasują :/

Posted

Jutro jadę z Anetką na wizytę PA dla Lusi-suczki pod opieką ewu, więc będzie co nieco wieści o Baksiku, będziemy miały duuuużo czasu na rozmowę:evil_lol:;)

Posted

Wpłynęła deklaracje od Dancik, dziękuję:loveu:

Wczoraj miałam tylko posłuchać o Baksiku, ale tak się złożyło, że jednak, co prawda na moment, ale udało mi się go odwiedzić:razz:
Prawdę mówiąc średnio był mną zainteresowany, bo nie miałam ze sobą żadnych smakołyków, więc jak tylko wyleciał z domu, to zaczął ganiać z resztą psiaków po ogrodzie, przyszedł przywitać się z Anetką i już go nie było:D

Baksik ma się bardzo dobrze, nic mu nie dolega, choć Anetka mówiła, że zdarza mu się czasem pokasływać po tej starej infekcji:roll:

Pulpecik się z niego niezły zrobił:evil_lol: