paula_t Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 hop! napisał(a):Nie jesteś panikarą, tylko przewidującą, odpowiedzialną osobą, która myśli o przyszłości psa. :) Tak brzmi na pewno lepiej;) Baksiurku, chwilę mnie u ciebie nie było, bo sesja w toku, a nikt do ciebie nie zajrzał nawet :( Quote
asiuniab Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 paula_t napisał(a):Tak brzmi na pewno lepiej;) Baksiurku, chwilę mnie u ciebie nie było, bo sesja w toku, a nikt do ciebie nie zajrzał nawet :( a jak nie zajrzał, ktuś zaglądał, może nie pisał ale Baksika odwiedzał; Quote
hop! Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Zaglądam do Baksika, ale nie wiem, co napisać. W takiej sytuacji na swoich wątkach ratuję się zdjęciami. ;) Quote
paula_t Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Pani Jolanta z fb przyszykowała kolejną paczuszkę dla Baksika i ma ją w przyszłym tygodniu wysłać, za co bardzo, bardzo dziękuję:loveu: Baksik na pewno ucieszy się ze smakołyków, bo poprzednie wcinał aż mu się uszy trzęsły! Tym razem zawiozę mu ją osobiście, bo już jakiś czas u Baksiura nie byłam :) Hop, na ilość zdjęć niestety nie mam zbyt wielkiego wpływu:eviltong: Quote
Panna Marple Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 paula_t napisał(a):Tak brzmi na pewno lepiej;) Baksiurku, chwilę mnie u ciebie nie było, bo sesja w toku, a nikt do ciebie nie zajrzał nawet :( No bez jaj!!!;). Byłam każdeńkiego wieczoru, ale terenu nie zaznaczałam...:evil_lol: Quote
margoth137 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 nie sikamy w miejscach publicznych;) Quote
paula_t Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Kulturka musi być ;) Wpłynęła deklaracja od Dancik i Bjuty, dziękuję serdecznie:loveu: Quote
Makila Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Jeżeli któraś cioteczka ma ochotę odwiedzić Baksika i zrobić mu sesję zdjęciową to serdecznie zapraszam. On z tych nie lubiących pozować. Jak wyjdę z aparatem, to albo się chowa albo siedzi przytulony do mojej nogi. Po prostu skromny z niego chłopak. Quote
asiuniab Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 paula_t ma rękę do zdjęć, to jak odwiedzi Baksika to popstryka:) Quote
paula_t Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 asiuniab napisał(a):paula_t ma rękę do zdjęć, to jak odwiedzi Baksika to popstryka:) Ekhm...ja to bym zupełnie na odwrót powiedziała :D;) Quote
Panna Marple Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Makila napisał(a):Jeżeli któraś cioteczka ma ochotę odwiedzić Baksika i zrobić mu sesję zdjęciową to serdecznie zapraszam. On z tych nie lubiących pozować. Jak wyjdę z aparatem, to albo się chowa albo siedzi przytulony do mojej nogi. Po prostu skromny z niego chłopak. Nie ma parcia na szkło Quote
Mysza2 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Panna Marple napisał(a):No bez jaj!!!;). Byłam każdeńkiego wieczoru, ale terenu nie zaznaczałam...:evil_lol: Podobnie jak ja:):) Quote
AgusiaP Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Ja dzisiaj mogę dopiero odwiedzić Baksika :) Quote
Mysza2 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Pewnie o domku nic nie słychać, bo Paula by pisała Quote
paula_t Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Mysza2 napisał(a):Pewnie o domku nic nie słychać, bo Paula by pisała Niestety, cisza :( Dzisiaj dostałam paczkę pełną karmy i smakołyków od Pani Jolanty z fb. Bardzo, bardzo dziękuję:loveu: Mój psiak kręcił się koło niej i kręcił, aż ją musiałam do piwnicy wynieść :D Czego tam nie ma! Sucha karma, gryzaki, śmierdziuchy, zabawka, kiełbaski, a nawet sos do polania suchej karmy, co by lepiej smakowała:razz: Zawiozę ją prawdopodobnie w przyszłym tygodniu Baksikowi! Będzie zachwycony! :) Quote
asiuniab Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 wow ta Pani Jola to chyba zakochała się w Baksiku:) Quote
paula_t Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='asiuniab']wow ta Pani Jola to chyba zakochała się w Baksiku:)[/QUOTE] Ojjj to prawda, Pani Jola baaaaardzo dba o Baksika:loveu: Ja to bym najchętniej go zawiozła i Pani Joli oddała, bo miałby tam zapewne jak w raju:D Quote
Makila Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Zrobiłam Baksiowi fajne zdjęcia komórką, tylko mi kabel do kompa wcięło. Mam nadzieję, że nic go nie zeżarło :) tak jak kiedyś kabel od aparatu. Quote
zolziatko Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Makila możesz przesłać do mnie, mogę je wstawić na dogo. Niektóre telefony mają opcję wysłania na maila... ja zazwyczaj tak robię. Quote
paula_t Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='zolziatko']Makila możesz przesłać do mnie, mogę je wstawić na dogo. Niektóre telefony mają opcję wysłania na maila... ja zazwyczaj tak robię.[/QUOTE] Ja, jak pamiętasz ze zdjęciami i mmsami na poprzednim telefonie też miałam problem, ale na szczęście teraz już wiem co i jak ;) Czekam z niecierpliwością na zdjęcia :) Quote
paula_t Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Zapraszam na bazarek, tym razem niestety cegiełkowy (mój pierwszy;)) dla Baksika:http://www.dogomania.pl/forum/threads/247220-Zerwijmy-%C5%82a%C5%84cuch%21-bazarek-cegie%C5%82kowy-dla-Baksa-do-30-09-do-21-59?p=21325674#post21325674 Quote
asiuniab Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='paula_t']Zapraszam na bazarek, tym razem niestety cegiełkowy (mój pierwszy;)) dla Baksika:[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247220-Zerwijmy-łańcuch!-bazarek-cegiełkowy-dla-Baksa-do-30-09-do-21-59?p=21325674#post21325674[/URL][/QUOTE] lecę na bazzarro:) Quote
Recommended Posts