Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hop! napisał(a):
Nie jesteś panikarą, tylko przewidującą, odpowiedzialną osobą, która myśli o przyszłości psa. :)

Tak brzmi na pewno lepiej;)

Baksiurku, chwilę mnie u ciebie nie było, bo sesja w toku, a nikt do ciebie nie zajrzał nawet :(

Posted

paula_t napisał(a):

Baksiurku, chwilę mnie u ciebie nie było, bo sesja w toku, a nikt do ciebie nie zajrzał nawet :(

a jak nie zajrzał, ktuś zaglądał, może nie pisał ale Baksika odwiedzał;

Posted

Pani Jolanta z fb przyszykowała kolejną paczuszkę dla Baksika i ma ją w przyszłym tygodniu wysłać, za co bardzo, bardzo dziękuję:loveu:
Baksik na pewno ucieszy się ze smakołyków, bo poprzednie wcinał aż mu się uszy trzęsły!
Tym razem zawiozę mu ją osobiście, bo już jakiś czas u Baksiura nie byłam :)

Hop, na ilość zdjęć niestety nie mam zbyt wielkiego wpływu:eviltong:

Posted

paula_t napisał(a):

No bez jaj!!!;). Byłam każdeńkiego wieczoru, ale terenu nie zaznaczałam...:evil_lol:

Posted

Jeżeli któraś cioteczka ma ochotę odwiedzić Baksika i zrobić mu sesję zdjęciową to serdecznie zapraszam. On z tych nie lubiących pozować. Jak wyjdę z aparatem, to albo się chowa albo siedzi przytulony do mojej nogi. Po prostu skromny z niego chłopak.

Posted

Makila napisał(a):
Jeżeli któraś cioteczka ma ochotę odwiedzić Baksika i zrobić mu sesję zdjęciową to serdecznie zapraszam. On z tych nie lubiących pozować. Jak wyjdę z aparatem, to albo się chowa albo siedzi przytulony do mojej nogi. Po prostu skromny z niego chłopak.
Nie ma parcia na szkło

Posted

Mysza2 napisał(a):
Pewnie o domku nic nie słychać, bo Paula by pisała

Niestety, cisza :(

Dzisiaj dostałam paczkę pełną karmy i smakołyków od Pani Jolanty z fb. Bardzo, bardzo dziękuję:loveu: Mój psiak kręcił się koło niej i kręcił, aż ją musiałam do piwnicy wynieść :D Czego tam nie ma! Sucha karma, gryzaki, śmierdziuchy, zabawka, kiełbaski, a nawet sos do polania suchej karmy, co by lepiej smakowała:razz:
Zawiozę ją prawdopodobnie w przyszłym tygodniu Baksikowi! Będzie zachwycony! :)

Posted

[quote name='asiuniab']wow ta Pani Jola to chyba zakochała się w Baksiku:)[/QUOTE]

Ojjj to prawda, Pani Jola baaaaardzo dba o Baksika:loveu:
Ja to bym najchętniej go zawiozła i Pani Joli oddała, bo miałby tam zapewne jak w raju:D

Posted

[quote name='zolziatko']Makila możesz przesłać do mnie, mogę je wstawić na dogo.
Niektóre telefony mają opcję wysłania na maila... ja zazwyczaj tak robię.[/QUOTE]

Ja, jak pamiętasz ze zdjęciami i mmsami na poprzednim telefonie też miałam problem, ale na szczęście teraz już wiem co i jak ;)

Czekam z niecierpliwością na zdjęcia :)

Posted

[quote name='paula_t']Zapraszam na bazarek, tym razem niestety cegiełkowy (mój pierwszy;)) dla Baksika:[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247220-Zerwijmy-łańcuch!-bazarek-cegiełkowy-dla-Baksa-do-30-09-do-21-59?p=21325674#post21325674[/URL][/QUOTE]
lecę na bazzarro:)