from_wonderland Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Panna Marple napisał(a):Nie ma to jak porządna sekta:evil_lol: Oj tam, od razu porządna :diabloti: Quote
paula_t Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Psychiczne psycholki:evil_lol: Ciekawe co tam u Baksiura słychać :) Quote
Makila Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 U Baksia wszystko OK Kierownik całą gębą:lol::lol: Nie przepuści nikomu kto idzie drogą, musi obszczekać. Lubi sobie też mocno popyskować na duże psy z którymi widzi się tylko przez ogrodzenie :lol: taki cwaniaczek, bo wie, że mu przez ogrodzenie nic nie zrobią:evil_lol: Quote
AgusiaP Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Pilnuje chłopak posesji ;) a co ;) widać, że stara się jak może:evil_lol: Quote
asiuniab Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 AgusiaP napisał(a):Pilnuje chłopak posesji ;) a co ;) widać, że stara się jak może:evil_lol: ma michę pracuje;) Quote
Zofija Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 AgusiaP napisał(a):Pilnuje chłopak posesji ;) a co ;) widać, że stara się jak może:evil_lol: Agusia masz pełną skrzynkę-pisałam do Ciebie na priva.. Quote
Panna Marple Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Chłopak stara się jak może, pilnuje domostwa;) Quote
paula_t Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 asiuniab napisał(a):ma michę pracuje;) Stąd ta zniżka w opłacie hoteliku:evil_lol::eviltong: Quote
Mysza2 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 paula_t napisał(a):Stąd ta zniżka w opłacie hoteliku:evil_lol::eviltong: I słusznie, w końcu pracuje chłopak na wikt ciężko:) Quote
Panna Marple Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Niech się nie zgadza na jakieś śmieciowe umowy!:evil_lol: Quote
asiuniab Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Panna Marple napisał(a):Niech się nie zgadza na jakieś śmieciowe umowy!:evil_lol: nie ma opcji, musi mieć ubezpieczenie zdrowotne i odprowadzany zus na emeryturkę;) Quote
AgusiaP Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Zofija napisał(a):Agusia masz pełną skrzynkę-pisałam do Ciebie na priva.. Już pusta :) Quote
from_wonderland Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Mysza2 napisał(a):I słusznie, w końcu pracuje chłopak na wikt ciężko:) A że przez ogrodzenie, to przecież nie będzie się nadstawiał:D za średnią krajową Quote
Panna Marple Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 I za nadgodziny nie płacą:evil_lol: Quote
paula_t Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Ojjj, żeby Baksik sobie zdawał sprawę ile tu osób dba, żeby on sobie mógł beztrosko żyć:evil_lol:;) Odnawiam te ogłoszenia i odnawiam i cisza:shake: Quote
asiuniab Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 paula_t napisał(a):Ojjj, żeby Baksik sobie zdawał sprawę ile tu osób dba, żeby on sobie mógł beztrosko żyć:evil_lol:;) Odnawiam te ogłoszenia i odnawiam i cisza:shake: paula_t wiem, że nie masz czasu, ale jak go znajdziesz, to zaglądnij na ten wątek co go odgrzebałam z przed lat, to uwierzysz, że i Baksik znajdzie swoją przystań:) Quote
paula_t Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 asiuniab napisał(a):paula_t wiem, że nie masz czasu, ale jak go znajdziesz, to zaglądnij na ten wątek co go odgrzebałam z przed lat, to uwierzysz, że i Baksik znajdzie swoją przystań:) Asiu, już jakiś czas temu udało mi się przejrzeć ten wątek :) Chciałabym w to wierzyć, ale jak tak nie ma efektów u żadnego psiaka, którego mam pod opieką, to zaczynają nachodzić mnie wątpliwości, zaczynam łapać "doła"....:( Quote
Panna Marple Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 A propos doła to Bono wrócił z adopcji Quote
paula_t Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 Panna Marple napisał(a):A propos doła to Bono wrócił z adopcji Nie śledzę niestety wątku Bono...Co tym razem...? :( Quote
Panna Marple Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Podsikiwał w domu i szczekał pod nieobecność domowników...Dodam, że wraca z adopcji po 2 tygodniach...Robiłaś mu ogłoszenia, pamiętasz? Był u Lili8522 Quote
paula_t Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 Panna Marple napisał(a):Podsikiwał w domu i szczekał pod nieobecność domowników...Dodam, że wraca z adopcji po 2 tygodniach...Robiłaś mu ogłoszenia, pamiętasz? Był u Lili8522 Aaaa, pamiętam, ale robiłam mu ogłoszenia, dlatego, że Lili mnie poprosiła, nie uczestniczyłam w wątku. To już jest jakaś plaga:shake: To "dużo" czasu mu dali na aklimatyzację w nowym miejscu...Nie mam siły nawet tego komentować:roll: Quote
AgusiaP Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Co z tymi ludźmi... wczoraj byłyśmy z Elunią umówione na wizytę i znów pocałowałyśmy klamkę ...:angryy: Quote
Mysza2 Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='paula_t']To już jest jakaś plaga:shake: To "dużo" czasu mu dali na aklimatyzację w nowym miejscu...Nie mam siły nawet tego komentować:roll: Ja tez nie:( 80% populacji to skrajny debilizm po prostu:( [quote name='AgusiaP']Co z tymi ludźmi... wczoraj byłyśmy z Elunią umówione na wizytę i znów pocałowałyśmy klamkę ... Tak było:( i żeby przynajmniej ktoś chociaż przeprosił Quote
from_wonderland Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Panna Marple napisał(a):Podsikiwał w domu i szczekał pod nieobecność domowników...Dodam, że wraca z adopcji po 2 tygodniach...Robiłaś mu ogłoszenia, pamiętasz? Był u Lili8522 Bywam na wątku Bono, paranoja. Ludzie zawsze mają nadzieję dostać wszystko na gotowe, samemu nie poświęcając psu odrobiny cierpliwości.. :shake: Quote
Recommended Posts