Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Baksia wszystko OK

Kierownik całą gębą:lol::lol:

Nie przepuści nikomu kto idzie drogą, musi obszczekać.
Lubi sobie też mocno popyskować na duże psy z którymi widzi się tylko przez ogrodzenie :lol: taki cwaniaczek, bo wie, że mu przez ogrodzenie nic nie zrobią:evil_lol:

Posted

paula_t napisał(a):
Ojjj, żeby Baksik sobie zdawał sprawę ile tu osób dba, żeby on sobie mógł beztrosko żyć:evil_lol:;)

Odnawiam te ogłoszenia i odnawiam i cisza:shake:

paula_t wiem, że nie masz czasu, ale jak go znajdziesz, to zaglądnij na ten wątek co go odgrzebałam z przed lat, to uwierzysz, że i Baksik znajdzie swoją przystań:)

Posted

asiuniab napisał(a):
paula_t wiem, że nie masz czasu, ale jak go znajdziesz, to zaglądnij na ten wątek co go odgrzebałam z przed lat, to uwierzysz, że i Baksik znajdzie swoją przystań:)

Asiu, już jakiś czas temu udało mi się przejrzeć ten wątek :)

Chciałabym w to wierzyć, ale jak tak nie ma efektów u żadnego psiaka, którego mam pod opieką, to zaczynają nachodzić mnie wątpliwości, zaczynam łapać "doła"....:(

Posted

Panna Marple napisał(a):
Podsikiwał w domu i szczekał pod nieobecność domowników...Dodam, że wraca z adopcji po 2 tygodniach...Robiłaś mu ogłoszenia, pamiętasz? Był u Lili8522

Aaaa, pamiętam, ale robiłam mu ogłoszenia, dlatego, że Lili mnie poprosiła, nie uczestniczyłam w wątku.
To już jest jakaś plaga:shake: To "dużo" czasu mu dali na aklimatyzację w nowym miejscu...Nie mam siły nawet tego komentować:roll:

Posted

[quote name='paula_t']To już jest jakaś plaga:shake: To "dużo" czasu mu dali na aklimatyzację w nowym miejscu...Nie mam siły nawet tego komentować:roll:
Ja tez nie:(
80% populacji to skrajny debilizm po prostu:(
[quote name='AgusiaP']Co z tymi ludźmi... wczoraj byłyśmy z Elunią umówione na wizytę i znów pocałowałyśmy klamkę ...
Tak było:( i żeby przynajmniej ktoś chociaż przeprosił

Posted

Panna Marple napisał(a):
Podsikiwał w domu i szczekał pod nieobecność domowników...Dodam, że wraca z adopcji po 2 tygodniach...Robiłaś mu ogłoszenia, pamiętasz? Był u Lili8522

Bywam na wątku Bono, paranoja. Ludzie zawsze mają nadzieję dostać wszystko na gotowe, samemu nie poświęcając psu odrobiny cierpliwości.. :shake: