Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale o co chodzi ludziom, przecież wiadomo jest że pies na początku sika w domu, że przecież sam człowiek sika w pieluchy bo nie kuma, to przecież kwestią czasu jest, że się nauczy:roll:

Posted (edited)

Makila napisał(a):
Przelew dla Baksika doszedł. Dziękuję

Właśnie miałam pisać, że zrobiłam przelew, ale dopiero teraz udało mi się siąść na dogo ;)

Anetko, nie chcę rozpoczynać dyskusji, bo to nie ma sensu...ale byłam, widziałam, oceniłam i wiem, że Baksik ma u Ciebie baaaardzo dobrze. Poczynił niesamowite postępy, a tak zmienić mógł się tylko psiak, o którego się dba, który czuje, że jest bezpieczny i kochany, w szczególności, że przeszedł w swoim życiu wiele... cieszę się, że ewu nas ze sobą skontaktowała i tyle :p

Dotarła także deklaracja od Bjuta, dziękuję:loveu:

Edited by paula_t
Posted

Panna Marple napisał(a):
ale jak ludzki miłościwy pan bierze psa, to ten pies powinien sobie na pętelkę siuraka zawiązać, żeby nie nasikać, bo to wybrakowany towar jest, nie?

Pewnie, i jeszcze haftować i grać na pianinie:(

Posted

Makila napisał(a):
Baksiu został dzisiaj zaszczepiony przeciwko wściekliźnie.
Był bardzo dzielny :lol:

Czyli tym razem pan doktor nie okazał się jego największym wrogiem?:evil_lol:

Posted (edited)

asiuniab napisał(a):
Baksiku pamiętaj Pan doktor zawsze jest po Twojej stronie:)

Baksik niestety początkowo był innego zdania:evil_lol:

Panna Marple napisał(a):
Tylko wtedy, kiedy nie czyści gruczołów...:evil_lol:

Wypluj te słowa:eviltong:

Edited by paula_t
Posted

Panna Marple napisał(a):
Byłam dziś u Baksiura-kawał chłopa z niego! Pochłaniał smaczki jak odkurzacz:lol:. Wymiziałam go od wszystkich Ciotek, a od Pauliny w szczególności

i chwała Ci za to:):)

Posted

AgusiaP napisał(a):
Paula to chyba już na dniach wraca :lol:

Aguś, w środę wracam i już się po prostu nie mogę doczekać! W domu 5 tygodni nie byłam:(

Panna Marple napisał(a):
Byłam dziś u Baksiura-kawał chłopa z niego! Pochłaniał smaczki jak odkurzacz:lol:. Wymiziałam go od wszystkich Ciotek, a od Pauliny w szczególności

Jaki kawał chłopa?:mad: Przecież Baksiurek waży....w sumie to nie wiem ile...ostatnio niewiele ponad 11kg ;)
Ojjjj, a na smaczki to on jest łasy, to prawda:D Postaram się go za jakiś czas odwiedzić i przywieźć mu małe co nieco:)

Posted

paula_t napisał(a):
Aguś, w środę wracam i już się po prostu nie mogę doczekać! W domu 5 tygodni nie byłam:(

Jaki kawał chłopa?:mad: Przecież Baksiurek waży....w sumie to nie wiem ile...ostatnio niewiele ponad 11kg ;)
Ojjjj, a na smaczki to on jest łasy, to prawda:D Postaram się go za jakiś czas odwiedzić i przywieźć mu małe co nieco:)

Spoko, spoko nie jest otyły:evil_lol:, ale chuderlawy na pewno nie:evil_lol: A co do małego co nieco...może łosoś norweski?

Posted

Panna Marple napisał(a):
Spoko, spoko nie jest otyły:evil_lol:, ale chuderlawy na pewno nie:evil_lol: A co do małego co nieco...może łosoś norweski?

Ja tam nie mam nic przeciwko:D Jakoś tak wolę jak psiak troszkę okrąglejszy niż taka chudzinka:evil_lol:
Myślę, że Baksik chyba jednak preferowałby jakiegoś kurczaczka czy wołowinkę ;)