Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyznam się, że podglądam wątek Fiony z zapartym tchem. Nie chcę wracać do tematu ds u mojej koleżanki - teraz OOOOgrooomnie się cieszę, że znalazłyście dla suni dom, i to taki naprawdę super. Fiona - tylko ty już nie uciekaj dziewczyno!!!

Posted

No NARESZCIE! A wersji, że w DS psy grzecznieją trzymam się teraz mocniej niż zazwyczaj, przy naszej Alutce... 9 miesięcy, czyli statystycznie Almie zostały jeszcze... dwa ;) :)

Posted

[quote name='Nutusia']No NARESZCIE! A wersji, że w DS psy grzecznieją trzymam się teraz mocniej niż zazwyczaj, przy naszej Alutce... 9 miesięcy, czyli statystycznie Almie zostały jeszcze... dwa ;) :)[/QUOTE]
A skąd te statystyczne dane pobrałaś...? :niewiem:

No i podkreślam - u nas Fionka nie była niegrzeczna! :mad:
Kilka razy tylko tycio-tycio spsociła. :)

Posted

[quote name='kejciu']Gratuluję i bardzo się cieszę :-)[/QUOTE]
[quote name='konfirm13']I w tym przypadku, opowieść o Księżniczce Fionie, kończy sie happy endem ;). Cieszymy się z Wami :)[/QUOTE]
[quote name='Olusia88']O weszłam na temat a tu taka niespodzianka . Powodzenia Fionka
[B]Inka33[/B] a Tobie długo smutno chyba nie będzie już nową bidę przygarniesz[/QUOTE]

Cieszę się bardzo, że jest tu z nami tyle bardzo cieszących się! :multi:

Tylko gdzie jest Mazowszanka z umową...? :hmmmm:

Posted

Już jestem. Wróciłam dopiero teraz, bo musiałam wysłuchać zachwytów nad Fioną :)

Fiona wyluzowana, zachowuje się tak jakby całe życie u Państwa mieszkała.
Po schodach drabiniastych wchodzi i schodzi z pełna gracją. Ma to przećwiczone ;)
Do kotów nie jest nachalna, choć widać, że bardzo chce nawiązać bliższy kontakt.
Na razie są na etapie wąchania nosek w nosek.
Choć Fredzio (kot szary) nie lubi jak Fiona za nim chodzi.

[COLOR=#cc0000]Na psiej łączce ma już swoich psich adoratorów.[/COLOR]

Myślę, że możemy spać spokojnie. A inne psy niech zazdroszczą :eviltong:

[B]A chytry plan dotyczący Liska polegał na tym, że zostawiłam Państwu jego zdjęcie z opisem, aby pokazali swoim licznym znajomym i [/B][B][B]równie licznej rodzinie.[/B]
A jakby Lena w wolnej chwili zrobiła mu plakacik to byłabym wdzięczna [/B]:loveu:

[SIZE=3][COLOR=#000080]I na koniec anegdota dotycząca plakatu Fiony.
Do Pana na spacerze podeszła Pani i powiedziała: o, znalazł się piesek. Pan zrobił zdziwioną minę.
No, ten bzik NA BIEGUNACH co się zgubił.
Tak to ludzie czytają plakaty ![/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Już jestem. Wróciłam dopiero teraz, bo musiałam wysłuchać zachwytów nad Fioną :)

Fiona wyluzowana, zachowuje się tak jakby całe życie u Państwa mieszkała.
[COLOR=#0000ff] Po schodach drabiniastych wchodzi i schodzi z pełna gracją. Ma to przećwiczone ;)[/COLOR]
Do kotów nie jest nachalna, choć widać, że bardzo chce nawiązać bliższy kontakt.
Na razie są na etapie wąchania nosek w nosek.
Choć Fredzio (kot szary) nie lubi jak Fiona za nim chodzi.

[COLOR=#cc0000]Na psiej łączce ma już swoich psich adoratorów.[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=#0000ff] No widzisz - jednak czegoś pozytywnego Fionę nauczyłaś! :klacz:[/COLOR]

[quote name='Mazowszanka2']Myślę, że możemy spać spokojnie. A inne psy niech zazdroszczą :eviltong:[/QUOTE]
Stąd też jakoś w ogóle się nie smucę! :)
A pustka powoli mija, odruchy zanikają. :p

[quote name='Mazowszanka2'][B]A chytry plan dotyczący Liska polegał na tym, że zostawiłam Państwu jego zdjęcie z opisem, aby pokazali swoim licznym znajomym i [B][B]równie licznej rodzinie.[/B][/B][/B][/QUOTE]
No, rzeczywiście chytraś! :evil_lol:

[quote name='Mazowszanka2'][B]
A jakby Lena w wolnej chwili zrobiła mu plakacik to byłabym wdzięczna [/B]:loveu:[/QUOTE]
To poproszę raz jeszcze link do wątku... :oops:

[SIZE=3][COLOR=#000080][quote name='Mazowszanka2']I na koniec anegdota dotycząca plakatu Fiony.
Do Pana na spacerze podeszła Pani i powiedziała: o, znalazł się piesek. Pan zrobił zdziwioną minę.
No, ten bzik NA BIEGUNACH co się zgubił.
Tak to ludzie czytają plakaty ![/QUOTE][/COLOR][/SIZE]
:D :D :D Ale przynajmniej fotki oglądają, skoro pani rozpoznała.

[quote name='wiosenka']A ten rudy z Sulejówka :-(?[/QUOTE]
Nie wiem... mam go tylko w pamięci... :(

Posted

[quote name='inka33']Po cichu to się bąki puszcza! :eviltong: :diabloti: :p[/QUOTE]
Tylko bzykacze fotelowe ;)

A tak poza tym to sie bardzo bardzo ciesze z DS Fionki! :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Nutusia']Fotelowe to są cichacze, w przeciwieństwie do bulgotników... waniennych! :)[/QUOTE]

Bulgotnik jest kąpielowy, cichy bzykacz - fotelowy a armatnik - pospolity :diabloti:

Posted

[quote name='Poker']Chyba już pijecie tę kawkę...[/QUOTE]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=21797482"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/clear.gif[/IMG] Odpowiedz z cytatem[/URL]

Ale fajnie było... Ze 12 sztuk nas sie spotkało, bezkarnie gdakałyśmy o psach :)

Posted

[quote name='malagos'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=21797482"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/clear.gif[/IMG][/URL]Ale fajnie było... Ze 12 sztuk nas sie spotkało, bezkarnie gdakałyśmy o psach :)[/QUOTE]
Ja się doliczyłam 11 dogo-sztuk + 0 psów + 1 kot + 1 dogo-potomkini. :)
11 to ładna okrągła liczba. ;)

No i inka się postawiła tym, co ją wrobiły w stawianie za wyadoptowanie! :eviltong:

Posted

Zaraz, zaraz, to inka została nienaruszona! Dlaczego nikt jej nie wypilł?
Za to nasz czajniczek nie wytrzymał, się zepsuł, chyba przepalił?... :-( Jutro muszę kupić nowy..