Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_t']Wizytę PA zrobi Cioteczka ewu. Dziękuję Ci Basiu za pomoc!:loveu:[/QUOTE]
matko Paula, ciekawa jestem czy tym razem to prawdziwy dom dla Brenki się szykuje??

Posted

Potwornie się denerwuję...Poprosiłam dzisiaj Basię (jako, że Ona robi wizytę i Ona ma z Nimi kontakt), żeby zapytała Państwa czy nie chcieliby dostać więcej zdjęć na maila, Państwo jak najbardziej byli chętni, bardzo się ucieszyli z propozycji, więc wysłałam muuuultum zdjęć Brenki ;)

Posted

Ostatnio szwankuje mi poczta na onecie, nie mogłam nawet wysłać rozliczenia bazarku ze zdjęciami fantów do ajlii, więc na wszelki wypadek po wysłaniu zdjęć napisałam maila czy zdjęcia doszły i pozwolę sobie przekleić odpowiedź:

"[COLOR=#000000][FONT=Verdana]Witam, [/FONT][/COLOR]

[COLOR=#000000][FONT=Verdana]Dostałam zdjęcia, ale dopiero niedawno otworzyłam maila i jeszcze nie zdążyłam odpisać. Bardzo dziękuję, Brenka wydaję się cudowna, już z całą rodziną czekamy, kiedy ją zobaczymy na żywo!

Pozdrawiam,
Marta"

Czarujcie ciotki, czarujcie, żeby to był ten domek! [/FONT][/COLOR]

Posted (edited)

Jestem a co najważniejsze mam dobre wieści:)
Brenka trafi do naprawdę uroczej Rodziny.
Państwo mieszkają w dużym,przyjaznym domu z ogrodem w ślicznej willowej dzielnicy.
Brenka będzie miała do dyspozycji sporo przestrzeni a co najważniejsze kochających , miłych Ludzi.
Rodzina jest stateczna, wyrozumiała i pełna entuzjazmu dla jej nowego członka:)
Dużo rozmawialiśmy o konieczności bezpiecznych spacerów.Brenka nawet po ogrodzie, przez przynajmniej pierwszy miesiąc, będzie chodziła na smyczy.Jak się przyzwyczai to też nie będzie nigdy w ogródku sama.
Państwo rozumieją ,że początki mogą być trudne i będą się starać żeby sunieczka szybko poczuła ,że jest w swoim domu.
Rozmawialiśmy o diecie, Pani będzie małej gotowała, karma w ramach uzupełnienia.
Zostałam zaproszona na kawę jak się Brenka rozgości:) Pani już pokazała zdjęcia Brenusi wszystkim w pracy:)
Rodzina jest czteroosobowa ale wszyscy są dorośli i Brenka będzie z pewnością pupilkiem:)
Państwo są wdzięczni za dowiezienie małej , oczywiście zwrócą koszty i byłoby cudnie gdyby to było w sobotę.
Chcą żeby na początku wszyscy domownicy byli w domu i Brenka mogła się pomału zaprzyjaźnić.
Pani pracuje 2-3 godziny dziennie a potem jest w domu więc Brenka nie będzie długo sama.
Myślę,że to wspaniały dom:)( tfu , tfu....)

Edited by ewu
Posted

Basiu jeszcze raz z całego serducha dziękuję Ci za zrobienie wizyty i za zdanie relacji:loveu: Bardzo zależało mi, żeby była to osoba, której ufam i którą znam i tak też się stało:loveu:

Powiem Wam, że aż się boję cieszyć po tych wszystkich perypetiach, ale nawet rozmawiałyśmy z zolziatko, że jakoś obie jesteśmy takie...spokojne...Może to dobry znak...

Mam nadzieję, że Brenka się naczekała, naczekała, ale trafi za to do wspaniałego domku:)

Brenka jedzie do domu w sobotę, Państwo już poinformowani. Odwiezie ją prawdopodobnie Angelika (za co bardzo Jej dziękuję:loveu:), chyba że okaże się, iż ze szczeniaczkiem, którego ma na DT jest znowu źle, to wtedy w podróż wybiorę się z braku wyboru ja ;)