halszka Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 ooo widzę,że coś się święci ;) trzymam kciuki z całych sił :kciuki: Quote
paula_t Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Wizytę PA zrobi Cioteczka ewu. Dziękuję Ci Basiu za pomoc!:loveu: Quote
asiuniab Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 [quote name='paula_t']Wizytę PA zrobi Cioteczka ewu. Dziękuję Ci Basiu za pomoc!:loveu:[/QUOTE] matko Paula, ciekawa jestem czy tym razem to prawdziwy dom dla Brenki się szykuje?? Quote
paula_t Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Potwornie się denerwuję...Poprosiłam dzisiaj Basię (jako, że Ona robi wizytę i Ona ma z Nimi kontakt), żeby zapytała Państwa czy nie chcieliby dostać więcej zdjęć na maila, Państwo jak najbardziej byli chętni, bardzo się ucieszyli z propozycji, więc wysłałam muuuultum zdjęć Brenki ;) Quote
paula_t Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Ostatnio szwankuje mi poczta na onecie, nie mogłam nawet wysłać rozliczenia bazarku ze zdjęciami fantów do ajlii, więc na wszelki wypadek po wysłaniu zdjęć napisałam maila czy zdjęcia doszły i pozwolę sobie przekleić odpowiedź: "[COLOR=#000000][FONT=Verdana]Witam, [/FONT][/COLOR] [COLOR=#000000][FONT=Verdana]Dostałam zdjęcia, ale dopiero niedawno otworzyłam maila i jeszcze nie zdążyłam odpisać. Bardzo dziękuję, Brenka wydaję się cudowna, już z całą rodziną czekamy, kiedy ją zobaczymy na żywo! Pozdrawiam, Marta" Czarujcie ciotki, czarujcie, żeby to był ten domek! [/FONT][/COLOR] Quote
zolziatko Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Może tym razem to właśnie ten domek... taki jak Ferdusiowy albo Płoszki :D Quote
AlfaLS Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Mocno zaciskam kciuki żeby to był TEN domek!!!!!! Quote
ania75 Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 hm........... nic nie powiem żeby nie zapeszać ale też ściskam mooooocno:multi: Quote
ewu Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 (edited) Jestem a co najważniejsze mam dobre wieści:) Brenka trafi do naprawdę uroczej Rodziny. Państwo mieszkają w dużym,przyjaznym domu z ogrodem w ślicznej willowej dzielnicy. Brenka będzie miała do dyspozycji sporo przestrzeni a co najważniejsze kochających , miłych Ludzi. Rodzina jest stateczna, wyrozumiała i pełna entuzjazmu dla jej nowego członka:) Dużo rozmawialiśmy o konieczności bezpiecznych spacerów.Brenka nawet po ogrodzie, przez przynajmniej pierwszy miesiąc, będzie chodziła na smyczy.Jak się przyzwyczai to też nie będzie nigdy w ogródku sama. Państwo rozumieją ,że początki mogą być trudne i będą się starać żeby sunieczka szybko poczuła ,że jest w swoim domu. Rozmawialiśmy o diecie, Pani będzie małej gotowała, karma w ramach uzupełnienia. Zostałam zaproszona na kawę jak się Brenka rozgości:) Pani już pokazała zdjęcia Brenusi wszystkim w pracy:) Rodzina jest czteroosobowa ale wszyscy są dorośli i Brenka będzie z pewnością pupilkiem:) Państwo są wdzięczni za dowiezienie małej , oczywiście zwrócą koszty i byłoby cudnie gdyby to było w sobotę. Chcą żeby na początku wszyscy domownicy byli w domu i Brenka mogła się pomału zaprzyjaźnić. Pani pracuje 2-3 godziny dziennie a potem jest w domu więc Brenka nie będzie długo sama. Myślę,że to wspaniały dom:)( tfu , tfu....) Edited March 6, 2014 by ewu Quote
zolziatko Posted March 6, 2014 Author Posted March 6, 2014 Wielkie dzięki ewu za wizytę i taką fajną relację. Brenuśka warta jest takiego kochającego domku. Quote
paula_t Posted March 6, 2014 Posted March 6, 2014 Basiu jeszcze raz z całego serducha dziękuję Ci za zrobienie wizyty i za zdanie relacji:loveu: Bardzo zależało mi, żeby była to osoba, której ufam i którą znam i tak też się stało:loveu: Powiem Wam, że aż się boję cieszyć po tych wszystkich perypetiach, ale nawet rozmawiałyśmy z zolziatko, że jakoś obie jesteśmy takie...spokojne...Może to dobry znak... Mam nadzieję, że Brenka się naczekała, naczekała, ale trafi za to do wspaniałego domku:) Brenka jedzie do domu w sobotę, Państwo już poinformowani. Odwiezie ją prawdopodobnie Angelika (za co bardzo Jej dziękuję:loveu:), chyba że okaże się, iż ze szczeniaczkiem, którego ma na DT jest znowu źle, to wtedy w podróż wybiorę się z braku wyboru ja ;) Quote
Recommended Posts