Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja również zaglądam i się nie obrażam,kto to wymyślił aby skarżyć się ,co to się porobiło.
Mam kasę na koncie to zaglądam i kupuję a jak brak to również zaglądam :)

Posted

Coś mi się zdaje, że znacznie łatwiej byłoby zrobić listę osób, którym zaproszenie przeszkadzają...

Mam nadzieję, że jest ich mniej...:lol: znacznie mniej...

Posted

[quote name='Figunia']Coś mi się zdaje, że znacznie łatwiej byłoby zrobić listę osób, którym zaproszenie przeszkadzają...

Mam nadzieję, że jest ich mniej...:lol: znacznie mniej...[/QUOTE]

Też nad tym myślałam. Doszłam do wniosku, że gdyby dana osoba nie trafiła na taki wątek ( ja tu trafiłam przypadkiem ) to i tak awanturę i skargi mogłaby wysyłać.......

Posted

Witam, ja rowniez nie mam nic przeciwko zaproszeniom na bazarki, jak mam jakies wolne pieniądze to zagladam i kupuje , jak nie mam a za to dysponuje czasem to zagladam,zeby podnosic bazarek do gory, mozna mnie dopisac do listy.

Posted

A ja dzięki zaproszeniom kupiłam ostatnio kilka par spodni i jestem zadowolona:)
Dostaję codziennie jakieś zaproszenia , nie na wszystkie daje radę wejść ale na części coś wybieram i wcale nie przeszkadza mi ilość zaproszeń.
Skrzynkę czyści się parę sekund:)

Posted

[quote name='caryca26']A ja dzięki zaproszeniom kupiłam ostatnio kilka par spodni i jestem zadowolona:)
Dostaję codziennie jakieś zaproszenia , nie na wszystkie daje radę wejść ale na części coś wybieram i wcale nie przeszkadza mi ilość zaproszeń.
Skrzynkę czyści się parę sekund:)[/QUOTE]

Ja też dostaje codziennie jakieś zaproszenia, jak mam chwilę to wskoczę obejrzeć, czasem uda mi się podrzucić, choćby raz:)

Posted

[quote name='missiaa']Ja też dostaje codziennie jakieś zaproszenia, jak mam chwilę to wskoczę obejrzeć, czasem uda mi się podrzucić, choćby raz:)[/QUOTE]
to tak samo jak ja :)

Posted

Ja uwielbiam bazarki, załuje tylko, ze ciągle brakuje mi kasy, bo tak to chyba na kazdym bym cos kupiła.
Dlatego nie na wszystkie zagladam :lol:, bo z nałogami nalezy walczyc.:lol:

Posted

a ja do Was wszystkich zaproszonka:) ciach ciach ciach;)

i na listę też chętnie wskoczę, bo kupuje nawet jak nie potrzebuje...;)
się mi nie podoba to puszczam dalej;)

Posted

[quote name='rozi']Podejrzewam, że nie każdy będzie miał cierpliwość rozesłać do wszystkich, więc pierwszych dwadzieścia-trzydzieści osób ma przechlapane :megagrin:[/QUOTE]

oj ciocia... niektórzy zaczną od końca;)

Posted

albo od środka :)

czasami zaglądam tylko raz albo podrzucam ale wiem, że bazarek to często 3/4 dochodu dla psiaka bo za mało deklaracji stałych. Sama robiłam bazarki i wiem jaki trud trzeba w to włożyć, dlatego mimo kilku zaproszeniom dziennie- i tak nie zrezygnuję bądź co bądź z takiej pomocy ;)