natija Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 niezla rybka z niego;)amoze to mala pirania;) Quote
e.v.a Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Rybka_39']:evil_lol: :evil_lol:tija, żeby żyłka go jeszcze uciągła:evil_lol:...jak on taki gruby, włóz palec do akwa to zostanie tylko paznokieć:cool1:[/quote] o masz to cos jak ze mna...daj mi reke a wyciagne portwel:grin: ( slowa mojego TZ ) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Welonek w halti? O mamusiu... :evil_lol: Cześć :loveu: Quote
Rybka_39 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Welonek w halti? O mamusiu... :evil_lol: Cześć :loveu:[/quote] Cześć:loveu:Justi A co nie wiedziałaś, teraz welonki w halterkach modne, normalnie jak yorki:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Rybka_39']Cześć:loveu:Justi A co nie wiedziałaś, teraz welonki w halterkach modne, normalnie jak yorki:loveu:[/quote] Justi? :x :p Ja chcę fotkę, jak kupisz :lol: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [FONT=Arial]Witam południowo :multi::multi::multi: ale masz fajny zwierzyniec ..... u nas najwięcej to były 2 zwierzaczki równocześnie ...boxio Harley i króliś MAX ;) [/FONT] Quote
NightQueen Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Witam, my tu zagladmy czesto ale tak tajniacko,zacieramy za soba wszystkie slady :D Super oczka ma boksio :D:D:D P.S Na zdjeciu 1 jest obroza, a moja kuzynka- punk ma taka sama :D:D:D Quote
jonQuilla Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Witam :multi: Przyszłam Was również odwiedzić i stwierdzam że Kora to ślicznota :loveu::loveu::loveu: uwielbiam bokserki :) Quote
e.v.a Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='smallpati']Witam, my tu zagladmy czesto ale tak tajniacko,zacieramy za soba wszystkie slady :D Super oczka ma boksio :D:D:D P.S Na zdjeciu 1 jest obroza, a moja kuzynka- punk ma taka sama :D:D:D[/quote] witam :) chyba juz to dzisiaj tu pisalas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='evaxon']witam :) chyba juz to dzisiaj tu pisalas:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A no mozlie, jak tak to sorki, ale mam problemy troszke i nie wiem co sie wysyla a co nie :) Quote
Rybka_39 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='jonQuilla']Witam :multi: Przyszłam Was również odwiedzić i stwierdzam że Kora to ślicznota :loveu::loveu::loveu: uwielbiam bokserki :) Uwielbiam ludzi kofaących bokserki:loveu: I również ciepło witam,...trochę tu brudno bo efka nabłociła, ale da się żyć!:evil_lol: Efcia witaj:cool3: Smallpati witaj po raz 2:evil_lol: Alu 2 zwierzaki? To ja mogę być twoim następnym zwierzątkiem:loveu: Witam wszystkich!!! Quote
Rybka_39 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Moja Atena: I takie nie wiadomo co: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Fafluniec:loveu: uwielbiam sliniace sie faflunce:loveu: a tak w ogole to witam i ostrzegam ze bede czesciej zagladac:loveu: masz talent kobieto :) Quote
Rybka_39 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']Fafluniec:loveu: uwielbiam sliniace sie faflunce:loveu: a tak w ogole to witam i ostrzegam ze bede czesciej zagladac:loveu: masz talent kobieto :) Dzięki i czarnej owieczce też dziekuje. A jesli to prawda co mowisz to się cieszę:loveu: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Nio prawda prawda:loveu: i to z fafluncami i ze szkicami:loveu: Quote
basia bonnie Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 http://images29.fotosik.pl/97/e09c05c1d236e8ee.jpg rewelacja :loveu: :loveu: Quote
Rybka_39 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Dzięki:loveu: Chcecie jeszcze? Tylko nie polewajcie ze mnie ;p Quote
basia bonnie Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 no pewno! takie bosskie fotki :loveu: Quote
Rybka_39 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Ten debil na zdjęciu to wcale nie ja:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:ale koffany faflunek z Koruni ...wołam Ozzulka ...niech popatrzy ;) http://images25.fotosik.pl/96/68fa9b5c96c2cf31.jpg Quote
Rybka_39 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 No Alu tylko Kora ma już podrywacza...co prawda kastrat ale też facet Wafelek: :loveu: Quote
Recommended Posts