Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Book Antiqua]Sylwio! Z okazji Twoich urdzin życzę Ci wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń zdrowia, szczęcia i wszytkiego co sobie życzysz!:loveu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]HAPPY BIRHDAY!![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]:p:smilecol::jumpie::bday::tort::BIG::new-bday::laola::sweetCyb::smilecol::laugh2_2:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]a jak są urodziny to trzeba się napić:evil_lol::[/FONT]
:drink1::pepsi::beerchug::popcorn::drinking::chlup:
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']siemka rybka:eating::sabber::diabloti::evil_lol:[/quote]
Jak chcesz możesz mnie zjeść, bende mieć spokuj:evil_lol:
A właściwie nie nawidze tego nicka aaa!!! miałam schiza jak go wymyślałam, mam na imię Sylwia, Sylwia, Sylwia:cool3:

Posted

[quote name='Rybka_39']Jak chcesz możesz mnie zjeść, bende mieć spokuj:evil_lol:
A właściwie nie nawidze tego nicka aaa!!! miałam schiza jak go wymyślałam, mam na imię Sylwia, Sylwia, Sylwia:cool3:[/quote]
:hmmmm: Sylwia :hmmmm: sylwia... nie znam takiej ryby:niewiem:

:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:hmmmm: Sylwia :hmmmm: sylwia... nie znam takiej ryby:niewiem:

:evil_lol:[/quote]
Dobij leącego, zdepcz zniszcz i zakop i wystaw tylko głowę by psy mogły sikać:evil_lol: nie dobijaj mnie już:diabloti:
Helga dziękuję;)

Posted

[quote name='Rybka_39']Dobij leącego, zdepcz zniszcz i zakop i wystaw tylko głowę by psy mogły sikać:evil_lol: nie dobijaj mnie już:diabloti:
Helga dziękuję;)[/quote]
z tym sikaniem to .. yy ten tego .. to twoj fetysz jakis czy cos?:oops::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']z tym sikaniem to .. yy ten tego .. to twoj fetysz jakis czy cos?:oops::diabloti::evil_lol:[/quote]
Żartowałam;p
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: effusia nie dobijaj z tymi fetyszami, teraz mitologie przerabiamy, z naszą kochania panią od polskiego panią Janeczkową.
Ostatnio jej wypsikałysmy krzesło i całe biurko dezodorantem, żeby jej smierdziało, weszła siadła i nic nie poczuła:evil_lol: tylko my się dusiliśmy bo okien nie wolno otwierac bo Pani Janeczkowej zimno:cool3: