Anza&Hacker Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Joooki śliczny nowy avatarek! :loveu: Quote
Rybka_39 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Anza&Hacker napisał(a):Joooki śliczny nowy avatarek! :loveu: A to zasługa koffanej Wiz:loveu: Fotki Krolika: Quote
Anza&Hacker Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 ...nie poznała bym, że to Qlik :roll: Świetne stworzonko :grins: Quote
Akadna Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [FONT=Book Antiqua]Sylwio! Z okazji Twoich urdzin życzę Ci wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń zdrowia, szczęcia i wszytkiego co sobie życzysz!:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]HAPPY BIRHDAY!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:p:smilecol::jumpie::bday::tort::BIG::new-bday::laola::sweetCyb::smilecol::laugh2_2:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a jak są urodziny to trzeba się napić:evil_lol::[/FONT] :drink1::pepsi::beerchug::popcorn::drinking::chlup: [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] :loveu: [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
agaciaaa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Oooo, urodziny?! No to spełnienia marzeń życze!!!! :multi: :buzi: Quote
Medorowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [SIZE=7][COLOR=Blue]Najlepszego[/COLOR][/SIZE]:Rose: Quote
BBeta Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Wszystkiego najlepszego !! :BIG: :BIG: Beczki wina, wiadra wódki :cool3: :popcorn: :popcorn: :cunao: Quote
basia2202 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 witanko Rybciu:) spóźnione NAJLEPSZEGO!! :loveu: :BIG::Rose: mizianko dla piesy Twej :loveu: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:ktoś mial urodzinki :razz: no to NAJLEPSIEJSZEGO :Rose::Rose::Rose::BIG::tort: [/FONT] Quote
e.v.a Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 ooo imprezka :cool3: 100lat 100lat :multi::multi::multi: :popcorn::popcorn::drink1::drink1: Quote
basia bonnie Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 100000000000000 lat! :multi: :multi: :multi: Quote
Akadna Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='ß@$!@']100000000000000 lat! :multi: :multi: :multi: ooo matko :evil_lol: Rybka, dłuuuuuugo pożyjesz xD A tak w ogóle to CzEŚć :hand: Quote
Rybka_39 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Witam, od razu mówię..mam mało czasu mam po 8 godzin lekcji:angryy::mad:.... Więc nie pluć się że nie wstawiam fot. Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 siemka rybka:eating::sabber::diabloti::evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='evaxon']siemka rybka:eating::sabber::diabloti::evil_lol:[/quote] Jak chcesz możesz mnie zjeść, bende mieć spokuj:evil_lol: A właściwie nie nawidze tego nicka aaa!!! miałam schiza jak go wymyślałam, mam na imię Sylwia, Sylwia, Sylwia:cool3: Quote
Rybka_39 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 A wogóle dziękuje za życzenia <buziaczki>!:loveu: Napiję się z wami:drink1::drink1: Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Rybka_39']Jak chcesz możesz mnie zjeść, bende mieć spokuj:evil_lol: A właściwie nie nawidze tego nicka aaa!!! miałam schiza jak go wymyślałam, mam na imię Sylwia, Sylwia, Sylwia:cool3:[/quote] :hmmmm: Sylwia :hmmmm: sylwia... nie znam takiej ryby:niewiem: :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='evaxon']:hmmmm: Sylwia :hmmmm: sylwia... nie znam takiej ryby:niewiem: :evil_lol:[/quote] Dobij leącego, zdepcz zniszcz i zakop i wystaw tylko głowę by psy mogły sikać:evil_lol: nie dobijaj mnie już:diabloti: Helga dziękuję;) Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Rybka_39']Dobij leącego, zdepcz zniszcz i zakop i wystaw tylko głowę by psy mogły sikać:evil_lol: nie dobijaj mnie już:diabloti: Helga dziękuję;)[/quote] z tym sikaniem to .. yy ten tego .. to twoj fetysz jakis czy cos?:oops::diabloti::evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='evaxon']z tym sikaniem to .. yy ten tego .. to twoj fetysz jakis czy cos?:oops::diabloti::evil_lol:[/quote] Żartowałam;p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: effusia nie dobijaj z tymi fetyszami, teraz mitologie przerabiamy, z naszą kochania panią od polskiego panią Janeczkową. Ostatnio jej wypsikałysmy krzesło i całe biurko dezodorantem, żeby jej smierdziało, weszła siadła i nic nie poczuła:evil_lol: tylko my się dusiliśmy bo okien nie wolno otwierac bo Pani Janeczkowej zimno:cool3: Quote
Recommended Posts