Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natija']juz Cie znalazlam,teraz bede tu czesto wpadac:)Kora cudna,te zmarsteczki na mordce sa cudne:)[/quote]
No to wpadaj kochana;), każdy u mnie mile widziany...no trza jakieś fotki porobić....:look3:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='natija']super ten kroliczek i swinka,tez kiedys mialam swinki morske:)
dawaj fotki Kory:)[/quote]
Pogoda paskudna na fotki.....jak sie poprawi to porobie;)

Posted

[FONT=Arial]doberek... niesmialo zagladam.... dzis tylko na momencik, ale jak juz bede w domciu zagladne i rozgoszcze sie ... na dluzej :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial]chcialas MASZ... tera sie juz mnie nie pozbedziesz :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]doberek... niesmialo zagladam.... dzis tylko na momencik, ale jak juz bede w domciu zagladne i rozgoszcze sie ... na dluzej :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial]chcialas MASZ... tera sie juz mnie nie pozbedziesz :diabloti:[/FONT]
Witaj, cieszy mnie ten fakt:loveu:
Panienko bubu witaj!:cool3:

Posted

[quote name='panienkabubu']Fajnie tu :loveu:
Bo fajni ludzie to i fajnie:loveu:
Alu
tak wsystkie bzydale moje:evil_lol::loveu:
Czarna owieczko wiiitaj wreszcie!:loveu:
agaciu witaj;)
Gizmowa, natjia Witam!!!:multi:
Pinczerkowa witaj!

Dzisiaj się wreszcie wydrzemałam:loveu:
Ale mi mieczyk moj kochany zdechł:placz::placz::placz::placz:, samiczka taka była duża i fajna

• :-(

• Posted

eria nie było by nic w tym zdrożnego gdyby nie to iż welon obgryzł jej całe ciało...myślałamże się porzygam jak ją wyciągałam z akwa:shake:

Argh, mam 2 fotki, ale mi IRDA nie działa...spróbuje potem, ale obiecuję że jeszcze dziś je wstawie:cool3:

Posted

A witam, my sledzimy galerie tylko tak tajniacko :) zacieramy wszystkie slady po swojej obecnosci heheh Boksiu super, aaa te oczka mmmm poezja :D

P.S na 1 zdjeciu ma obroze jak moja kuzynka cos sie w punka bawi :D:D:D:D

Posted

:evil_lol:[quote name='evaxon']a co ciagnie na żyłce??:grin:[/quote]

:evil_lol:tija, żeby żyłka go jeszcze uciągła:evil_lol:...jak on taki gruby, włóz palec do akwa to zostanie tylko paznokieć:cool1: