Rybka_39 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='natija']juz Cie znalazlam,teraz bede tu czesto wpadac:)Kora cudna,te zmarsteczki na mordce sa cudne:)[/quote] No to wpadaj kochana;), każdy u mnie mile widziany...no trza jakieś fotki porobić....:look3: Quote
Kincia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Dobry:multi: Ooo ale fajnie masz kroliczka i swinke :loveu::loveu::loveu: No i daj jakies fotki Korusi :loveu::loveu: Quote
natija Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 super ten kroliczek i swinka,tez kiedys mialam swinki morske:) dawaj fotki Kory:) Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='natija']super ten kroliczek i swinka,tez kiedys mialam swinki morske:) dawaj fotki Kory:)[/quote] Pogoda paskudna na fotki.....jak sie poprawi to porobie;) Quote
clockwork Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]doberek... niesmialo zagladam.... dzis tylko na momencik, ale jak juz bede w domciu zagladne i rozgoszcze sie ... na dluzej :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]chcialas MASZ... tera sie juz mnie nie pozbedziesz :diabloti:[/FONT] Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]doberek... niesmialo zagladam.... dzis tylko na momencik, ale jak juz bede w domciu zagladne i rozgoszcze sie ... na dluzej :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]chcialas MASZ... tera sie juz mnie nie pozbedziesz :diabloti:[/FONT] Witaj, cieszy mnie ten fakt:loveu: Panienko bubu witaj!:cool3: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]wow króliś i prosiaczek :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: też Twoje :razz:[/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Czeeść :) Bardzo ładny nowy avatarek ;) Wpadłam się przywitać i lecę dalej, nadrabiać ogromne zaległości :) Quote
Rybka_39 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='panienkabubu']Fajnie tu :loveu: Bo fajni ludzie to i fajnie:loveu: Alu tak wsystkie bzydale moje:evil_lol::loveu: Czarna owieczko wiiitaj wreszcie!:loveu: agaciu witaj;) Gizmowa, natjia Witam!!!:multi: Pinczerkowa witaj! Dzisiaj się wreszcie wydrzemałam:loveu: Ale mi mieczyk moj kochany zdechł:placz::placz::placz::placz:, samiczka taka była duża i fajna :-( Quote
Rybka_39 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 eria nie było by nic w tym zdrożnego gdyby nie to iż welon obgryzł jej całe ciało...myślałamże się porzygam jak ją wyciągałam z akwa:shake: Argh, mam 2 fotki, ale mi IRDA nie działa...spróbuje potem, ale obiecuję że jeszcze dziś je wstawie:cool3: Quote
NightQueen Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 A witam, my sledzimy galerie tylko tak tajniacko :) zacieramy wszystkie slady po swojej obecnosci heheh Boksiu super, aaa te oczka mmmm poezja :D P.S na 1 zdjeciu ma obroze jak moja kuzynka cos sie w punka bawi :D:D:D:D Quote
e.v.a Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 siemka rybko:loveu: hyhyhy twoj welonek powinien nosic kaganiec:evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='evaxon']siemka rybko:loveu: hyhyhy twoj welonek powinien nosic kaganiec:evil_lol:[/quote] Myslę, że halter by mu wystarczył:cool3: Quote
e.v.a Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Rybka_39']Myslę, że halter by mu wystarczył:cool3:[/quote] a co ciagnie na żyłce??:grin: Quote
Rybka_39 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 :evil_lol:[quote name='evaxon']a co ciagnie na żyłce??:grin:[/quote] :evil_lol:tija, żeby żyłka go jeszcze uciągła:evil_lol:...jak on taki gruby, włóz palec do akwa to zostanie tylko paznokieć:cool1: Quote
Recommended Posts