zerduszko Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Widzicie to :shock: Kora <3 Ps. komentarze prawie oryginalne by Sylwia Quote
Asiaczek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Śmiesznie to wygląda, jak taki maluszek i duży psiak siedzą obok siebie i takie sa zapatrzone... http://images45.fotosik.pl/173/153239d8267291e9.jpg Pzdr. Quote
Rybka_39 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Świnka morska Pusia już za TM, jej zegar biologiczny się zatrzymał:-( [*] Quote
zerduszko Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Rybka_39']Świnka morska Pusia już za TM, jej zegar biologiczny się zatrzymał:-( [*][/QUOTE] :-( A Ty jak tam? Quote
Rybka_39 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 A no się pozbierałam...trzeba się resztą zając, ale świnki morskiej już nie chcę. Ona była wyjątkowa...:placz: potrafiła nawet przy nodze dreptać. Quote
katik Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Przykro mi z powodu Pusi ['] Świnki morskie to strasznie fajne zwierzaki i bardzo sie przywiązują do opiekunów. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='Rybka_39']Świnka morska Pusia już za TM, jej zegar biologiczny się zatrzymał:-( [*][/QUOTE] Oj, jak przykro... ["] Pzdr. Quote
Rybka_39 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Dziękujemy za Życzonka! U nas zimowo. Wydawało mi się, że już pisałam co u nas mod nie zatwierdził? hmm A to napiszę jeszcze raz. Rexusowe zrobiło się bardzo przytuaśne, pmrukuje i gada jak się go mizia, na spacerach posłuszniejszy, ostatnio dał się odwołać na spacerze i nie zaatakował babki na rowerze choć pokusa była duża, Rex i Kaja szaleją na spacerach, boksowate niegorsze, ryje łbem o śniegi wydaje się jej, że jest jakąś połnocną rasa, dopiero jak dupsko zmarźnie wieje do domu, a tam kontynuuje misję swojego życia- spanie. Zaraz wstawię trochę głupkowych fotek Kory, nie wyszły najlepiej bo na mnie skakała.:) Quote
Rybka_39 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Niefotogeniczne, głupkowe, chciało mi ściagnąc rękawiczki, juz prawie 4 lata na karku a w głowie nadal pstro;) Jak widac ma na sobie szeleczki z Manmata odkupione od wiqu, w końcu łysy husky musi mieć spprzęt:) Nie ma to jak czułe skubanie boksera: Między szaleństwami tropiła: Jedno z niewielu zdjęć w całej okazałości z dzisiejszego spaceru: Quote
Rybka_39 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Ciag dalszy jeszcze tylko 2 w statyce: Ryj uświniony śniegiem: Bieganie: Głupawki nie udało się uchwycić niestety... Koński łeb Ryży gryzoń: Quote
Rybka_39 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Widzę, ale nie mogę edytować w wolnej chwili wstawię.:) Quote
Recommended Posts