Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rybka_39']Żartowałam;p
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: effusia nie dobijaj z tymi fetyszami, teraz mitologie przerabiamy, z naszą kochania panią od polskiego panią Janeczkową.
Ostatnio jej wypsikałysmy krzesło i całe biurko dezodorantem, żeby jej smierdziało, weszła siadła i nic nie poczuła:evil_lol: tylko my się dusiliśmy bo okien nie wolno otwierac bo Pani Janeczkowej zimno:cool3:[/quote]
:hmmmm: to wam przeszkadza zapach dezodorantow??:niewiem: yhmmmmm no wiesz.. pani Janecza(:evil_lol:) ten tego calkiem normalna ze woli zapach dezodorantu niz smrodu :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

eeee to macie bardzo łagodne podejście do nauczycieli :evil_lol::evil_lol: dezodorantem psikać :shake::evil_lol::evil_lol: ja to bym napewno coś śmierdzącego wykorzystała:evil_lol: albo pieprz jakiś do wdychania na biurku np. :evil_lol:

Posted

[quote name='ß@$!@']No cześć stara ryb... Sylwio :evil_lol: :loveu:
Jak tam w szkole?? :)[/quote]
:mad: stara.. cofnij to poczwaro:diabloti::evil_lol:, w szkole mam już 4 z chemi, 5 z łaciny, 4 z polaka, 5 z ruskiego i 3 z fizyki oraz 3 z w-fu argh:angryy:
a dzis miałam zasrany basen i mi gałki oczne chlor wypala, zatkane mam uszy, noszę ten głupi identyfikator który ma na celu oprócz identyfikowania uczniow robienia przypału:evil_lol:

Effciu wole smród niż zmieszany zapach 4 dezodorantów bleh

Taa pieprz....pomyslę nad tym ]:->

Posted

[quote name='ß@$!@']no właśnie zauważyłam tamten wcześniejszy post! hahahah niezłe wyczucie ma ta nauczycielka :evil_lol:
e tam dobre masz oceny! ja już pierwszą pałę zaliczyłam :grins:[/quote]
Z czego Baśka?:mad::evil_lol:
Nie no żartuje za co gałe już zarobiłaś, ja mam za to 8 lekcji w poniedzialek, 7 w wtorek, 8 w środę, 8 w czwartek i 5 w piątek:loveu: a w tym 6 biologi:placz:

Posted

ja mam 6 lekcji w pon. 7 we wt. 7 w śr. 5 we czw. :loveu: 7 w pt. :placz:
a pale mam z techniki, bo robilam pismo techniczne szybko na lekcji i to w ogole pisma technicznego nie przypominalo :grin: ale spoko u nas na technice kazdy moze robic co chce i mowic co chce :evil_lol: więc nie jest źle:)

Posted

[quote name='ß@$!@']ja jem śniadanie :diabloti: wiec jest rano :evil_lol:
co masz dobrego na obiad? :loveu:[/quote]
Zupka z trupka i kocie jaja z chrzanem:evil_lol: nie no żartuje;)
Pewnie bedzie kalafiorowa:loveu:, a na drugie sosik z miechem:placz: i ziemniaki

Posted

Powiedz to mojej matce.
A z reszta ja jestem była wegetarianką i mięsa nie nawidzę czy to w piątek, czy to w poniedziałek!:angryy:..a byłą dlatego iż matka gadała mi za uchem że bendę mieć anemie:-(..a pół roku dobre nie jadłam mięsa czerwonego i rybiego.
Basiu a Ty nie w szkole?
Ja nie poszłam bo miałam 3 lekcje w tym 2 zastępstwa:eviltong:

Posted

oj.. ja też nie jadłam mięsa i rybiego i zwierzęcego..ale już muszę, bo anemię prawie że miałam.. codziennie mi było słabo i często mi się w głowie zawracało.. ale powiedziałam, że mięsa nie będę jeść! no dobra, mama się uparła poszłam na badania.. no i oczywiście duuuuuży niedobór żelaza, ale ja znów swoje - mięsa nie zjem! więc piłam jak glupia ciągle plusze z żelazem :roll: ale dalej było to samo.. kilka razy prawie, że zemdlałam, wyjścia nie miałam - mięso jem..ale jem takie nie sklepowe, jem tylko od babci, bo wiem, że było w humanitarny sposób zabite i "zrobione" ... sklepowe jem tylko w ostateczności..

ja nie w szkole, bo chora jestem ;)
ale masz fajnie 3 lekcje w tym 2 zastępstwa :loveu:

Posted

Fajnie?
mój plan lekcji:
Poniedziałek
1 Polski
2 Fizyka
3 Historia
4 Wok
5 Angielski
6 Matma