Rybka_39 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 :loveu:[quote name='ß@$!@']Witam Sylwio :loveu:[/quote] Cześć młoda:loveu: Quote
basia bonnie Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No cześć stara ryb... Sylwio :evil_lol: :loveu: Jak tam w szkole?? :) Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Rybka_39']Żartowałam;p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: effusia nie dobijaj z tymi fetyszami, teraz mitologie przerabiamy, z naszą kochania panią od polskiego panią Janeczkową. Ostatnio jej wypsikałysmy krzesło i całe biurko dezodorantem, żeby jej smierdziało, weszła siadła i nic nie poczuła:evil_lol: tylko my się dusiliśmy bo okien nie wolno otwierac bo Pani Janeczkowej zimno:cool3:[/quote] :hmmmm: to wam przeszkadza zapach dezodorantow??:niewiem: yhmmmmm no wiesz.. pani Janecza(:evil_lol:) ten tego calkiem normalna ze woli zapach dezodorantu niz smrodu :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
eria Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 eeee to macie bardzo łagodne podejście do nauczycieli :evil_lol::evil_lol: dezodorantem psikać :shake::evil_lol::evil_lol: ja to bym napewno coś śmierdzącego wykorzystała:evil_lol: albo pieprz jakiś do wdychania na biurku np. :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='ß@$!@']No cześć stara ryb... Sylwio :evil_lol: :loveu: Jak tam w szkole?? :)[/quote] :mad: stara.. cofnij to poczwaro:diabloti::evil_lol:, w szkole mam już 4 z chemi, 5 z łaciny, 4 z polaka, 5 z ruskiego i 3 z fizyki oraz 3 z w-fu argh:angryy: a dzis miałam zasrany basen i mi gałki oczne chlor wypala, zatkane mam uszy, noszę ten głupi identyfikator który ma na celu oprócz identyfikowania uczniow robienia przypału:evil_lol: Effciu wole smród niż zmieszany zapach 4 dezodorantów bleh Taa pieprz....pomyslę nad tym ]:-> Quote
basia bonnie Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 no właśnie zauważyłam tamten wcześniejszy post! hahahah niezłe wyczucie ma ta nauczycielka :evil_lol: e tam dobre masz oceny! ja już pierwszą pałę zaliczyłam :grins: Quote
Rybka_39 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='ß@$!@']no właśnie zauważyłam tamten wcześniejszy post! hahahah niezłe wyczucie ma ta nauczycielka :evil_lol: e tam dobre masz oceny! ja już pierwszą pałę zaliczyłam :grins:[/quote] Z czego Baśka?:mad::evil_lol: Nie no żartuje za co gałe już zarobiłaś, ja mam za to 8 lekcji w poniedzialek, 7 w wtorek, 8 w środę, 8 w czwartek i 5 w piątek:loveu: a w tym 6 biologi:placz: Quote
basia bonnie Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ja mam 6 lekcji w pon. 7 we wt. 7 w śr. 5 we czw. :loveu: 7 w pt. :placz: a pale mam z techniki, bo robilam pismo techniczne szybko na lekcji i to w ogole pisma technicznego nie przypominalo :grin: ale spoko u nas na technice kazdy moze robic co chce i mowic co chce :evil_lol: więc nie jest źle:) Quote
basia2202 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 witam, całuję :loveu: nie nadrabiam, bom zatyrana :roll: miłego dzionka babeczki!! :p Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Witanko z raneczka;)[/FONT] Ala jest 11:evil_lol: o 11 ja już o obiadku mysle a Ty mi tu wyjezdzasz ze jest rano:cool3: Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ja jem śniadanie :diabloti: wiec jest rano :evil_lol: co masz dobrego na obiad? :loveu: Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='ß@$!@']ja jem śniadanie :diabloti: wiec jest rano :evil_lol: co masz dobrego na obiad? :loveu:[/quote] Zupka z trupka i kocie jaja z chrzanem:evil_lol: nie no żartuje;) Pewnie bedzie kalafiorowa:loveu:, a na drugie sosik z miechem:placz: i ziemniaki Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 kalafiorowa! mniaaam! ale mi smaka narobiłaś! ej, dziś jest piątek, mięsa się nie je ;) a ja mam na obiad magulom :grins: Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Powiedz to mojej matce. A z reszta ja jestem była wegetarianką i mięsa nie nawidzę czy to w piątek, czy to w poniedziałek!:angryy:..a byłą dlatego iż matka gadała mi za uchem że bendę mieć anemie:-(..a pół roku dobre nie jadłam mięsa czerwonego i rybiego. Basiu a Ty nie w szkole? Ja nie poszłam bo miałam 3 lekcje w tym 2 zastępstwa:eviltong: Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 oj.. ja też nie jadłam mięsa i rybiego i zwierzęcego..ale już muszę, bo anemię prawie że miałam.. codziennie mi było słabo i często mi się w głowie zawracało.. ale powiedziałam, że mięsa nie będę jeść! no dobra, mama się uparła poszłam na badania.. no i oczywiście duuuuuży niedobór żelaza, ale ja znów swoje - mięsa nie zjem! więc piłam jak glupia ciągle plusze z żelazem :roll: ale dalej było to samo.. kilka razy prawie, że zemdlałam, wyjścia nie miałam - mięso jem..ale jem takie nie sklepowe, jem tylko od babci, bo wiem, że było w humanitarny sposób zabite i "zrobione" ... sklepowe jem tylko w ostateczności.. ja nie w szkole, bo chora jestem ;) ale masz fajnie 3 lekcje w tym 2 zastępstwa :loveu: Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Fajnie? mój plan lekcji: Poniedziałek 1 Polski 2 Fizyka 3 Historia 4 Wok 5 Angielski 6 Matma 7 Chemia 8 Religia Wtorek 1 Biologia 2 Biologia 3 Ruski 4 Łacina 5 Polski 6 Polski 7 W-f 8 Informatyka Środa 1 Technologia informacyjna 2 techn. inf. 3 Fizyka 4 Biologia 5 Historia 6 Godz. wych. 7 w-f 8 mikroskopy Czwartek 1 Geografia 2 Biologia 3 Chemia 4 Polski 5 Angielski 6 Ruski 7 Matma 8 Basen Piątek 1---- 2 Polski 3 matma 4 religia 5angielski 6 chemia Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Witam z rana- niedawno wstałam :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 technologia informacyjna? o co w tym chodzi? :) Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='ß@$!@']technologia informacyjna? o co w tym chodzi? :)[/quote] Witaj agacia!!! A technologia informacyjna...to coś jak informatyka rozszerzona:roll: Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 a rozumiem.. ehh.. pół dnia w szkole.. a czasem i więcej... Quote
natija Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 juz Cie znalazlam,teraz bede tu czesto wpadac:)Kora cudna,te zmarsteczki na mordce sa cudne:) Quote
Recommended Posts