_bubu_ Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 właśnie.. bo ja gdzieś numer konta zapodziałam :oops: Quote
Nela_ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Hund poszło PW jeśli znów nie dotrze to napiszę na forum, później się wykasuje :evil_lol: Jeszcze raz powtórzę... nie poddamy się dokąd Rudka się nie podda. Oby jak najdłużej. Quote
Hund Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dzięki, Pw nie mam :( ale czekam cierpliwie ;) może smsem te dane? Quote
Nela_ Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Rudka dostaje leki na wzmocnienie wątroby. W przyszłym tygodniu prawdopodobnie będziemy powtarzać badanie krwi. Quote
Hund Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Hm czyli jeszcze coś nowego wyszŁo :( a co dostaje? Moja Sari jest na Zentonilu. Quote
Nela_ Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Sylimarol i Heparegen 2x1 Apetyt na żarełko i głaskanie bez zmian, najlepiej jednocześnie :) Quote
Hund Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Dostałam od leelo i przekazuję bo mi się spodobał ;-) Dla Śrutki i jej rodziny, oraz tych którzy im dobrze życzą. Quote
Nela_ Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Dzieląc się jajkiem w te piękne święta, życzymy samych radości. Niech będzie zdrowie i szczęście, niech dobrobyt u Was zagości. Pozdrawiamy wszystkich pozytywnie zakręconych Dogomaniaków :) Quote
Hund Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 http://www.tv.bielsko.biala.pl/babski_kacik_cz_ii_376.html Obejrzyjcie mniej więcej od 3/4 ;) Quote
Hund Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Po ustaleniach z Nelą zadecydowane zostało że Śrucia nie zostanie poddana operacji. Byłaby to dla niej za duża męka. Po kolei siadają Śruci wszystkie łapki , operacja byłaby skuteczna kiedy każdą nóżkę po koliei poddanoby zabiegom. To za dużo jak dla jednej małej Rudki. Piesek ma wspaniałą opiekę i mimo swojej nieopełnosprawności cieszy się życiem :) to najważniejsze ! Quote
Nela_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Z tygodnia na tydzień jest gorzej. Niunia już nie może dojść z windy do drzwi. Kiedy widzę jak bardzo się stara łzy mi stają w oczach. Każdy jej krok to ogromny wysiłek. "Krok" to chyba złe określenie. Czasem niestety się przewraca. Nie wiem co gorsze.... Znajomi się dziwią jak można w ciągu kilku miesięcy tak się przywiązać do psa. Można bo Rudka jest wyjątkowa. Nosimy i zagłaskujemy a ona patrzy na nas tymi swoimi oczkami. A jak potrafi gadać, jak mruczeć :loveu: Jednego tylko jej musimy odmawiać-jedzenia. Quote
Nela_ Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Zapomniałam zapytać o Nutradyl :angryy: Rudka ma zerwaną torebkę stawową i unieruchomioną łapkę na ok 3 tyg. Za 2 tyg idziemy na badania i próbujemy przygotować najgorszą łapkę do zabiegu. Zaszczepiliśmy się i kupiliśmy karmę dla grubasów. Rudzik zaczyna przybierać na wadze :mad: Quote
Hund Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 W takim razie trzymam kciuki za pomyślną operację ! Quote
evita. Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ja też trzymam kciuki za zabieg Rudzi i jej zdrówko :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Nela_ Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Dziękujemy :loveu: Najpierw badania krwi a z wątrobą ostatnio nie było najlepiej. Póżniej trzeba łapkę przygotować... z tego co zrozumiałam nie może być opuchlizny na stawie. Rudka pomimo unieruchomionej łapki czuje się bardzo dobrze. Fuczy i idzie jak burza po dywanie, gorzej po śliskich płytkach. Nie pozwalamy chodzić żeby sobie drugiej łapki nie nadwyrężyła. Quote
_bubu_ Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 dzielna Rudzia :loveu: i jak tam łapeczka? Quote
Recommended Posts