Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dzielna :loveu:

Niestety nie mam dobrych wiadomości. W czwartek wet unieruchomił jedną łapkę a w piątek zaczęła puchnąć druga. MImo, że pilnowaliśmy ją w domu to na polku musiała zrobić kilka kroczków- próbowałam pomóc i podtrzymać ale się nie załatwiła. Tak więc, sama usztywniłam drugą. Wczoraj lekarz ją oglądał i pochwalił mój opatrunek.
Jeszcze tydzień i robimy badania przed zabiegiem...Trzymajcie kciuki, proszę, za dobre wyniki.
Rudka przywykła do swoich szczudełek, próbuje sama się przemieszczać z posłania na posłanie. Teraz łokcie obtarte, tylne stawy zaczynają puchnąć :-(

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj odwijałam obydwie łapki i wyglądają jak na moje oko, całkiem normalnie. Musimy tylko obciąć pazurki czego Rudzik baaaardzo nie lubi.

Posted

ale boroczek :(:(

Co z NUTRADYLEM ?? końcem czerwca traci ważność , szkoda tego leku jeśli Rudka nie może go brać muszę poszukać innego psa któremu się to przyda. Proszę o info bo szkoda leku a możę Rudzi coś to da.

Posted

Hund napisał(a):
ale boroczek :(:(

Co z NUTRADYLEM ?? końcem czerwca traci ważność , szkoda tego leku jeśli Rudka nie może go brać muszę poszukać innego psa któremu się to przyda. Proszę o info bo szkoda leku a możę Rudzi coś to da.

Znajomy lekarz mi mówił, że leki można smiało stosować jeszcze przez ok 3 miesiące po utracie ważności, więc niech się tą datą nie zniechęcają ewentualni chętni.

Posted

leki wŁaśnie wysŁaŁam :) starczy na 2 miesiące ;) Nela zajrzyj proszę na pocztę , nie wiem jak listonosze u Was pracują ale może przesyŁka czekać a listonosz jej nie przyniesie. WysŁaŁam priorytetem.

Posted

Nela_ napisał(a):
Przesylka dotarla - dziekujemy :lol:

Nie chce zapeszac ale lapki jakby lepiej jutro idziemy do weta

cieszę się że z Łapkami lepiej i że przesyŁka dotarŁa, teraz tak poczta dziaŁa że nie byŁo pewności czy dotrze.

Posted

Nela_ napisał(a):
Niunia zdrowa i moze isc na zabieg. Pozostało tylko uzgodnić termin.

Zawiadomie kiedy. Dobrej energi i trzymania kciukow nigdy za wiele.

bardzo sie ciesze! :loveu:

Posted

U nas wszystko w porządku. Stawy mniej opuchnięte i Rudzia jakby lepiej chodziła. Termin zabiegu jeszcze nie ustalony bo nie mam teraz szans na wolne w pracy. Wiadomo, sezon urlopowy :cool1: Z finansami OK :lol:

• 5 weeks later...
Posted

Napisałam wczoraj i znów mi wcięło posta :angryy:

Mieliśmy ostatnio trochę problemów z Rudzią.

Zaczęło sie od tego,że Niunia bardzo się wylizywała pod ogonkiem i brzuszek się jakoś tak dziwnie powiększył. Do tego paskudnie spuchła łapka w stawie. Nie martwiłam się tak łapką ( już nie raz tak było) jak brzuszkiem.
Pojechaliśmy do innej też sprawdzonej i swietnie wyposażonej lecznicy....