Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smutno bardzo :(

taka kochana psina
jak sobie przypomne jej pierwsze "kroki"
czyszczenie uszu na trawniku, jej spokoj....
dzieki Hund i _bubu_ doszla az do Neli, gdzie w koncu zaznala ciepla i spokoju

dziekuje Wam, kazdej z osobna dziekuje

Srutka/Rudka, dla Ciebie :candle:

Posted

Tak Jolu ja też pamiętam te uszy....:(

RozmawiaŁam z D. która opiekowaŁa się Śrucią w lecznicy . Sama teraz zmaga się z ciężką chorobą. CieszyŁyśmy się obie że byŁo nam dane zobaczyć Rudkę niedawno w Bielsku. To jakby byŁo pożegnanie :( chociaż wtedy tego tak nie odbieraŁam...
D. powiedziaŁa że Nela i Jej mąż to nadludzie i że to najlepsze co mogŁo Rudkę spotkać. To jak szukanie igŁy w stogu siana a jednak udaŁo się w tym przypadku tę igŁę znaleźć.
Na koniec D. powiedziaŁa wiesz będę walczyć do końca ale jakby co ...chcę trafić do psiego raju.
Rudka bądź szczęśliwa.

Posted

Nie ma, nigdzie nie znajde juz Rudzi. Zadna chocby najpiekniejsza sunia nie bedzie taka sama jak ONA. Brakuje mi tego ufnego ciałka, tak chcialabym JĄ wziąć na rece. Brakuje mi tych oczek wpatrzonych, sprawdzających czy jestem obok. Łzy same lecą i nie mogę ich powtrzymać.
Kochajmy nasze pieski, ONE tak szybko odchodzą.

• 3 weeks later...
Posted

Nela_ napisał(a):
Nie ma, nigdzie nie znajde juz Rudzi. Zadna chocby najpiekniejsza sunia nie bedzie taka sama jak ONA. Brakuje mi tego ufnego ciałka, tak chcialabym JĄ wziąć na rece. Brakuje mi tych oczek wpatrzonych, sprawdzających czy jestem obok. Łzy same lecą i nie mogę ich powtrzymać.
Kochajmy nasze pieski, ONE tak szybko odchodzą.

Nela trzymaj się , Rudzia została w naszych sercach i myślach !

Posted

[quote name='Nela_']To juz dwa tygodnie jak nie ma Rudzi ze mna a wydaje sie jakby jeszcze wczoraj tu byla. Okropne dwa tygodnie :-([/quote]

[FONT=Comic Sans MS][B]Niestety czas tak szybko leci. Ja nawet nie wiem kiedy u as minęło 2 lata.
[/B][/FONT]

• 2 months later...