Hund Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Nelu jestem z Tobą choć daleko :( tak mi przykro, śpij spokojnie piesku .... Quote
Hund Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Nelu jeśli będziesz chciaŁa rozmawiać o Rudzi jestem. WspaniaŁy pies u WspaniaŁych ludzi to najważniejsze co się wydarzyŁo. Quote
_bubu_ Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 śpij kochana Rudziu :( :( nigdy Cie nie zapomne . Nela - dziękuję :( Quote
Agnieszka Co. Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Smutne wieści.... Dobrze, że Rudka mogła zaznać tyle radości i miłości w jesieni życia. Quote
Jola_K Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 smutno bardzo :( taka kochana psina jak sobie przypomne jej pierwsze "kroki" czyszczenie uszu na trawniku, jej spokoj.... dzieki Hund i _bubu_ doszla az do Neli, gdzie w koncu zaznala ciepla i spokoju dziekuje Wam, kazdej z osobna dziekuje Srutka/Rudka, dla Ciebie :candle: Quote
peate Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 bardzo mi przykro :-( Rudziu :candle: Quote
Ania-Sonia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Strasznie mi przykro :shake: Rudzieńko... Szacunek dla Twoich wspaniałych Ludzi. Oby więcej takich na świecie. Quote
evita. Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Rudziu- bądź szczęśliwa tam gdzie teraz jesteś... Nela- wielkie ukłony dla Was za to co zrobiliście dla Rudzi. Quote
Hund Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Tak Jolu ja też pamiętam te uszy....:( RozmawiaŁam z D. która opiekowaŁa się Śrucią w lecznicy . Sama teraz zmaga się z ciężką chorobą. CieszyŁyśmy się obie że byŁo nam dane zobaczyć Rudkę niedawno w Bielsku. To jakby byŁo pożegnanie :( chociaż wtedy tego tak nie odbieraŁam... D. powiedziaŁa że Nela i Jej mąż to nadludzie i że to najlepsze co mogŁo Rudkę spotkać. To jak szukanie igŁy w stogu siana a jednak udaŁo się w tym przypadku tę igŁę znaleźć. Na koniec D. powiedziaŁa wiesz będę walczyć do końca ale jakby co ...chcę trafić do psiego raju. Rudka bądź szczęśliwa. Quote
Nela_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To juz dwa tygodnie jak nie ma Rudzi ze mna a wydaje sie jakby jeszcze wczoraj tu byla. Okropne dwa tygodnie :-( Quote
_bubu_ Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Nela - nawet sobie nie wyobrażam jak Wam ciężko .. :( JA tez tęsknie za Rudzią i jest mi smutno, ale to nie to samo.. Quote
t_kasiek Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Nela_ napisał(a):Rudka odeszla tak bardzo mi przykro :placz::placz::placz: Quote
Nela_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Nie ma, nigdzie nie znajde juz Rudzi. Zadna chocby najpiekniejsza sunia nie bedzie taka sama jak ONA. Brakuje mi tego ufnego ciałka, tak chcialabym JĄ wziąć na rece. Brakuje mi tych oczek wpatrzonych, sprawdzających czy jestem obok. Łzy same lecą i nie mogę ich powtrzymać. Kochajmy nasze pieski, ONE tak szybko odchodzą. Quote
Hund Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Nela_ napisał(a):Nie ma, nigdzie nie znajde juz Rudzi. Zadna chocby najpiekniejsza sunia nie bedzie taka sama jak ONA. Brakuje mi tego ufnego ciałka, tak chcialabym JĄ wziąć na rece. Brakuje mi tych oczek wpatrzonych, sprawdzających czy jestem obok. Łzy same lecą i nie mogę ich powtrzymać. Kochajmy nasze pieski, ONE tak szybko odchodzą. Nela trzymaj się , Rudzia została w naszych sercach i myślach ! Quote
Agga Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Nela_']To juz dwa tygodnie jak nie ma Rudzi ze mna a wydaje sie jakby jeszcze wczoraj tu byla. Okropne dwa tygodnie :-([/quote] [FONT=Comic Sans MS][B]Niestety czas tak szybko leci. Ja nawet nie wiem kiedy u as minęło 2 lata. [/B][/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 YouTube - Samuel Barber - Adagio for Strings Quote
Recommended Posts