Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Poker']Pofarbuj mu włosy , może wtedy zdanie zmieni :evil_lol:
Żarty żartami, mój mąż też nie chciał 3.psa do DT,ale postawiłam sprawę jasno"Ty masz hobby , ja też mam prawo mieć" i poddał się. Teraz nie wyobraża sobie domu bez tymczaski.[/QUOTE]

Chyba na łysola ogolę :)

Posted

Właśnie w tv usłyszalam, że jedna fundacja wykupiła Świnkę Blondynkę i że teraz będzie ona pędzić przeszczęśliwy żywot w schronisku w Korabiewicach. Czy ja mam problemy ze zrozumieniem czy ten swiat na prawdę idzie nie w tą stronę co powinien?

Posted

Ryjonek, cieszę się, że jesteś z nami :) O śwince słyszałam. Ale Korabiewicom to jeszcze świnki brak, rzeczywiście.....
Gusiaczku, nie udało się, to trudno. Moze "przypadkiem" farbę wylej na tę siwa głowę TŻ, najwyżej jak Ania z Zielonego Wzgórza będzie.

Posted

nie wiem, nie mam kiedy podejść do kojca. Do Tomka w każdym razie nie dzwoniła owa niewiasta.
Żeby choć zdążyć suni zastrzyk hormonalny podać...

Posted

O matko - co za pat!!! Cholerka, a w tych Kozienicach wywózka - trzeba psy ratować...

Tak, tak - dwa psy w Wwie - żadna różnica czy 2 czy 1 ;) Szczególnie, gdy jeden na DT :)
Na wsi - u mnie, gdzie brak ludzia przez 11 godzin, różnicy nie ma tak do 6 - potem robi się tłoczno i mało bezpiecznie.

Tylko to jest tak - ktoś, kto ma jednego i weźmie drugiego, albo ma sześć i weźmie siódmego i ósmego - nadal będzie miał wyrzuty sumienia, że kolejnym kilku, kilkunastu, kilkudziesięciu, kilkuset nie pomógł :(

Posted

[quote name='Nutusia']O matko - co za pat!!! Cholerka, a w tych Kozienicach wywózka - trzeba psy ratować...

Tak, tak - dwa psy w Wwie - żadna różnica czy 2 czy 1 ;) Szczególnie, gdy jeden na DT :)
Na wsi - u mnie, gdzie brak ludzia przez 11 godzin, różnicy nie ma tak do 6 - potem robi się tłoczno i mało bezpiecznie.

Tylko to jest tak - ktoś, kto ma jednego i weźmie drugiego, albo ma sześć i weźmie siódmego i ósmego - nadal będzie miał wyrzuty sumienia, że kolejnym kilku, kilkunastu, kilkudziesięciu, kilkuset nie pomógł :([/QUOTE]

Nie poradzimy, my też mamy swoją wytrzymałość, prawda, Nutusiu?........

Posted

Wątek ma sens, bo sunia nie jest anonimowa.
Kurcze, żeby dało się ją wysterylizować. A potem niech i u baby mieszka.
A po sterylce nie da rady w kojcu pomieszkać z braku laku ?
Lepsze to niż kolejne maluchy.

Posted

[quote name='Gabi79']Trafiłam przypadkowo na wątek, sunieczka śliczna i tak smutno patrzy:-(

Jakiej ona jest wielkości, tak w przybliżeniu????[/QUOTE]
Jest taka do pół łydki, wazy z 6 kg.

Posted

[quote name='malagos']Jest taka do pół łydki, wazy z 6 kg.[/QUOTE]

Dzięki.
Zapytam ludzi, którzy szukają małej suni, tylko oni chcą raczej z DT, żeby coś więcej wiedzieć nt. suni.

Szkoda, że nie mogę jej wziąć do siebie na DT.
Przypomina mi troszkę moją tymczasowiczkę Nutunię

Posted

Nie, jest u kobiety.
Jak mój TŻ wróci wieczorkiem z Warszawy, to poproszę, by jutro podjechał tam i porozmawiał - moze rzeczywiście po sterylizacji sunia by mogła wrócić do niej. Bo ludzi ta perspektywa cieczki i szczeniaków odstrasza.