caroolcia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ale cudny kociaszek! Zawsze chciałam mieć takiego pięknego rudzielca! Ha ha ha ale wszystkich zmyliłaś :evil_lol: Quote
Akitka Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Chefrenek napisał(a):Kociak prześliczny i kolorystycznie pasuje do Ambry :cooldevi: Heh... Właśnie specjalnie chciałam rudaska... :cool3: misiaczek napisał(a):Cudny kociamber :loveu: .Kolorki ma śliczne.Taka puchata kulka :loveu: . To Ci nas panna Akitka skołowała :evil_lol: .Ja tez nawet przez chwile nie pomyślałam,ze to kociak :evil_lol: . Kociamber przecudniaczek... Niestety musi troszkę pocierpieć (czyszczenie uszu, łapanie pchełek - mam nadzieję, że Ambry kiltix dobrze ją przed nimi chroni :roll:). Wczoraj nie chciał jeść suchej karmy, a dziś je. Acha i wczoraj przed snem zrobił w końcu sioo i koo. A Ambra śmiesznie się zachowuje... Podszczekuje go tak jak Moresa, żeby zaczepić go do zabawy, ale kotek się jeszcze boi. I cały czas go pilnuje - obserwuje. Jak kotek śpi w transporterku, to Ambra leży przy nim i pilnuje. W ogóle już troszkę mniej kot się boi Ambry, bo wyłazi już przy niej ze swojej "norki" (transporterka) i zaczyna zwiedzać mieszkanie. ;) caroolcia napisał(a):Ale cudny kociaszek! Zawsze chciałam mieć takiego pięknego rudzielca! Ha ha ha ale wszystkich zmyliłaś :evil_lol: Aj zmyliłam... :cool3: Udała mi się niespodziewajka. :lol: Quote
Iwona&Wiki Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Hi, hi, oj sie udała sie!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To witaj w AkitowoKocim klubie!:evil_lol: Przeeeeesliczne jest to Wasze kociątko!:loveu: Nawet z wysmarowanymi uszkami jest cudny! A jaką ma rozkoszną paszczę, pysio znaczy!:) Cudeńko!:loveu: To chłopczyk czy dziewczątko? Bo nie doczytałam.:roll: Quote
caroolcia Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 a teraz z niecierpliwościa czekamy na kocikowe fotencje!!!! Quote
Mada&Teodor Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 caroolcia napisał(a):a teraz z niecierpliwościa czekamy na kocikowe fotencje!!!! Dokładnie tak! :razz: :razz: :razz: Quote
Akitka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 [quote name='Iwona&Wiki']Hi, hi, oj sie udała sie!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To witaj w AkitowoKocim klubie!:evil_lol: Przeeeeesliczne jest to Wasze kociątko!:loveu: Nawet z wysmarowanymi uszkami jest cudny! A jaką ma rozkoszną paszczę, pysio znaczy!:) Cudeńko!:loveu: To chłopczyk czy dziewczątko? Bo nie doczytałam.:roll: Facecik. :loveu: Synek Ambry, jak to go ostatnio określam. :cool3: [quote name='caroolcia']a teraz z niecierpliwościa czekamy na kocikowe fotencje!!!! Będą, będą. A nawet są, ale tu: http://forum-persja.prv.pl/viewtopic.php?p=89093#89093. :cool3: [quote name='Daisunia']kiciuś jest śliczny :loveu: Dzięki! Przepraszam, iż ostatnio rzadko tu bywam, ale mi moje wariaty 2 pochłaniają kupę czasu. :cool3: Pozwolę tu sobie zacytować moją własną wypowiedź z kociego forum: " Ambra z Puchatkiem mają się już dobrze. Mam wrażenie, iż Ambra traktuje Małego jak szczeniaczka. Iska go, wylizuje brzuszek po przewróceniu Puchatka "noskiem" na plecki, udaje, że obgryza (bierze jego kończyny lub ogonek niby w swą paszczę, ale wcale jej nie zaciska, tylko tak muska) - naprawdę pociesznie wyglądają ich zabawy. " A na dowód: http://www.youtube.com/watch?v=p_JXCOPvc6s . :lol: Pozdrawiamy! :hand: Quote
caroolcia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 kwalifikuje się - do schrupania :loveu: kociaczek słodziaczek Quote
Matagi Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 No tak!!!!:mad: Kasia kota dostała i......się schowała!;) :eviltong: Quote
Matagi Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Moja Droga Kasiu!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:Gdzie sie włóczysz?????:pŁodezwij się ,plissssssssssssss:-(:lol::loveu: Quote
Agappe Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ponad 2 miesiące ciszy???:roll::roll: ładnie to tak??:mad::mad: Quote
Akitka Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Oj... No nieładnie.... :] Kotek urósł. :) Jest małym rozrabiaką. Waży już aż 3,5 kg! :cool3: A Ambra jak zwykle... Pieszczocha i łobuz. :lol: Pozdrawiamy! ;) Quote
Akitka Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Bijcie, bijcie... :mad: :evil_lol: Jak ja mogłam takich ładnych zdjęć tu wcześniej nie dać... :cool3: cdn. Quote
Akitka Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 i dalej... pozdrawiamy ciepło... :hand: Quote
Agappe Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 jakie słodziaki!!!!!:loveu::loveu::loveu: w szczególności zdjęcia razem mi sie podobają - pasują do siebie kolorystycznie :lol: Quote
Agappe Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 aaa i zapomniałam.. bije :mad::mad::mad: :evil_lol: Quote
Akitka Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Agappe napisał(a):jakie słodziaki!!!!!:loveu::loveu::loveu: w szczególności zdjęcia razem mi sie podobają - pasują do siebie kolorystycznie :lol: jedna z moich koleżanek śmieje się, że skoro jestem pedantką i perfekcjonistką, to na pewno wybrałam kota pod kolor psa... A to po prostu tak wyszło... :evil_lol: A poza tym na wielu zdjęciach wygląda to tak, jakby Indorek się wtulał w Ambrę, a on się w nią wgryza... :diabloti: Agappe napisał(a):aaa i zapomniałam.. bije :mad::mad::mad: :evil_lol: auuć... :cool3: Quote
Akitka Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Bardzo nas tu dawno nie było... Brak czasu, problemy życiowe i inne różne. :] Ale postanowiliśmy się przeprosić z dogomanią. :) Choróbsko mnie dorwało, to mam chwilę czasu. Poza tym warto podkreślić chyba, że ani Ambra Kota nie zjadła, ani Kot Ambry. :) Przy okazji parę zdjęć, w końcu tu galeria: Jak On się patrzy, to Ona nie... A Ona, to On nie. Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz. Kocik wystawia kawałek ciała, żeby Ambra się na Nim nie położyła. W końcu to Jej łóżko. Pozdrawiamy... :) Quote
Matagi Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Witaj Kasiuuuuuuuuuuu!:lol::multi:Napisz ,proszę gdzieś bywała,co sie działo z Tobą ,z psiakami,z kociambrem,jak tam Twoja druga połówka?:lol:Gdzieś modziłaś,pamiętam ,ale nie pamiętam gdzie:oops:Zdrowiej i...pisz sprawozdanie;):lol: Quote
Akitka Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Matagi napisał(a):Witaj Kasiuuuuuuuuuuu!:lol::multi:Napisz ,proszę gdzieś bywała,co sie działo z Tobą ,z psiakami,z kociambrem,jak tam Twoja druga połówka?:lol:Gdzieś modziłaś,pamiętam ,ale nie pamiętam gdzie:oops:Zdrowiej i...pisz sprawozdanie;):lol: Ze mną w sumie dobrze. Poza tym, że mam zapelenie krtanii, tchawicy i podrażnione zatoki. :] A co... Jak szaleć, to szaleć. :evil_lol: Ambra i kot się miewają dobrze. Tylko aż strach się bać, jakie to manipulatory dwa... Ze względu na pewne moje problemy zdarza im się rezydować u moich rodziców i że tak to ujmę... Tak są rozpieszczone, że szok... A rodzinka wytresowana pięknie. :p Nie mam już drugiej połówki. Odeszłam od Niego. Zaręczyny zerwane, ślub też nieaktualny. Zatem zostaję u siebie w Katowicach. Nie sama... Mam w końcu Ambrę i Kota. :loveu: Ambra zdrowa, sierść się z Niej sypie. Kot zdrowy, już wykastrowany od dawna. :) Ambrę przy ostatnim corocznym szczepieniu wyoglądała i wymacała dokładnie Pani weterynarz i stwierdziła, że ładnie ją odchowałam, więc normalnie pękałam z dumy. Z agresją do piesków jest różnie... Ale Ambra dalej ma swojego przyjaciela border collie - Paco, za którym szaleje. A ponadto umiem nad Nią zapanować mniej więcej. :mad: Nie wiem, co by tu jeszcze napisać... Hm... O Kot to mały łotr. Tak Ambrę tresuje, że hej... Wszyscy się dziwią, że Ona mu jeszcze się nie odgryzła... :evil_lol: Kot robi czasami takie akcje, że miałkoli z drugiego pokoju, jakby Ambra go ze skóry obdzierała. Ja tam wpadam, a Ambra leży sobie spokojnie zupełnie, a ten czort płacząc, przymierza się do ataku na Nią. :diabloti: Mówię Wam, żebyście widzieli to skołowane spojrzenie Ambry wtedy... Ponieważ ja pędząc do Nich, już krzyczę "Ambra zostaw kocika", a to ten mały diabeł mnie nabiera raz za razem na tę samą sztuczkę. :mad: :lol: Tyle... Pozdrawiamy... :hand: Quote
wani Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 My sie jeszcze nie mialysmy okazji poznac... Ewelina i Emiko, milo nam bardzo :p Zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia oraz duzo swiezych postow na dogo - nasyconych zdjeciami kociej i psiej kity ;) Quote
Akitka Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='wani']My sie jeszcze nie mialysmy okazji poznac... Ewelina i Emiko, milo nam bardzo :p Zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia oraz duzo swiezych postow na dogo - nasyconych zdjeciami kociej i psiej kity ;) Miło poznać... :) Zapraszamy do kolejnych wizyt. :) A dzisiaj trochę powspominamy... Słodzik... :loveu: Ambra pilnuje dzidziusia... ;) Ambra i jej raczek :) Mały drapieżca... Gnomy razem... Mały i duży... ;) Quote
Akitka Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 wani napisał(a):ojejej jaki slodziutki kitunio :loveu: A tam słodziutki... Istny diabeł. :evil_lol: Quote
Recommended Posts