Akitka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Nie potwierdzasz nie zaprzeczasz .... hmm, przynajmniej wiadomo, ze to ON (samiec) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tak... To też mogę przyznać, iż będzie to osobnik płci brzydkiej :diabloti:, aczkolwiek jak dla mnie jest on kompletnie śliczniutki... :loveu::loveu::loveu: Quote
misiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ale tajemnicza ;) :evil_lol:. Ciekawe jak przyjmie Ambra nowego członka rodziny :). Quote
Akitka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 misiaczek napisał(a):Ale tajemnicza ;) :evil_lol:. Ciekawe jak przyjmie Ambra nowego członka rodziny :). Liczę na to, że dobrze... Inaczej już ja Jej zrobię. :mad: Quote
Chefrenek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A czy maluch jak dorośnie będzie tej samej wielkości co Ambra czy mniejszy? Quote
Mada&Teodor Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Zamęczymy Cię pytaniami :diabloti: Czy ta rasa należy do grupy 5 ??? ;) Quote
Akitka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Chefrenek napisał(a):A czy maluch jak dorośnie będzie tej samej wielkości co Ambra czy mniejszy? :hmmmm: Hihi... Mada&Teodor napisał(a):Zamęczymy Cię pytaniami :diabloti: Czy ta rasa należy do grupy 5 ??? ;) :siara: Jutro jadę po Malucha. :cool3: A dziś przychodzi paczka z zakupami. :p Quote
Akitka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 caroolcia napisał(a):Doberek! Jaki maluch??? No jutro jadę po kolejnego czterołapa. :cool3: Ambra już nie będzie jedynaczką. :p Quote
caroolcia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Akitka napisał(a):No jutro jadę po kolejnego czterołapa. :cool3: Ambra już nie będzie jedynaczką. :p Super!!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Akitka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 caroolcia napisał(a):Super!!!!!!:multi: :multi: :multi: Też się cieszę... :cool3: Quote
Mada&Teodor Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 caroolcia napisał(a):Czekamy do jutra :p Ja do jutra nie wytrzymam. Kaśka zlituj się nade mną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A i tak mam przeczucie, ze to będzie klonik Ambry :eviltong: Quote
Akitka Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 caroolcia napisał(a):Czekamy do jutra :p Miło... Zdjęcia wrzucę wieczorkiem jutro. :cool3: Mada&Teodor napisał(a):Ja do jutra nie wytrzymam. Kaśka zlituj się nade mną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hihi... Wytrzymasz... Ja tam jestem pierwsza znęcająca w tym kraju... :diabloti: Mada&Teodor napisał(a): A i tak mam przeczucie, ze to będzie klonik Ambry :eviltong: Tak by było najłatwiej... Ale gucio! :evil_lol: Quote
misiaczek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Podobno ktoś dziś miał nas o czymś poinformować :mad:. Quote
Chefrenek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 misiaczek napisał(a):Podobno ktoś dziś miał nas o czymś poinformować :mad:. Do wieczora masz czas Akitko a później :mad: Quote
Matagi Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Chefrenek napisał(a):Do wieczora masz czas Akitko a później :mad: A....później masz ...w czapkę!;) :evil_lol: :lol: Quote
Mada&Teodor Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Matagi napisał(a):A....później masz ...w czapkę!;) :evil_lol: :lol: Dokładnie tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak na razie jest 21:40, a zdjęć i wieści brak :angryy: Quote
Akitka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 misiaczek napisał(a):Podobno ktoś dziś miał nas o czymś poinformować :mad:. Zgadza się... :cool3: Chefrenek napisał(a):Do wieczora masz czas Akitko a później :mad: Matagi napisał(a):A....później masz ...w czapkę!;) :evil_lol: :lol: Nie noszę czapek w lato, w zimę też raczej nie... :evil_lol: Mada&Teodor napisał(a):Dokładnie tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak na razie jest 21:40, a zdjęć i wieści brak :angryy: 22:01 - WIEŚCI: Otóż... Urodził się 3 czerwca 2007. Jest lekko zaniedbany - świerzb w uszkach, możliwe, że bogate życie wewnętrzne również. Nieodrobaczany, nieszczepiony. Matka była persem lub kotem w typie persa (papierów nie sprawdzałam, ale widziałam ją), ojciec dachowcem. Zabrałam Go stamtąd i chyba dobrze, że trafił na mnie... Nazwaliśmy go Puchatek, bo ma bardzo puchatą sierść. Ambra z początku warknęła nie niego, gdy był w transporterku, potem piszczała za nim. Raz chciała na niego kłapnąć, gdy na nią syczał. A póki co on siedzi w transporterku (otwartym), a Ambra przed nim leży i lamentuje (popiskuje od czasu do czasu). Byliśmy dziś u weta. Zaczęliśmy od leczenia uszu i odrobaczenia. Ale kotek jeszcze ani koo, ani sioo nie zrobił. :roll: Wsadzam go co chwilę do kuwety, może w końcu zrobi. :cool3: Oto Puchatek: Quote
Mada&Teodor Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ale jaja :diabloti: Moja kobieca intuicja mnie zawiodła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nawet przez chwilę nie pomyślałam, że to może być kiciuś :loveu: http://images28.fotosik.pl/37/bc1a86bb9239797amed.jpg Sama słodycz :multi: :multi: :multi: Quote
maciaszek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 A ja właśnie myślałam, że to chodzi o kociaka! :) Śliczny. Quote
Matagi Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Haaaaaaaaa haaaaaaaaaa!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mały kociamberek!!!!!!:loveu: :lol: :loveu: :lol: Ślicznyyyyyyyyyyyyyy!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Ot i niespodzianke mi sprawiłaś;) :evil_lol: A ja tu w mózgownicy przewracałam rasami ....psimi:evil_lol: :diabloti: Ojjj,Kasia,Kasia.....;) :loveu: Quote
Akitka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Ale jaja :diabloti: Moja kobieca intuicja mnie zawiodła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nawet przez chwilę nie pomyślałam, że to może być kiciuś :loveu: http://images28.fotosik.pl/37/bc1a86bb9239797amed.jpg Sama słodycz :multi: :multi: :multi: Hihi... A widzisz? Udała mi się niespodzianka. :cool3: Matagi napisał(a):Haaaaaaaaa haaaaaaaaaa!!!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mały kociamberek!!!!!!:loveu: :lol: :loveu: :lol: Ślicznyyyyyyyyyyyyyy!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Ot i niespodzianke mi sprawiłaś;) :evil_lol: A ja tu w mózgownicy przewracałam rasami ....psimi:evil_lol: :diabloti: Ojjj,Kasia,Kasia.....;) :loveu: Hihi... Kociamber piękny, ale zastraszony przez Ambrę. Ona chce go zaczepiać i podszczekuje lub skomli do niego, ale on się boi i syczy, choć już jest nieco śmielszy, bo wylazł z transporterka i przysiadł obok, obserwując Ambrę. :p Mówię Wam... Mamy teraz dwa słodziki. :loveu: Kot się nie chce nigdzie załatwić... Ani sioo, ani koo. :roll: maciaszek napisał(a):A ja właśnie myślałam, że to chodzi o kociaka! :) Śliczny. Dzięki! :cool3: Quote
Chefrenek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Magda mnie też intuicja zawiodła :roll: Kociak prześliczny i kolorystycznie pasuje do Ambry :cooldevi: Quote
misiaczek Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Akitka napisał(a): http://images28.fotosik.pl/37/bc1a86bb9239797amed.jpg Cudny kociamber :loveu: .Kolorki ma śliczne.Taka puchata kulka :loveu: . Mada&Teodor napisał(a):Ale jaja :diabloti: Moja kobieca intuicja mnie zawiodła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To Ci nas panna Akitka skołowała :evil_lol: .Ja tez nawet przez chwile nie pomyślałam,ze to kociak :evil_lol: . Quote
Recommended Posts