Jump to content
Dogomania

Akitowo - kocia galeria Ambry i Pana Kota - zapraszamy... :D

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lady_m']Gdzie jest nasza Akitka? :-( Poszla w slady Matagi i postanowila chyba zniknac :cool1:

Ja przeca jestem;) -może mało aktywna,ale za moment Baba ma się rozsypać....;)

KASIAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!:lol: :loveu: Nawracaj się tutaj,gdzieżeś przepadła:-( :-( :-( ?

Posted

Cześć Matagi!!!
No, to jak prawdziwą Babę przystało;) :)
Eeeee.... w takie upały wszyscy tak samo aktywni...:)

A Kasia ma w gg-opisie,
że już nic "więcej nie potrzeba jej..."
to musi i nie nawróci:cry: :cry: :cry: :cry:
No, może pod jesień...;)

Posted

[quote name='Asia_M']Ciocia odpisuje hurtowo Pozdrawiamy serdecznie!!!!

[quote name='caroolcia']Witamy serdecznie? co u was słychać???

Witamy i pozdrawiamy... :cool3:

[quote name='Iwona&Wiki']A Akitki ciągle nie ma,:shake:
pewnie nadal siedzi w tych wrzących przygotowaniach,:cool3:
ciekawe, jak jej idą te starania o zdjęcia:roll:

[quote name='cavallo']Myślę Iwonko, że Akitka nas trzyma na głodzie....Później rzucimy się na Amberkowe foteczki....
Pozdrawiam, Agata&Alpa

No to się dziś rzucicie... A jeśli chodzi o przygotowania, to z przedsięwzięcia zwanego wolontariatem musiałam zrezygnować, gdyż wyniknęły pewne sprawy osobiste, które pochłaniają mi czas, który był przeznaczony na wolontariat.

[quote name='lady_m']Gdzie jest nasza Akitka? :-( Poszla w slady Matagi i postanowila chyba zniknac :cool1:

Jestem, jestem... :cool3:

[quote name='Matagi']Ja przeca jestem;) -może mało aktywna,ale za moment Baba ma się rozsypać....;)

KASIAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!:lol: :loveu: Nawracaj się tutaj,gdzieżeś przepadła:-( :-( :-( ?

Nawróciłam się. :evil_lol:

[quote name='Iwona&Wiki']Cześć Matagi!!!
No, to jak prawdziwą Babę przystało;) :)
Eeeee.... w takie upały wszyscy tak samo aktywni...:)

A Kasia ma w gg-opisie,
że już nic "więcej nie potrzeba jej..."
to musi i nie nawróci:cry: :cry: :cry: :cry:
No, może pod jesień...;)

Oj, upał okropny... Nic się nie chce. Ambra - leń jeden tylko śpi i śpi... W ogóle jak Ambra się zmieniła. Zauważyliśmy bowiem, że zrobiła się straszną przytulaśną przylepą ostatnio. Chyba się nam starzeje... :evil_lol:

Niestety nie dość, że jest i tak co robić, to jeszcze mi komputer padł. Najpierw mi zeżarło jeden dysk z zawartością (tam było wszystko zdjęcia, muzyka, różne pliki), a potem w naprawie stracił się drugi dysk. Więc trzeba było kupić nowy. Diabli wzięli wszystkie zdjęcia Ambry... Zresztą wszystko wszyściusieńko się straciło... :angryy: Muszę teraz z galerii zdjęcia pozapisywać na CD, małe, bo małe. Ale jedyne już zdjęcia Ambry wszystkie. :cool1:

Miałam też nowe zdjęcia Ambry, ale diabli wzięli... :mad: Wczoraj za to zrobiłam Ambrze (temu brudasowi, co zobaczycie na zdjęciach) sesję podwórkową, więc już Wam wklejam.

Dzięki, że o mnie nie zapomniałyście w międzyczasie... Kochane jesteście!!! :loveu:

Ponadto u nas przygotowania do przybycia nowego czworonożnego członka rodziny - już w przyszłym tygodniu. Ale o tym póki co cicho sza... :cool3: Opowiem więcej, jak już się u nas zjawi. :lol:

Przypomnijcie mi potem, żebym Wam opowiedziała o przygodach Ambry z jeżem i ze stawem.

Posted

Matagi napisał(a):
Nooo nooo jaka laseczka z Amberka:loveu: :lol: 27 kg,proszę,proszę!;) Jak tam jej dieta,dalej ta sama?

Dieta nie ta sama, gdyż księżniczka odmówiła jedzenia gotowanego. A węszyła przy suchej karmie psów moich rodziców. Aczkolwiek sprawdziłam podczas diety, że Ambra nie reaguje alergicznie na rybę, królika, kaczkę i indyka. Obecnie Ambra jest na Happy Dogu Superpremium Ireland - Łosoś i Królik. Zjada go chętnie, nie wykazuje objawów alergii. Od czasu do czasu dostaje też jakieś fragmenty z indyka, kaczki, królika czy jakiejś rybki. Podsumowując chyba jej takie jedzenie leży. ;)

A co 27kg to za dużo? Chyba nie, co? Ile ważą Twoje kity Liluś?

Posted

Akitka napisał(a):
Dieta nie ta sama, gdyż księżniczka odmówiła jedzenia gotowanego. A węszyła przy suchej karmie psów moich rodziców. Aczkolwiek sprawdziłam podczas diety, że Ambra nie reaguje alergicznie na rybę, królika, kaczkę i indyka. Obecnie Ambra jest na Happy Dogu Superpremium Ireland - Łosoś i Królik. Zjada go chętnie, nie wykazuje objawów alergii. Od czasu do czasu dostaje też jakieś fragmenty z indyka, kaczki, królika czy jakiejś rybki. Podsumowując chyba jej takie jedzenie leży. ;)

A co 27kg to za dużo? Chyba nie, co? Ile ważą Twoje kity Liluś?

To sie cieszę,że się niealergizujecie!!!!:multi: :lol:
27 kg,to dobra waga,ostatnio ważyłam Ojosan,waży 28 kg:lol: i podoba mi sie jak wygląda!:eviltong: Reszta nie wiem ile,jakos nie miałam potrzeba ważenia;) ,na oko wyglądaja okiej!:lol:

Posted

Matagi napisał(a):
To sie cieszę,że się niealergizujecie!!!!:multi: :lol:
27 kg,to dobra waga,ostatnio ważyłam Ojosan,waży 28 kg:lol: i podoba mi sie jak wygląda!:eviltong: Reszta nie wiem ile,jakos nie miałam potrzeba ważenia;) ,na oko wyglądaja okiej!:lol:

Myślę, że Ambra też wygląda w sam raz. Ja ważyłam ostatnio, bo byłyśmy na co rocznym szczepieniu i odrobaczaniu Amberki. :p

Posted

[quote name='Akitka']
Najpierw mi zeżarło jeden dysk z zawartością (tam było wszystko zdjęcia, muzyka, różne pliki), a potem w naprawie stracił się drugi dysk. Więc trzeba było kupić nowy. Diabli wzięli wszystkie zdjęcia Ambry... Zresztą wszystko wszyściusieńko się straciło... :angryy: Muszę teraz z galerii zdjęcia pozapisywać na CD, małe, bo małe. Ale jedyne już zdjęcia Ambry wszystkie. :cool1:

I to jest właśnie przykład,żeby fotki zgrywać na płytkę :cool3:.
A ja właśnie jakoś nigdy nie mam czasu tego zrobić :p.Ostatnie na płytkach mam chyba sprzed roku :diabloti:.

Ponadto u nas przygotowania do przybycia nowego czworonożnego członka rodziny - już w przyszłym tygodniu. Ale o tym póki co cicho sza... :cool3: Opowiem więcej, jak już się u nas zjawi. :lol:

Jestem bardzo zaciekawiona nowym towarzyszem Amberka ;).No ale skoro to tajemnica,to poczekamy jeszcze ten tydzień ;) :lol:.
[quote name='Akitka']
http://images28.fotosik.pl/32/64aa1cb0b03ff847.jpg

Bardzo ładnie Ambrze z tymi dodatkowymi kilogramami :).

Posted

Czy to "To" o czym myślę? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ps. ja chcę teraz :diabloti:

Posted

[quote name='misiaczek']I to jest właśnie przykład,żeby fotki zgrywać na płytkę :cool3:.
A ja właśnie jakoś nigdy nie mam czasu tego zrobić :p.Ostatnie na płytkach mam chyba sprzed roku :diabloti:.

Jestem bardzo zaciekawiona nowym towarzyszem Amberka ;).No ale skoro to tajemnica,to poczekamy jeszcze ten tydzień ;) :lol:.

Bardzo ładnie Ambrze z tymi dodatkowymi kilogramami :).

Też mi tak mówili, że powinnam zgrywać... Ale mi się nie chciało. :cool1:
Ach, no już niedługo... W przyszłym tygodniu przybędzie - już mam niemalże całe wyposażenie dla niego. W poniedziałek dzwonię i się umówię, kiedy po niego pojadę.
Ach, w imieniu Ambry dziękuję za komplementy. Też myślę, że ładnie Jej. A Babcia stwierdziła, że wydawało Jej się, że Amberek więcej waży. :cool3:

[quote name='Chefrenek']Czy to "To" o czym myślę? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie to "to" o czym myślisz, ale jakie "to" nie zdradzę... :eviltong:

Posted

Ale mnie tu strasznie długo nie było, normalnie wstyd :oops: :oops: :oops:
Zdjęcia jak zwykle fajowe, a Ambra prześliczna panienka :loveu:

[quote name='Chefrenek']Czy to "To" o czym myślę? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A już myślałam, że jakiś płaski pyszczek się u Kasi pojawi ;)

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Ale mnie tu strasznie długo nie było, normalnie wstyd :oops: :oops: :oops:
Zdjęcia jak zwykle fajowe, a Ambra prześliczna panienka :loveu:

A już myślałam, że jakiś płaski pyszczek się u Kasi pojawi ;)

Mnie też tu strasznie długo nie było... :evil_lol: Tym razem niepłaski. :cool3:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Nie trzymaj nas dłużej w niepewności, Uchyl trochę rąbka tajemnicy :eviltong:

Ależ chyba wytrzymacie jeszcze parę dni, co? :cool3: Heh... Nie zdradzę dopóki się to maleństwo nie ulokuje wygodnie na moich kolankach. :p

Posted

Akitka napisał(a):
Ależ chyba wytrzymacie jeszcze parę dni, co? :cool3: Heh... Nie zdradzę dopóki się to maleństwo nie ulokuje wygodnie na moich kolankach. :p

A jakiego będzie koloru? Duży, mały?

Posted

Chefrenek napisał(a):
A jakiego będzie koloru? Duży, mały?

Kolor już zdradziłam w fotoblogu Lilki. Koloru rudo-białego. :cool3: Aczkolwiek dużo zwierzątek może mieć taką maść. :p

Posted

caroolcia napisał(a):
Foteczki piękne! w końcu wróciłaś (problemu z kompem cie tłumaczą) a jush mieliśmy się pogniewać, że nie dajesz nam popatrzyć na takie slicznosci :evil_lol:

Dziękuję za przyjęcie wytłumaczenia. ;) Dzisiaj wykąpię Amberka, to jutro jej porobię trochę zdjęć na wieczornym spacerku nad stawem.

Mada&Teodor napisał(a):
Klonik Ambry ? :cool3: :cool3: :cool3:

Nic nie powiem. W środę się pojawi Maleństwo. Tzn. w środę po niego jedziemy. :cool3:

Posted

Akitka napisał(a):

Nic nie powiem. W środę się pojawi Maleństwo. Tzn. w środę po niego jedziemy. :cool3:

Nie potwierdzasz nie zaprzeczasz .... hmm, przynajmniej wiadomo, ze to ON (samiec) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: