cavallo Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Myślę Iwonko, że Akitka nas trzyma na głodzie....Później rzucimy się na Amberkowe foteczki....:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
lady_m Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Gdzie jest nasza Akitka? :-( Poszla w slady Matagi i postanowila chyba zniknac :cool1: Quote
Matagi Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='lady_m']Gdzie jest nasza Akitka? :-( Poszla w slady Matagi i postanowila chyba zniknac :cool1: Ja przeca jestem;) -może mało aktywna,ale za moment Baba ma się rozsypać....;) KASIAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!:lol: :loveu: Nawracaj się tutaj,gdzieżeś przepadła:-( :-( :-( ? Quote
Iwona&Wiki Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Cześć Matagi!!! No, to jak prawdziwą Babę przystało;) :) Eeeee.... w takie upały wszyscy tak samo aktywni...:) A Kasia ma w gg-opisie, że już nic "więcej nie potrzeba jej..." to musi i nie nawróci:cry: :cry: :cry: :cry: No, może pod jesień...;) Quote
Akitka Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 [quote name='Asia_M']Ciocia odpisuje hurtowo Pozdrawiamy serdecznie!!!! [quote name='caroolcia']Witamy serdecznie? co u was słychać??? Witamy i pozdrawiamy... :cool3: [quote name='Iwona&Wiki']A Akitki ciągle nie ma,:shake: pewnie nadal siedzi w tych wrzących przygotowaniach,:cool3: ciekawe, jak jej idą te starania o zdjęcia:roll: [quote name='cavallo']Myślę Iwonko, że Akitka nas trzyma na głodzie....Później rzucimy się na Amberkowe foteczki.... Pozdrawiam, Agata&Alpa No to się dziś rzucicie... A jeśli chodzi o przygotowania, to z przedsięwzięcia zwanego wolontariatem musiałam zrezygnować, gdyż wyniknęły pewne sprawy osobiste, które pochłaniają mi czas, który był przeznaczony na wolontariat. [quote name='lady_m']Gdzie jest nasza Akitka? :-( Poszla w slady Matagi i postanowila chyba zniknac :cool1: Jestem, jestem... :cool3: [quote name='Matagi']Ja przeca jestem;) -może mało aktywna,ale za moment Baba ma się rozsypać....;) KASIAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!:lol: :loveu: Nawracaj się tutaj,gdzieżeś przepadła:-( :-( :-( ? Nawróciłam się. :evil_lol: [quote name='Iwona&Wiki']Cześć Matagi!!! No, to jak prawdziwą Babę przystało;) :) Eeeee.... w takie upały wszyscy tak samo aktywni...:) A Kasia ma w gg-opisie, że już nic "więcej nie potrzeba jej..." to musi i nie nawróci:cry: :cry: :cry: :cry: No, może pod jesień...;) Oj, upał okropny... Nic się nie chce. Ambra - leń jeden tylko śpi i śpi... W ogóle jak Ambra się zmieniła. Zauważyliśmy bowiem, że zrobiła się straszną przytulaśną przylepą ostatnio. Chyba się nam starzeje... :evil_lol: Niestety nie dość, że jest i tak co robić, to jeszcze mi komputer padł. Najpierw mi zeżarło jeden dysk z zawartością (tam było wszystko zdjęcia, muzyka, różne pliki), a potem w naprawie stracił się drugi dysk. Więc trzeba było kupić nowy. Diabli wzięli wszystkie zdjęcia Ambry... Zresztą wszystko wszyściusieńko się straciło... :angryy: Muszę teraz z galerii zdjęcia pozapisywać na CD, małe, bo małe. Ale jedyne już zdjęcia Ambry wszystkie. :cool1: Miałam też nowe zdjęcia Ambry, ale diabli wzięli... :mad: Wczoraj za to zrobiłam Ambrze (temu brudasowi, co zobaczycie na zdjęciach) sesję podwórkową, więc już Wam wklejam. Dzięki, że o mnie nie zapomniałyście w międzyczasie... Kochane jesteście!!! :loveu: Ponadto u nas przygotowania do przybycia nowego czworonożnego członka rodziny - już w przyszłym tygodniu. Ale o tym póki co cicho sza... :cool3: Opowiem więcej, jak już się u nas zjawi. :lol: Przypomnijcie mi potem, żebym Wam opowiedziała o przygodach Ambry z jeżem i ze stawem. Quote
Akitka Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Ambra mi przytyła o 2kg i waży całe 27kg, więc mam więcej Ambry w Ambrze. :evil_lol: A oto i zdjęcia.... Pozdrawiamy... :hand: Quote
Asia_M Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 No proszę! :) Widzę, że piękna dziewczyna w formie :) Pozdrowionka serdeczne!!!:multi: Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Nooo nooo jaka laseczka z Amberka:loveu: :lol: 27 kg,proszę,proszę!;) Jak tam jej dieta,dalej ta sama? Quote
Akitka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Matagi napisał(a):Nooo nooo jaka laseczka z Amberka:loveu: :lol: 27 kg,proszę,proszę!;) Jak tam jej dieta,dalej ta sama? Dieta nie ta sama, gdyż księżniczka odmówiła jedzenia gotowanego. A węszyła przy suchej karmie psów moich rodziców. Aczkolwiek sprawdziłam podczas diety, że Ambra nie reaguje alergicznie na rybę, królika, kaczkę i indyka. Obecnie Ambra jest na Happy Dogu Superpremium Ireland - Łosoś i Królik. Zjada go chętnie, nie wykazuje objawów alergii. Od czasu do czasu dostaje też jakieś fragmenty z indyka, kaczki, królika czy jakiejś rybki. Podsumowując chyba jej takie jedzenie leży. ;) A co 27kg to za dużo? Chyba nie, co? Ile ważą Twoje kity Liluś? Quote
Matagi Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Akitka napisał(a):Dieta nie ta sama, gdyż księżniczka odmówiła jedzenia gotowanego. A węszyła przy suchej karmie psów moich rodziców. Aczkolwiek sprawdziłam podczas diety, że Ambra nie reaguje alergicznie na rybę, królika, kaczkę i indyka. Obecnie Ambra jest na Happy Dogu Superpremium Ireland - Łosoś i Królik. Zjada go chętnie, nie wykazuje objawów alergii. Od czasu do czasu dostaje też jakieś fragmenty z indyka, kaczki, królika czy jakiejś rybki. Podsumowując chyba jej takie jedzenie leży. ;) A co 27kg to za dużo? Chyba nie, co? Ile ważą Twoje kity Liluś? To sie cieszę,że się niealergizujecie!!!!:multi: :lol: 27 kg,to dobra waga,ostatnio ważyłam Ojosan,waży 28 kg:lol: i podoba mi sie jak wygląda!:eviltong: Reszta nie wiem ile,jakos nie miałam potrzeba ważenia;) ,na oko wyglądaja okiej!:lol: Quote
Akitka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Matagi napisał(a):To sie cieszę,że się niealergizujecie!!!!:multi: :lol: 27 kg,to dobra waga,ostatnio ważyłam Ojosan,waży 28 kg:lol: i podoba mi sie jak wygląda!:eviltong: Reszta nie wiem ile,jakos nie miałam potrzeba ważenia;) ,na oko wyglądaja okiej!:lol: Myślę, że Ambra też wygląda w sam raz. Ja ważyłam ostatnio, bo byłyśmy na co rocznym szczepieniu i odrobaczaniu Amberki. :p Quote
misiaczek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Akitka'] Najpierw mi zeżarło jeden dysk z zawartością (tam było wszystko zdjęcia, muzyka, różne pliki), a potem w naprawie stracił się drugi dysk. Więc trzeba było kupić nowy. Diabli wzięli wszystkie zdjęcia Ambry... Zresztą wszystko wszyściusieńko się straciło... :angryy: Muszę teraz z galerii zdjęcia pozapisywać na CD, małe, bo małe. Ale jedyne już zdjęcia Ambry wszystkie. :cool1: I to jest właśnie przykład,żeby fotki zgrywać na płytkę :cool3:. A ja właśnie jakoś nigdy nie mam czasu tego zrobić :p.Ostatnie na płytkach mam chyba sprzed roku :diabloti:. Ponadto u nas przygotowania do przybycia nowego czworonożnego członka rodziny - już w przyszłym tygodniu. Ale o tym póki co cicho sza... :cool3: Opowiem więcej, jak już się u nas zjawi. :lol: Jestem bardzo zaciekawiona nowym towarzyszem Amberka ;).No ale skoro to tajemnica,to poczekamy jeszcze ten tydzień ;) :lol:. [quote name='Akitka'] http://images28.fotosik.pl/32/64aa1cb0b03ff847.jpg Bardzo ładnie Ambrze z tymi dodatkowymi kilogramami :). Quote
Chefrenek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ponadto u nas przygotowania do przybycia nowego czworonożnego członka rodziny - już w przyszłym tygodniu. Ale o tym póki co cicho sza... :cool3: Opowiem więcej, jak już się u nas zjawi. :lol: Czy to "To" o czym myślę? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ps. ja chcę teraz :diabloti: Quote
Akitka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='misiaczek']I to jest właśnie przykład,żeby fotki zgrywać na płytkę :cool3:. A ja właśnie jakoś nigdy nie mam czasu tego zrobić :p.Ostatnie na płytkach mam chyba sprzed roku :diabloti:. Jestem bardzo zaciekawiona nowym towarzyszem Amberka ;).No ale skoro to tajemnica,to poczekamy jeszcze ten tydzień ;) :lol:. Bardzo ładnie Ambrze z tymi dodatkowymi kilogramami :). Też mi tak mówili, że powinnam zgrywać... Ale mi się nie chciało. :cool1: Ach, no już niedługo... W przyszłym tygodniu przybędzie - już mam niemalże całe wyposażenie dla niego. W poniedziałek dzwonię i się umówię, kiedy po niego pojadę. Ach, w imieniu Ambry dziękuję za komplementy. Też myślę, że ładnie Jej. A Babcia stwierdziła, że wydawało Jej się, że Amberek więcej waży. :cool3: [quote name='Chefrenek']Czy to "To" o czym myślę? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ps. ja chcę teraz :diabloti: Nie to "to" o czym myślisz, ale jakie "to" nie zdradzę... :eviltong: Quote
Mada&Teodor Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ale mnie tu strasznie długo nie było, normalnie wstyd :oops: :oops: :oops: Zdjęcia jak zwykle fajowe, a Ambra prześliczna panienka :loveu: [quote name='Chefrenek']Czy to "To" o czym myślę? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ps. ja chcę teraz :diabloti: A już myślałam, że jakiś płaski pyszczek się u Kasi pojawi ;) Quote
Akitka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Ale mnie tu strasznie długo nie było, normalnie wstyd :oops: :oops: :oops: Zdjęcia jak zwykle fajowe, a Ambra prześliczna panienka :loveu: A już myślałam, że jakiś płaski pyszczek się u Kasi pojawi ;) Mnie też tu strasznie długo nie było... :evil_lol: Tym razem niepłaski. :cool3: Quote
Mada&Teodor Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Akitka napisał(a): Tym razem niepłaski. :cool3: Nie trzymaj nas dłużej w niepewności, Uchyl trochę rąbka tajemnicy :eviltong: Quote
Akitka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Nie trzymaj nas dłużej w niepewności, Uchyl trochę rąbka tajemnicy :eviltong: Ależ chyba wytrzymacie jeszcze parę dni, co? :cool3: Heh... Nie zdradzę dopóki się to maleństwo nie ulokuje wygodnie na moich kolankach. :p Quote
Chefrenek Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Akitka napisał(a):Ależ chyba wytrzymacie jeszcze parę dni, co? :cool3: Heh... Nie zdradzę dopóki się to maleństwo nie ulokuje wygodnie na moich kolankach. :p A jakiego będzie koloru? Duży, mały? Quote
Akitka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Chefrenek napisał(a):A jakiego będzie koloru? Duży, mały? Kolor już zdradziłam w fotoblogu Lilki. Koloru rudo-białego. :cool3: Aczkolwiek dużo zwierzątek może mieć taką maść. :p Quote
caroolcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Foteczki piękne! w końcu wróciłaś (problemu z kompem cie tłumaczą) a jush mieliśmy się pogniewać, że nie dajesz nam popatrzyć na takie slicznosci :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Akitka napisał(a):Kolor już zdradziłam w fotoblogu Lilki. Koloru rudo-białego. :cool3: Aczkolwiek dużo zwierzątek może mieć taką maść. :p Klonik Ambry ? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Akitka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 caroolcia napisał(a):Foteczki piękne! w końcu wróciłaś (problemu z kompem cie tłumaczą) a jush mieliśmy się pogniewać, że nie dajesz nam popatrzyć na takie slicznosci :evil_lol: Dziękuję za przyjęcie wytłumaczenia. ;) Dzisiaj wykąpię Amberka, to jutro jej porobię trochę zdjęć na wieczornym spacerku nad stawem. Mada&Teodor napisał(a):Klonik Ambry ? :cool3: :cool3: :cool3: Nic nie powiem. W środę się pojawi Maleństwo. Tzn. w środę po niego jedziemy. :cool3: Quote
Mada&Teodor Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Akitka napisał(a): Nic nie powiem. W środę się pojawi Maleństwo. Tzn. w środę po niego jedziemy. :cool3: Nie potwierdzasz nie zaprzeczasz .... hmm, przynajmniej wiadomo, ze to ON (samiec) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts