Jump to content
Dogomania

Akitowo - kocia galeria Ambry i Pana Kota - zapraszamy... :D

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='caroolcia']

buhahahahah, jakie ząbki!!! Zabawa widze była przednia:lol:

Zabawa była superowa... :multi:

[quote name='lady_m']Kto zjada kogo? :crazyeye: ;)

To jest ciężko stwierdzić... Ale częściej Mores Ambrę. :cool3:

Posted

Akitka napisał(a):
Ale częściej Mores Ambrę. :cool3:

Taki maly pies i zjada Ambre? No cos podobnego...
To chyba tylko moja Oshi zjada wieksze psy :lol: Dzisiaj przezyla pierwsza dorosla bojke...

Posted

lady_m napisał(a):
Taki maly pies i zjada Ambre? No cos podobnego...
To chyba tylko moja Oshi zjada wieksze psy :lol: Dzisiaj przezyla pierwsza dorosla bojke...

Ojoj... Z kim? Tak zasadniczo to Ambra ma za sobą ze 2-3 pyskówki, 1 pogoń, ale bójki żadnej... :p

Posted

Akitka napisał(a):
Ojoj... Z kim? Tak zasadniczo to Ambra ma za sobą ze 2-3 pyskówki, 1 pogoń, ale bójki żadnej... :p

Oshi rzucila sie na hasiorke sasiada, a z pomoca hasiorce przybiegla druga suczka sasiada -hokkaido... Oshi lezala na hasiorce a kokkaido ciagnela ja za tylnia lape... Generlanie zadnych strat w psach nie bylo- Oshi tylko lekko uszkodzila poduszke na lapie... Nie lubi sie dziewczyny wzajemnie a zawsze byly odgrodzone plotem albo smycza... Po prostu dzis Oshi wyrwala mojemu tacie glowe z obrozy i tata nie zdazyl jej zlapac na czas...

Posted

[quote name='lady_m']Oshi rzucila sie na hasiorke sasiada, a z pomoca hasiorce przybiegla druga suczka sasiada -hokkaido... Oshi lezala na hasiorce a kokkaido ciagnela ja za tylnia lape... Generlanie zadnych strat w psach nie bylo- Oshi tylko lekko uszkodzila poduszke na lapie... Nie lubi sie dziewczyny wzajemnie a zawsze byly odgrodzone plotem albo smycza... Po prostu dzis Oshi wyrwala mojemu tacie glowe z obrozy i tata nie zdazyl jej zlapac na czas...

No czasami tak bywa... :roll:

Proszę mała niespodziewajka na dobranoc... :lol: Sesja łóżeczkowa... :loveu:

Znowu Ambra myje Pana... :evil_lol:

I znowu... :evil_lol:

Dobranoc... :hand:

Posted

[quote name='caroolcia']podusie wymyślono specjalnie dla piecholków ;)

(...)

jak się dziecku oczka klęją :lol:

(...)

stadko padło ;)

(...)

hi hi hi super foteczka!!!

dziękujemy za miłe komentarze... :cool3:

Posted

Wczoraj w Zawierciu była straszna burza i duuużo napadało... Dziś rano jak zwykle Ambra została wypuszczona na na podwórku, bo którym sobie wariuje... :cool3: Wychodzę po nią ok. 10, a tu Ambra strasznie ubłocona.

Oto dowód rzeczowy. Musiałam ją oczywiście wykąpać i teraz obrażona suszy się w domku. :p Czym się tak urządziła? Kopała w ogromnej podwórzowej donicy, w której ziemia wczoraj została silnie nawodniona przez deszcz. :p
Idę piec ciasta, bo pomagam Babci w przygotowaniach do imieni... :hand:

Posted

[quote name='Akitka']Wczoraj w Zawierciu była straszna burza i duuużo napadało... Dziś rano jak zwykle Ambra została wypuszczona na na podwórku, bo którym sobie wariuje... :cool3: Wychodzę po nią ok. 10, a tu Ambra strasznie ubłocona.

Oto dowód rzeczowy. Musiałam ją oczywiście wykąpać i teraz obrażona suszy się w domku. :p Czym się tak urządziła? Kopała w ogromnej podwórzowej donicy, w której ziemia wczoraj została silnie nawodniona przez deszcz. :p
Idę piec ciasta, bo pomagam Babci w przygotowaniach do imieni... :hand:

Oooooo....jaka ładna akitka!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Oooooo....jaka ładna akitka!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Bardzo... :diabloti:

maciaszek napisał(a):
A ja myślałam, że to zupełnie inny pies :)

Inny, inny... Wtedy chyba jakiś diabeł w nią wstąpił. :evil_lol:

Posted

Nie było mnie parę dni, i co ja widzę? SUPER FOTKI!:multi: :multi: :multi: Widzę, że Moresikowi wydłużyły się nóżki. Mieszko ma króciutkie i z ogonka zrobił mu się pióropiusz :) Braćmi na pewno nie są ale kuzynami na 100%:evil_lol:
Superowe foteczki!!! :loveu:

Posted

[quote name='caroolcia']
ło matko potwór z bagien :eviltong:

i to jaki... :evil_lol:

[quote name='Paulinaaa']Witamy ;) Fajną macie tą galeryjkę :cool3:
Widze, ze Ambra ublocona, zmęczona ale zadowolona :razz:
Skąd ja to znam... :cool1:

Chciałysmy się przedstawic, ale zapraszamy do naszej galeri.. :razz:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74191

Witam właścicielkę Milki... ;)

[quote name='misiaczek']O kurcze :hmmmm:.To Ambra jest podpalana? :evil_lol:

Jest podpalana... Hihi... :p Jak się mocno pobrudzi. :evil_lol:

Dawno mnie tu nie było... Zaangażowałam się w taki wolontariat "TAMGRAM" - od poniedziałku zaczynamy i będziemy dzieciom wypełniać wolny czas wakacyjny. :p A teraz przygotowania wrą, więc nie mam na nic czasu... ;)
Pozdrawiam was serdecznie... Dzięki, że tu zaglądacie mimo wszystko... :hand: Postaram się wkrótce o jakieś zdjęcia. ;)