caroolcia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 buhahahahah, jakie ząbki!!! Zabawa widze była przednia:lol: Quote
lady_m Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Akitka'] Kto zjada kogo? :crazyeye: ;) Quote
Akitka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='caroolcia'] buhahahahah, jakie ząbki!!! Zabawa widze była przednia:lol: Zabawa była superowa... :multi: [quote name='lady_m']Kto zjada kogo? :crazyeye: ;) To jest ciężko stwierdzić... Ale częściej Mores Ambrę. :cool3: Quote
lady_m Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Akitka napisał(a):Ale częściej Mores Ambrę. :cool3: Taki maly pies i zjada Ambre? No cos podobnego... To chyba tylko moja Oshi zjada wieksze psy :lol: Dzisiaj przezyla pierwsza dorosla bojke... Quote
Mada&Teodor Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Jakie słodziki dwa :loveu: :loveu: :loveu: Cudowne !!! Quote
Akitka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 lady_m napisał(a):Taki maly pies i zjada Ambre? No cos podobnego... To chyba tylko moja Oshi zjada wieksze psy :lol: Dzisiaj przezyla pierwsza dorosla bojke... Ojoj... Z kim? Tak zasadniczo to Ambra ma za sobą ze 2-3 pyskówki, 1 pogoń, ale bójki żadnej... :p Quote
lady_m Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Akitka napisał(a):Ojoj... Z kim? Tak zasadniczo to Ambra ma za sobą ze 2-3 pyskówki, 1 pogoń, ale bójki żadnej... :p Oshi rzucila sie na hasiorke sasiada, a z pomoca hasiorce przybiegla druga suczka sasiada -hokkaido... Oshi lezala na hasiorce a kokkaido ciagnela ja za tylnia lape... Generlanie zadnych strat w psach nie bylo- Oshi tylko lekko uszkodzila poduszke na lapie... Nie lubi sie dziewczyny wzajemnie a zawsze byly odgrodzone plotem albo smycza... Po prostu dzis Oshi wyrwala mojemu tacie glowe z obrozy i tata nie zdazyl jej zlapac na czas... Quote
Akitka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='lady_m']Oshi rzucila sie na hasiorke sasiada, a z pomoca hasiorce przybiegla druga suczka sasiada -hokkaido... Oshi lezala na hasiorce a kokkaido ciagnela ja za tylnia lape... Generlanie zadnych strat w psach nie bylo- Oshi tylko lekko uszkodzila poduszke na lapie... Nie lubi sie dziewczyny wzajemnie a zawsze byly odgrodzone plotem albo smycza... Po prostu dzis Oshi wyrwala mojemu tacie glowe z obrozy i tata nie zdazyl jej zlapac na czas... No czasami tak bywa... :roll: Proszę mała niespodziewajka na dobranoc... :lol: Sesja łóżeczkowa... :loveu: Znowu Ambra myje Pana... :evil_lol: I znowu... :evil_lol: Dobranoc... :hand: Quote
caroolcia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 podusie wymyślono specjalnie dla piecholków ;) jak się dziecku oczka klęją :lol: stadko padło ;) hi hi hi super foteczka!!! Quote
Akitka Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='caroolcia']podusie wymyślono specjalnie dla piecholków ;) (...) jak się dziecku oczka klęją :lol: (...) stadko padło ;) (...) hi hi hi super foteczka!!! dziękujemy za miłe komentarze... :cool3: Quote
Agappe Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Akitka'] the end... :hand: panieneczka z okieneczka ;) :loveu: Quote
Akitka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Wczoraj w Zawierciu była straszna burza i duuużo napadało... Dziś rano jak zwykle Ambra została wypuszczona na na podwórku, bo którym sobie wariuje... :cool3: Wychodzę po nią ok. 10, a tu Ambra strasznie ubłocona. Oto dowód rzeczowy. Musiałam ją oczywiście wykąpać i teraz obrażona suszy się w domku. :p Czym się tak urządziła? Kopała w ogromnej podwórzowej donicy, w której ziemia wczoraj została silnie nawodniona przez deszcz. :p Idę piec ciasta, bo pomagam Babci w przygotowaniach do imieni... :hand: Quote
Matagi Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Akitka']Wczoraj w Zawierciu była straszna burza i duuużo napadało... Dziś rano jak zwykle Ambra została wypuszczona na na podwórku, bo którym sobie wariuje... :cool3: Wychodzę po nią ok. 10, a tu Ambra strasznie ubłocona. Oto dowód rzeczowy. Musiałam ją oczywiście wykąpać i teraz obrażona suszy się w domku. :p Czym się tak urządziła? Kopała w ogromnej podwórzowej donicy, w której ziemia wczoraj została silnie nawodniona przez deszcz. :p Idę piec ciasta, bo pomagam Babci w przygotowaniach do imieni... :hand: Oooooo....jaka ładna akitka!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Akitka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Matagi napisał(a):Oooooo....jaka ładna akitka!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bardzo... :diabloti: maciaszek napisał(a):A ja myślałam, że to zupełnie inny pies :) Inny, inny... Wtedy chyba jakiś diabeł w nią wstąpił. :evil_lol: Quote
lady_m Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Akitka'] To Ambra jest pregowana? :hmmmm: :lol: Quote
cavallo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 he, he, sesja łóżeczkowa rewelacja!! Pozdrawiam, Agata&Alpa Quote
Asia_M Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Nie było mnie parę dni, i co ja widzę? SUPER FOTKI!:multi: :multi: :multi: Widzę, że Moresikowi wydłużyły się nóżki. Mieszko ma króciutkie i z ogonka zrobił mu się pióropiusz :) Braćmi na pewno nie są ale kuzynami na 100%:evil_lol: Superowe foteczki!!! :loveu: Quote
Paulina. Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Witamy ;) Fajną macie tą galeryjkę :cool3: Widze, ze Ambra ublocona, zmęczona ale zadowolona :razz: Skąd ja to znam... :cool1: Chciałysmy się przedstawic, ale zapraszamy do naszej galeri.. :razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74191 Quote
misiaczek Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 http://images29.fotosik.pl/4/9d59d6af7a3205bf.jpg O kurcze :hmmmm:.To Ambra jest podpalana? :evil_lol: Quote
Akitka Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='caroolcia'] ło matko potwór z bagien :eviltong: i to jaki... :evil_lol: [quote name='Paulinaaa']Witamy ;) Fajną macie tą galeryjkę :cool3: Widze, ze Ambra ublocona, zmęczona ale zadowolona :razz: Skąd ja to znam... :cool1: Chciałysmy się przedstawic, ale zapraszamy do naszej galeri.. :razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74191 Witam właścicielkę Milki... ;) [quote name='misiaczek']O kurcze :hmmmm:.To Ambra jest podpalana? :evil_lol: Jest podpalana... Hihi... :p Jak się mocno pobrudzi. :evil_lol: Dawno mnie tu nie było... Zaangażowałam się w taki wolontariat "TAMGRAM" - od poniedziałku zaczynamy i będziemy dzieciom wypełniać wolny czas wakacyjny. :p A teraz przygotowania wrą, więc nie mam na nic czasu... ;) Pozdrawiam was serdecznie... Dzięki, że tu zaglądacie mimo wszystko... :hand: Postaram się wkrótce o jakieś zdjęcia. ;) Quote
Asia_M Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ciocia odpisuje hurtowo ;) Pozdrawiamy serdecznie!!!! Quote
Iwona&Wiki Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 A Akitki ciągle nie ma,:shake: pewnie nadal siedzi w tych wrzących przygotowaniach,:cool3: ciekawe, jak jej idą te starania o zdjęcia:roll: Quote
Recommended Posts