Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na dole (inaczej pod spodem) jest p. Renata :) Musi swoje "odcierpieć" po tym, jak PORZUCIŁA psiaki na 5 dni!!!
A opis powitania Tosi ze szczęśliwie powróconą Panią był następujący: "Na przywitanie był szał, kwiczenie, skowyt, podskoki na półtora metra i lizanie z całych sił. Psie powitania zawsze są najpiękniejsze, u mnie od całej trójki. A tradycja jest taka, że z każdego wyjazdu przywożę na powitanie lokalne smakołyki - tym razem była hiszpańska kiełbaska".

I jeszcze taki "njus" ;): Tośka odwiedziła dziś jedną z warszawskich restauracji. Zachowała się niezwykle grzecznie, po obwąchaniu najbliższych mebli ułożyła się wygodnie na krześle i ucięła dłuższą drzemkę. Personel był zachwycony! Jest już niezwykle ucywilizowanym pieskiem wszędobylskim

Jeszcze raz powtórzę, że ten, kto się Tośki pozbył, paradoksalnie oddał jej najlepszą przysługę :)

A, i jeszcze p. Renata prosiła o przesłanie fotek i info o "42" - porozsyła wśród znajomych - jak to określiła "wariatów psich, by słali dalej :)

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

O matko, a ja byłam przekonana, że to małe blond to Gapcia i się zastanawiałam skąd wytrzasnęliście takiego "wilka":D A że tam na samym spodzie jest człowiek to nawet nie przyszło mi do głowy;)

Edited by Marysia O.
literówka
Posted

Hmmmmmmmmmm Pani Renaty to raczej trudno się doszukać w tym kłębowisku :-) Uwielbiam takie powitania. Nawet jak wychodzę tylko do zsypu (a mam go dosłownie na dwa kroki od mieszkania, to jestem euforycznie witana po powrocie. Nie wyobrażam sobie jakie by było to powitanie, gdybym się ośmielila "PORZUCIĆ" na tyle dni. Jedno jest pewne - buty bym miała dokumentnie obsiurane z radości przez Nurię.
A jest już ta "42"-ka?

Posted

Właśnie, co to za tajemnicze odniesienia do nr 42?! już wystarczy że 44 zatruwało nam młodość, teraz nie mam zamiaru przeżywać katuszy z powodu nr 42. Nutusia, pisz tu zaraz wszystko!:angryy:

Posted

Jeszcze nie - ma być w piątek.

Miała przyjechać ta:

Ale szczęśliwie DS znalazła - i dobrze, bo się okazała być szczeniorem z mlecznymi ząbkami, a u mnie - jak wiadomo - trudno o właściwą opiekę nad dzieciakami.

Żebym nie była stratna ;) wczoraj dostałam info, że "na podmiankę" ma trafić do mnie inna psina.

A dziś dostałam fotkę i info, że wybiera się do mnie pies-ideał! :) Chyba w nagrodę za 8 miesięcy z Alutką ;)

Posted

Na tym zdjęciu tego nie widać ale to chudzinka straszna. :shake:

Po jednej dobie obserwacji już mnóstwo o kruszynce wiadomo. Nutusiu, jeżeli będziesz chciała to Ci o niej opowiem :lol:

Posted

Hihiiiii... dobrze, że wstawiłaś te zdjęcia - dziękuję, bo bym Basię posądziła w piątek, że znów nie tego psa mi przywiozła, o którym rozmawiałyśmy ;) :)

Posted

Nie wyrośnie, tylko się zaokrągli, bo już jest dorosła ;)
Ewu stawia, że ma ok. roku. Zobaczymy co Doktor powie, choć on nie cierpi określać psiego wieku :)

Posted

łooooo rety! ale cudo! :)
Zastanawiałam się, gdzie wskoczyć z tą informacją, ale skoro 44 zostało wywołane, to chyba nie zaszkodzi, jak dorzucę do tego Hrabiego Monte Christo ;)

Czas jakiś temu, mój tata dowiedział się, że nie oglądałam ani nie czytałam Hrabiego. Przysięgam- wzrokiem mnie wyklął, słownie mi tego oszczędził, ale czułam presję! ;) Dzięki pomocy Cioteczek z Nutusiowych wątków zdobyłam Hrabiego, przeczytałam i czuję, że wiele zyskałam! :) No, przede wszystkim tata przestanie się mnie wstydzić ;)
Pozdrawiamy serdecznie, właśnie razem z Anią podziwiamy Liluchowe szaleńcze pozy :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Też myślę, że długo czekać nie będzie, bo... kolejka jest! ;) :)

to ""rozładuj" kolejkę odsyłając kogoś do mnie, bo mi się zastój w adopcjach zrobił straszny i tłok w domu ;)
a suńcia prześliczna !!!!