Nutusia Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Na dole (inaczej pod spodem) jest p. Renata :) Musi swoje "odcierpieć" po tym, jak PORZUCIŁA psiaki na 5 dni!!! A opis powitania Tosi ze szczęśliwie powróconą Panią był następujący: "Na przywitanie był szał, kwiczenie, skowyt, podskoki na półtora metra i lizanie z całych sił. Psie powitania zawsze są najpiękniejsze, u mnie od całej trójki. A tradycja jest taka, że z każdego wyjazdu przywożę na powitanie lokalne smakołyki - tym razem była hiszpańska kiełbaska". I jeszcze taki "njus" ;): Tośka odwiedziła dziś jedną z warszawskich restauracji. Zachowała się niezwykle grzecznie, po obwąchaniu najbliższych mebli ułożyła się wygodnie na krześle i ucięła dłuższą drzemkę. Personel był zachwycony! Jest już niezwykle ucywilizowanym pieskiem wszędobylskim Jeszcze raz powtórzę, że ten, kto się Tośki pozbył, paradoksalnie oddał jej najlepszą przysługę :) A, i jeszcze p. Renata prosiła o przesłanie fotek i info o "42" - porozsyła wśród znajomych - jak to określiła "wariatów psich, by słali dalej :) Quote
Marysia R. Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 (edited) O matko, a ja byłam przekonana, że to małe blond to Gapcia i się zastanawiałam skąd wytrzasnęliście takiego "wilka":D A że tam na samym spodzie jest człowiek to nawet nie przyszło mi do głowy;) Edited August 27, 2014 by Marysia O. literówka Quote
AMIGA Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Hmmmmmmmmmm Pani Renaty to raczej trudno się doszukać w tym kłębowisku :-) Uwielbiam takie powitania. Nawet jak wychodzę tylko do zsypu (a mam go dosłownie na dwa kroki od mieszkania, to jestem euforycznie witana po powrocie. Nie wyobrażam sobie jakie by było to powitanie, gdybym się ośmielila "PORZUCIĆ" na tyle dni. Jedno jest pewne - buty bym miała dokumentnie obsiurane z radości przez Nurię. A jest już ta "42"-ka? Quote
Mattilu Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Właśnie, co to za tajemnicze odniesienia do nr 42?! już wystarczy że 44 zatruwało nam młodość, teraz nie mam zamiaru przeżywać katuszy z powodu nr 42. Nutusia, pisz tu zaraz wszystko!:angryy: Quote
danyww Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Zapisuję się na wątek Nutusi :lol: bo będę śledzić losy ..chyba 42 :cool3:. p.s. Po kilku minutach serce skradzione :loveu: Quote
AMIGA Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 No proszę, proszę - wszyscy wiedzą tylko my nie;) Quote
Mattilu Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 AMIGA napisał(a):No proszę, proszę - wszyscy wiedzą tylko my nie;) Dokładnie! Quote
Nutusia Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Jeszcze nie - ma być w piątek. Miała przyjechać ta: Ale szczęśliwie DS znalazła - i dobrze, bo się okazała być szczeniorem z mlecznymi ząbkami, a u mnie - jak wiadomo - trudno o właściwą opiekę nad dzieciakami. Żebym nie była stratna ;) wczoraj dostałam info, że "na podmiankę" ma trafić do mnie inna psina. A dziś dostałam fotkę i info, że wybiera się do mnie pies-ideał! :) Chyba w nagrodę za 8 miesięcy z Alutką ;) Quote
danyww Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Na tym zdjęciu tego nie widać ale to chudzinka straszna. :shake: Po jednej dobie obserwacji już mnóstwo o kruszynce wiadomo. Nutusiu, jeżeli będziesz chciała to Ci o niej opowiem :lol: Quote
Nutusia Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Ja bardzo chcę i ewu miała mi przesłać nr do Cię, ale się wizytówka do smsa nie załączyła ;) Quote
Mattilu Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 No to teraz już spokojnie mogę czekać na ciąg dalszy :-) Quote
Gosiapk Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Chłopak?:crazyeye: I co na to Lesiu? :diabloti: Quote
Nutusia Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Nie, no skąd pies! Pies-ideał w sensie gatunku ;) Bo jakoś tak lepiej brzmi niż suka-ideał :) Quote
danyww Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Mam nadzieję, że się nie pogniewasz, że wstawiam. Teraz kruszynka wygląda tak: Quote
Nutusia Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Hihiiiii... dobrze, że wstawiłaś te zdjęcia - dziękuję, bo bym Basię posądziła w piątek, że znów nie tego psa mi przywiozła, o którym rozmawiałyśmy ;) :) Quote
Gosiapk Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Jak ją Nutusia odkarmi to piękny włos wyrośnie, szybko znajdzie dom. Młoda jest? Quote
Nutusia Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Nie wyrośnie, tylko się zaokrągli, bo już jest dorosła ;) Ewu stawia, że ma ok. roku. Zobaczymy co Doktor powie, choć on nie cierpi określać psiego wieku :) Quote
eloise Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 łooooo rety! ale cudo! :) Zastanawiałam się, gdzie wskoczyć z tą informacją, ale skoro 44 zostało wywołane, to chyba nie zaszkodzi, jak dorzucę do tego Hrabiego Monte Christo ;) Czas jakiś temu, mój tata dowiedział się, że nie oglądałam ani nie czytałam Hrabiego. Przysięgam- wzrokiem mnie wyklął, słownie mi tego oszczędził, ale czułam presję! ;) Dzięki pomocy Cioteczek z Nutusiowych wątków zdobyłam Hrabiego, przeczytałam i czuję, że wiele zyskałam! :) No, przede wszystkim tata przestanie się mnie wstydzić ;) Pozdrawiamy serdecznie, właśnie razem z Anią podziwiamy Liluchowe szaleńcze pozy :) Quote
Marysia R. Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Ale śmieszny chudzielec:lol: Inaczej wygląda niż na tym zdjęciu wrzuconym przez ewu:) Ona jest podobna do Emi, którą miały pod opieką Ellig i Ewa Marta: http://images52.fotosik.pl/190/b272a0eca928ccd8gen.jpg Myślę, że na dom to ona długo czekać nie będzie;) Quote
Nutusia Posted August 27, 2014 Author Posted August 27, 2014 Też myślę, że długo czekać nie będzie, bo... kolejka jest! ;) :) Quote
Mattilu Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Nutusia napisał(a):Też myślę, że długo czekać nie będzie, bo... kolejka jest! ;) :) A ta znowu zagadkami przemawia...:p Quote
mari23 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Nutusia napisał(a):Też myślę, że długo czekać nie będzie, bo... kolejka jest! ;) :) to ""rozładuj" kolejkę odsyłając kogoś do mnie, bo mi się zastój w adopcjach zrobił straszny i tłok w domu ;) a suńcia prześliczna !!!! Quote
Recommended Posts