Lili8522 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='Katarzyna Starkiewicz']ja śledzę wątek od początku, chciałam zaproponować mu szkolenie grupowe (darmowe wejście do grupy), trwające ok. 2 miesiące, ale nie zdążyłam oferta aktualna nadal, może po pobycie w hotelu, w Katowicach Ligocie. Opiekun Dropsa albo dt uczestniczyłby w zajęciach (sobota, niedziela)[/QUOTE] Dziękujemy za Twoją propozycję, na pewno po pobycie w hotelu zastanowimy się nad tym :) Quote
aska64 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Ciekawe co u Dropsa,jak jego zachowanie w nowym miejscu z nowymi ludżmi ? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Drops Demolka-Uciekinier... Ale wymyśliłyście :P Takie mało tragiczne moim zdaniem ;) Zobaczymy jeszcze, co ciotka Inka stworzy :) Na razie dajemy nabrać tchu zarówno Dropiatemu, jak i hotelikowi... Będziemy dzwonić za kilka dni. Quote
madziakato Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Nutusia']Madziakato - mam nadzieję, że nie stało się nic poważnego... Będziemy tu na Ciebie czekać![/QUOTE] Kochane jesteście;) Piorun uderzył w antenę od neta, spalił się telewizor, komp i parę innych urządzeń... Mamy ubezpieczenie więc jakoś to będzie, ale jak [B]narazie nie mam jak do Was i Dropsia regularnie zaglądać....[/B] Bez neta jak bez ręki , zwłaszcza, że pracuje w domu właśnie przy kompie... Będzie dobrze, dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam! Quote
madziakato Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Zaglądam, jak finanse chłopaka? Czy macie jakąś pomoc z FB? Quote
inka33 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Drops Demolka-Uciekinier... Ale wymyśliłyście :P Takie mało tragiczne moim zdaniem ;) Zobaczymy jeszcze, co ciotka Inka stworzy :)[/QUOTE] A może: [B] Pomożesz mi poczuć się bezpiecznie...?[/B] Jessu, jakaś niemoc na mnie spadła... :oops: I pomyśleć, że przymierza(ła)m się do bazarku graficznego... :( Quote
Bgra Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 to jak tak nieśmiało:oops: [B]ciągle uciekam...coś każe mi biec jestem zmęczony...[/B] Quote
Nutusia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ucieczka sposobem na życie? Chciałbym móc z tym skończyć... Cholerka, pewnie jak zwykle - przydługie ;) Quote
Lili8522 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [B]Uciekam i demoluje...POMOCY...[/B] :evil_lol: Quote
Nutusia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Dobre! :) Uciekam, demoluję - chciałbym przestać, ale nie umiem. Pomóż! Quote
Lili8522 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='Nutusia']Dobre! :) Uciekam, demoluję - chciałbym przestać, ale nie umiem. Pomóż![/QUOTE] Zaczynamy rymować :diabloti: Quote
mdk8 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 dawno nie zaglądałam do Dropsika ale jestem i mam pytanie czy konto psiaka to samo co było? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='madziakato']Zaglądam, jak finanse chłopaka? Czy macie jakąś pomoc z FB?[/QUOTE] Z FB doszło kilka wpłat, w sumie z dogo mamy uzbierane zaledwie na pół miesiąca... :-( I żadnych stałych deklaracji, aż się boję, co będzie w następnym miesiącu... :( [quote name='inka33']A może: [B] Pomożesz mi poczuć się bezpiecznie...?[/B] [/QUOTE] Mnie się ta opcja bardzo podoba :) Bo demolka odbiera powagi sytuacji :razz: [quote name='mdk8']dawno nie zaglądałam do Dropsika ale jestem i mam pytanie czy konto psiaka to samo co było?[/QUOTE] Tak, konto nie uległo zmianie :) Quote
inka33 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='ewunian']+ foto, jakby "przepraszam" mówił [IMG]http://www.zmienmylos.pl/images/zwierzaki/Dropiaty/9.jpg[/IMG][/QUOTE] [quote name='inka33'][B]Czy natura uciekiniera skaże go na schronisko?[/B][/QUOTE] [quote name='zula131']"[B]Będę grzeczny, jeśli mi pomożesz. Drops Demolka - Uciekinier[/B]"[/QUOTE] [quote name='Lili8522']"[B]Będę [COLOR=#ff0000]bezpieczny[/COLOR], jeśli mi pomożesz. Drops Demolka - Uciekinier"[/B][/QUOTE] [quote name='inka33'][B]Pomożesz mi poczuć się bezpiecznie...?[/B][/QUOTE] [quote name='Bgra'][B]ciągle uciekam...coś każe mi biec jestem zmęczony...[/B][/QUOTE] [quote name='Nutusia'][B]Ucieczka sposobem na życie? Chciałbym móc z tym skończyć...[/B][/QUOTE] [quote name='Lili8522'][B]Uciekam i demoluje...POMOCY...[/B][/QUOTE] [quote name='Nutusia'][B]Uciekam, demoluję - chciałbym przestać, ale nie umiem. Pomóż![/B][/QUOTE] Oj, chyba trzeba konkurs ogłosić... :siara: Albo wreszcie zabrać się za lepienie. :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 To może "Pogryzienia. Ucieczka. Lęk separacyjny. Co jeszcze mnie spotka?" Tylko z bannerka zrobi nam się wtedy porządny BANNER :evil_lol: Quote
Lili8522 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Hehe to ja jeszcze dam: "Jak mi nie pomożesz to będę niszczył i uciekał" :D Quote
inka33 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To może "[B]Pogryzienia. Ucieczka. Lęk separacyjny. Co jeszcze mnie spotka?[/B]" Tylko z bannerka zrobi nam się wtedy porządny BANNER :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Lili8522']Hehe to ja jeszcze dam: "[B]Jak mi nie pomożesz to będę niszczył i uciekał[/B]" :D[/QUOTE] No to niewątpliwie - ułatwiacie mi sprawę... :huh: ;) To ja mam jeszcze taki: [B]Czy zew wolności zawiedzie mnie za kraty?[/B] Quote
Lili8522 Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 A mmoże......... [B]"Życie Dropsa w tarapatach POMOCY" [/B]:diabloti: [B]"Problemowy DROPS blaga o pomoc" [/B]Zróbmy głosowanie :D Quote
zula131 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Uczę się życia -to takie trudne... Nie pozwól mi repetować. Quote
inka33 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Lili8522']A mmoże......... [B]"Życie Dropsa w tarapatach POMOCY" [/B]:diabloti: [B]"Problemowy DROPS blaga o pomoc" [/B]Zróbmy głosowanie :D[/QUOTE] Tylko trzeba najpierw ustalić, kiedy zamykamy listę propozycji... ;) Quote
aska64 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Lili8522']A mmoże......... [B]"Problemowy DROPS blaga o pomoc" [/B]Zróbmy głosowanie :D[/QUOTE] Krótkie,zwięzłe i zawiera wszystko co powinno jak dla mnie to najlepsze :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Oj Dropsiku, gdybyś wiedział, jak tu ciotki dywagują na Twój temat... ;) Inka, chyba musisz zrobić kilka wersji :diabloti: Quote
xxxx52 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244138-Muszę-oddać-psa-wziętego-ze-Schroniska-Pomocy!?p=20942271#post20942271[/URL] ciekawa wypowiedz szkoleniowca gerty Quote
Kama79 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='inka33']Oj, chyba trzeba konkurs ogłosić... :siara: Albo wreszcie zabrać się za lepienie. :evil_lol:[/QUOTE] Według mnie to Bgra wygrywa ;) Quote
Recommended Posts