Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mdk8']w tej sytuacji domowy DT byłby najlepszym wyjściem[/QUOTE]

Na pewno.
Tylko jeśli miałby być płatny, musiałaby decydować Joven.
A ponadto potrzebne byłyby tymczasowe i stałe deklaracje.

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chociaż na dogo jestem od niedawna to zdążyłam się zorientować, że pieniądze zawsze jakoś się znajdują... w razie potrzeby coś na stałe zadeklaruję a i czasami mogłabym dorzucić coś extra/ oczywiście w miarę możliwości/

Posted

Kurcze, mam już kilka psiaków z deklaarcjami na kilkadziesiat złotych miesięcznie, i przynajmniej kilka razy tyle płace miesięcznie dodatkowo na rózne inne bidy, ale jak będzie trzeba coś zebrać, to też się dorzucę. W razie zbiórki proszę o konto do wpłaty.

Posted

[quote name='MALWA']Kurcze, mam już kilka psiaków z deklaarcjami na kilkadziesiat złotych miesięcznie, i przynajmniej kilka razy tyle płace miesięcznie dodatkowo na rózne inne bidy, ale jak będzie trzeba coś zebrać, to też się dorzucę. W razie zbiórki proszę o konto do wpłaty.[/QUOTE]

to dokładnie tak jak ja - ale jak już wejdę na jakiś nowy wątek z psiakiem w potrzebie- to nie mogę się powstrzymać.....

Posted

Czy Gizmo był diagnozowany przez weta?
Zastanawiam się, czy to faktycznie depresja, czy raczej choroba.
Wg informacji z pierwszego postu, od listopada schudł o połowę.

Posted

Mam odpowiedź na PW.

Aldonika22 informuje, że sama już wcześniej zaproponowała Joven miejsce u siebie w PTD, ale dostała odpowiedź, że Joven szuka najlepiej DS a w przypadku DT tylko i wyłącznie bezpłatnego.

Posted

[quote name='stzw']Napiszcie do justlose .
Daje tymczas w zamian za opłacenie sterylki jej suczki. Na okres 4-5 m-cy. Uważam, że warto.[/QUOTE]

to może tam spróbować? Na tą sterylkę by się nazbierało..Nie można go tak zostawić:shake:

Posted

[quote name='RudyKas']...
Napisał już ktoś do justlose?[/QUOTE]

Ja.
Tu odpowiedź.

[quote name='justlose']Witam, owszem, byłabym w stanie pomóc. Jestem z Olsztyna (warmińsko-mazurskie)[/QUOTE]

Niech decyduje opiekunka pieska.

Posted

jestem na zaproszenie cioteczki lika1771

cytuje z fb:
[URL]https://www.facebook.com/events/262388447212463/[/URL]

post z 20 lutego:
"Kochani mamy dwa domki zainteresowane adopcją Gizma. Jeden domek w Piasecznie, drugi domek w Wawie. Poszukujemy osoby do wizyty przedadopcyjnej. Wybierzemy domek ten NAJLEPSZY."

z czwartku:
"Jedna wizyta za nami, i jedna przed nami. Kochani proszę Was o cierpliwość."

Posted

[quote name='kolejna kobietka']jestem na zaproszenie cioteczki lika1771

cytuje z fb:

post z 20 lutego:
"Kochani mamy dwa domki zainteresowane adopcją Gizma. Jeden domek w Piasecznie, drugi domek w Wawie. Poszukujemy osoby do wizyty przedadopcyjnej. Wybierzemy domek ten NAJLEPSZY."

z czwartku:
"Jedna wizyta za nami, i jedna przed nami. Kochani proszę Was o cierpliwość."[/QUOTE]
Trzymam kciuki:)

Posted

[quote name='kolejna kobietka']....

cytuje z fb:

post z 20 lutego:

z czwartku:
"Jedna wizyta za nami, i jedna przed nami. Kochani proszę Was o cierpliwość."[/QUOTE]

Z tematu wynikało, że od 19 lutego nikt z dogomaniaków nie zainteresował się losem pieska.
Linku do FB nie było.

Dziękujemy za info.
Świetnie, że na horyzoncie są domki, pozostaje trzymać kciuki i szczerze się cieszyć, może malucha spotka coś dobrego na resztę życia.

Posted

Czy ktoś z obecnych jest na FB?

I czy jesli ktoś jest, to czy może śledzić wątek psiaka na FB, i tu zrelacjonować co z ewentualnym domkiem? Na wypadek, jeśli żaden by nie wypalił ( a to niestety też trzeba wziąźć pod uwagę), to może warto zaklepać ten, który proponuje justlose.......

Czy na FB jest napisane kiedy będzie wiaodmo co z domkiem?