Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Atomowka']Hym nie wiem czy z Łojewskiej, ja tyylko na Suwalką chodzę do niej, a wcześniej ona i dr Gugała byli na Kondratowicza[/QUOTE]
Tzn. ja miałam na myśli z Łojewskiej do której chodzi wiele spanielastych.

Posted

[quote name='Mattilu']Czyli jest nadzieja nie tylko na dt, ale nawet na ds dla maluszka? To trzymam kciuki zeby z ogloszen znalazl sie domek![/QUOTE]

Na razie jedno zapytanie na mejla, ale nie spodziewam się rewelacji. Nie podpisany mejl i z błędami ortograficznymi. Odpisałam, oczywiscie. I dodałam, ze odbiór osobisty spod Makowa Maz. :cool3: ;)

Przyjechał mój syn, jutro malec moze być w Warszawie wieczorkiem..... Żeby tylko ktoś dał mu dt....... O ile do jutra jakiś dom stały z ogłoszeń się nie trafi.
No nic, trzeba czekać, nie ma wyjścia.

Posted

[quote name='inka33']Malagos, wysłałam Ci priva. Będę tu znów wieczorem.[/QUOTE]

Zaraz odpiszę na pw.
Po szczeniaka mogę w kazdej chwili podjechać i wziąć go do lecznicy, na szczepienie.Sprawdzić, czy nie ma pcheł, ew. podać kropelki na te pchełki, założyć książeczkę zdrowia.

Posted

Dziewczyny czy Wy bierzecie pod uwagę mó DT ten 3 tygodniowy w ogóle? Chodzi o to,że od jutro do soboty nie miałby go kto przetrzymać?
Czy nie bierzecie mnie pod uwagę i szukacie docelowego DT? Pytam bo zupełnie nie wiem jak mam się nastawić i TŻ poinformować

Posted

Bierzemy pod uwagę :) I dziękuję za chcę pomocy :)
Atomóweczko kochana, proszę, poczekaj do jutra na decyzję.
bo malec ma ogłoszenia i może uda się dom stały znaleźć.
Przez ten tydzień może Inka33 by przechowała psiaka.
Teraz miałam telefon o pani z Wawra, brzmi sensownie. Wie o umowie adopcyjnej, może jutro podjechać na Żoliborz. Obiecałam jutro dać jej wiążącą odpowiedź, bo może jeszcze ktoś zadzwoni.

Posted

Jeszcze jeden telefon, zapisałam numer, oddzwonię jutro - pan Piotr z Ząbek.
I jakiś młody (dziecięcy wręcz) głosik, czy za darmo i czy mały. Za darmo, mały, ale trzeba przyjechać po niego. A to dziękuję.
Jejku, aż mnie głowa boli.

Posted

Za DS zaciskam :kciuki:, a jak by sie u mnie namowić udało + Atomówka, to chyba m-c to sporo na znalezienie DS dla tak cudnego szczeniora, no nie? :loveu:

Posted

[quote name='inka33']Za DS zaciskam :kciuki:, a jak by sie u mnie namowić udało + Atomówka, to chyba m-c to sporo na znalezienie DS dla tak cudnego szczeniora, no nie? :loveu:[/QUOTE]
No nie............. :)