Mattilu Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Czyli jest nadzieja nie tylko na dt, ale nawet na ds dla maluszka? To trzymam kciuki zeby z ogloszen znalazl sie domek! Quote
Mattilu Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Atomowka'] Niestety łatwo nie jest, ale ile radości[/QUOTE] To samo mialam powiedziec! :) Quote
wiosenka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Atomowka']Hym nie wiem czy z Łojewskiej, ja tyylko na Suwalką chodzę do niej, a wcześniej ona i dr Gugała byli na Kondratowicza[/QUOTE] Tzn. ja miałam na myśli z Łojewskiej do której chodzi wiele spanielastych. Quote
malagos Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='Mattilu']Czyli jest nadzieja nie tylko na dt, ale nawet na ds dla maluszka? To trzymam kciuki zeby z ogloszen znalazl sie domek![/QUOTE] Na razie jedno zapytanie na mejla, ale nie spodziewam się rewelacji. Nie podpisany mejl i z błędami ortograficznymi. Odpisałam, oczywiscie. I dodałam, ze odbiór osobisty spod Makowa Maz. :cool3: ;) Przyjechał mój syn, jutro malec moze być w Warszawie wieczorkiem..... Żeby tylko ktoś dał mu dt....... O ile do jutra jakiś dom stały z ogłoszeń się nie trafi. No nic, trzeba czekać, nie ma wyjścia. Quote
wiosenka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 A może an1a mogłaby pomóc? dziś wyadoptowała jednego malucha? Może na ten tydzień? Quote
inka33 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Malagos, wysłałam Ci priva. Będę tu znów wieczorem. Quote
malagos Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 [quote name='inka33']Malagos, wysłałam Ci priva. Będę tu znów wieczorem.[/QUOTE] Zaraz odpiszę na pw. Po szczeniaka mogę w kazdej chwili podjechać i wziąć go do lecznicy, na szczepienie.Sprawdzić, czy nie ma pcheł, ew. podać kropelki na te pchełki, założyć książeczkę zdrowia. Quote
wiosenka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Wysłałam info do znajomych. Tylko takiego malca to najlepiej nobivac puppy dp szczepić. Quote
Atomowka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Dziewczyny czy Wy bierzecie pod uwagę mó DT ten 3 tygodniowy w ogóle? Chodzi o to,że od jutro do soboty nie miałby go kto przetrzymać? Czy nie bierzecie mnie pod uwagę i szukacie docelowego DT? Pytam bo zupełnie nie wiem jak mam się nastawić i TŻ poinformować Quote
malagos Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Bierzemy pod uwagę :) I dziękuję za chcę pomocy :) Atomóweczko kochana, proszę, poczekaj do jutra na decyzję. bo malec ma ogłoszenia i może uda się dom stały znaleźć. Przez ten tydzień może Inka33 by przechowała psiaka. Teraz miałam telefon o pani z Wawra, brzmi sensownie. Wie o umowie adopcyjnej, może jutro podjechać na Żoliborz. Obiecałam jutro dać jej wiążącą odpowiedź, bo może jeszcze ktoś zadzwoni. Quote
Atomowka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Spoko malagos czekam na wieści i trzymam kciuki,żeby maluch trafił od razu do domku stałego a nie się tułał po DT Quote
Mazowszanka13 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 O jak dobrze, że coś się kroi :) Quote
malagos Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Jeszcze jeden telefon, zapisałam numer, oddzwonię jutro - pan Piotr z Ząbek. I jakiś młody (dziecięcy wręcz) głosik, czy za darmo i czy mały. Za darmo, mały, ale trzeba przyjechać po niego. A to dziękuję. Jejku, aż mnie głowa boli. Quote
Mattilu Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Trzymaj sie Malagos, moze juz jutro maluszek trafi do ds! :thumbs: Quote
malagos Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 tak mi się to marzy włąsnie..... Jutro też jest dzień, pomyślę. Quote
Ziutka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Życze Ci Bogosku, żeby Ci jutro ucho od telefonów odpadło [IMG]http://www.e-gify.pl/gify/zwierzeta/psy/psy30.gif[/IMG] Quote
inka33 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Za DS zaciskam :kciuki:, a jak by sie u mnie namowić udało + Atomówka, to chyba m-c to sporo na znalezienie DS dla tak cudnego szczeniora, no nie? :loveu: Quote
terra Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Musi się znaleźć super domek dla maluszka. Quote
Ellig Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='inka33']Za DS zaciskam :kciuki:, a jak by sie u mnie namowić udało + Atomówka, to chyba m-c to sporo na znalezienie DS dla tak cudnego szczeniora, no nie? :loveu:[/QUOTE] No nie............. :) Quote
M&S Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Ale się dzieje. Pani z Wawra, ciekawe, z której okolicy... Quote
funia Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Ciekawe czy to z naszych ogłoszeń dzwonią ?Bo powiem nieskromnie ,ze ostatnio mamy farta w adopcjach .... Quote
Recommended Posts