Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='togaa']I ja zamarłam....
Podczytuję wątek codziennie od jakiegoś czasu . Często ze ściśniętym sercem i pełna obaw o los Grala....
Równocześnie z podziwem dla Waszej determinacji. O Tobie[B] mar.gajko[/B] już nie wspomnę.
Sto razy chciałam Ci wysłać pw. Nie miałam siły i pomysłu jak Cie pocieszyć , jak wesprzeć...?

[B]W jaki sposób znajduje się tak cudowne domki[/B]?[/QUOTE]

Takie domki to znajduje TYLKO Tamarka :) :) :) :)
Bosz, no normalnie nie wiem czy już mogę w to wierzyć??
Czy naprawdę ta najwspanielsza psia istota na świecie znajdzie dom?
Taki własny. Z pieszczotami. Taki z ludźmi, do któych sie będzie usmiechał???
Przekomarzał??

Upiję się.
Tak na umór.
Chyba najtańszym jakimś trunkiem wprawdzie, ale się urżnę, jak Grallik będzie w domku.

Posted

[B]Gralliku, mar-gajko :loveu::loveu::loveu:[/B]
siedzę i ryczę a moje psy patrzą na mnie zdziwione :crazyeye:
wiecie jak kibicowałam Grallikowi, tak się cieszę, tak się cieszę :multi:

Posted

[B]Grallik [/B]tak długo czekał na domek, ale chyba warto było czekać na ten najwspanialszy :loveu:
Żeby już miał się do kogo przytulić w każdej chwili
żeby domek był odpowiedzialny i wiedział na co się decyduje
na taki domek warto czekać :multi:

Nie martw się togaa znajdziemy taki dla Lolcia :lol:

[B]Gralciu [/B]nie mogę uwierzyć, nie moge uwierzyć :loveu::lol:

Posted

[quote name='kanna']mariolu, oczywiście , że jutro będę.....samochód już sprawny...a za poniedziałek jest mi naprawdę przykro i bardzo dziękuję.......[/QUOTE]

:) i ja dziękuję.
Czasem mni ponosi. Z bezradności.
Cmok.

Posted

To niesamowita i wspaniała wiadomość!:multi: Wzruszyłam się, choć ciągle jeszcze nie mogłam poznać Gralla osobiście... Ale dłuższy czas już Mu kibicuję i czuję, że to niesamowity pies.
Tak się cieszę!:D

Posted

[quote name='K i P']Pani Tamaro, gratulujemy!!!
Jak już Pani takiego rozpędu nabrała to może jeszcze Brok i Pedro......[/QUOTE]

Brok będzie w Dzienniku Polskim a Pedra przedstawi w tv za tydzień Agag. Będzie dobrze.

Posted

Witamy Pani Mariolu!
Nie wiem czy Pani czytała ale dopisałam pod wątek Furio dzisiejszego smsa od chłopca - Marcina:
Furcio powoli się przyzwyczaja. Jak po spacerze czy zabawie zostaje sam to trochę wyje... nowi właściciele zauważyli, że Furio nie lubi samotności ale bardzo lubi jak ktoś się kręci w pobliżu...
Aż mnie kusi, żeby go odwiedzić!!!!

Posted

Jeszcze nie :)
Pokręci mu się w głowie.
On juz do Was przyzwyczajony.
Odczekamy chwilę jeszcze.
Zadzwonie dzisiaj wieczór, odpytam sie "jak" wyje.
Bo one wyją słonka.
Ot, tak z potrzeby wycia :)

Posted

[quote name='dorota1']To jest cudna i niesamowita wiadomość:lol: Tamara ty po prostu czarujesz te domy:loveu:[/QUOTE]
Dorota1, to nie czary, tylko ogromna determinacja, zaangażowanie i wytrwałość.

Szczerze mówiąc nie wierzyłam, że Grall tak szybko trafi do swojego domu.

Posted

Podczytuję od dawna wątek Gralla. Nie wypowiadam się bo psa nie widziałam w życiu. Czasem robiłam ogłoszenia.
I zawsze kibicowałam Grallowi, żeby znalazł wspaniały dom. Pokrzywdzone przez los psy, zawsze trafiają w końcu do domków najlepszych pod słońcem :)

Posted

ale, ale.....myślę, że wątek Gralla będzie się toczył dalej bowiem poszukiwania sponsorów nie mogą zostać zaprzestane......Grall nadal będzie potrzebował podkładów, pampersów, maści, ręczników i choćby rękawiczek, że o karmie już nie wspomnę..... z tym wszystkim nie możemy zostawić przyszłych właścicieli zupełnie samych.....

Posted

W miarę możliwości trzeba będzie pomóc. Ci wspaniali ludzie mają 2 psy (w tym Kolizję z tym samym problemem, co Grall) i adoptowanego konia, na którego leczenie wydali więcej niż mogli. Porozmawiamy w niedzielę z czym sobie poradzą a w czym trzeba będzie pomóc.

Posted

[quote name='tamb']W miarę możliwości trzeba będzie pomóc. Ci wspaniali ludzie mają 2 psy (w tym Kolizję z tym samym problemem, co Grall) i adoptowanego konia, na którego leczenie wydali więcej niż mogli. Porozmawiamy w niedzielę z czym sobie poradzą a w czym trzeba będzie pomóc.[/QUOTE]
To trzeba będzie przenieść wątek do działu "Mają dom, ale potrzebują pomocy" - [URL]http://www.dogomania.pl/forums/1129-MajAE-dom-ale-potrzebuja-pomocy[/URL].

Grall jest dzisiaj w gazecie Metro. ;)