mar.gajko Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='togaa']I ja zamarłam.... Podczytuję wątek codziennie od jakiegoś czasu . Często ze ściśniętym sercem i pełna obaw o los Grala.... Równocześnie z podziwem dla Waszej determinacji. O Tobie[B] mar.gajko[/B] już nie wspomnę. Sto razy chciałam Ci wysłać pw. Nie miałam siły i pomysłu jak Cie pocieszyć , jak wesprzeć...? [B]W jaki sposób znajduje się tak cudowne domki[/B]?[/QUOTE] Takie domki to znajduje TYLKO Tamarka :) :) :) :) Bosz, no normalnie nie wiem czy już mogę w to wierzyć?? Czy naprawdę ta najwspanielsza psia istota na świecie znajdzie dom? Taki własny. Z pieszczotami. Taki z ludźmi, do któych sie będzie usmiechał??? Przekomarzał?? Upiję się. Tak na umór. Chyba najtańszym jakimś trunkiem wprawdzie, ale się urżnę, jak Grallik będzie w domku. Quote
ona03 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [B]Gralliku, mar-gajko :loveu::loveu::loveu:[/B] siedzę i ryczę a moje psy patrzą na mnie zdziwione :crazyeye: wiecie jak kibicowałam Grallikowi, tak się cieszę, tak się cieszę :multi: Quote
ona03 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [B]Grallik [/B]tak długo czekał na domek, ale chyba warto było czekać na ten najwspanialszy :loveu: Żeby już miał się do kogo przytulić w każdej chwili żeby domek był odpowiedzialny i wiedział na co się decyduje na taki domek warto czekać :multi: Nie martw się togaa znajdziemy taki dla Lolcia :lol: [B]Gralciu [/B]nie mogę uwierzyć, nie moge uwierzyć :loveu::lol: Quote
AMIGA Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Tfu, tfu tfu - poplakałam się z radości. Ale pić to będę jak juś się dokona przeprowadzka :Cool!: Quote
kanna Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 mariolu, oczywiście , że jutro będę.....samochód już sprawny...a za poniedziałek jest mi naprawdę przykro i bardzo dziękuję....... Quote
mar.gajko Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='kanna']mariolu, oczywiście , że jutro będę.....samochód już sprawny...a za poniedziałek jest mi naprawdę przykro i bardzo dziękuję.......[/QUOTE] :) i ja dziękuję. Czasem mni ponosi. Z bezradności. Cmok. Quote
Evelka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 To niesamowita i wspaniała wiadomość!:multi: Wzruszyłam się, choć ciągle jeszcze nie mogłam poznać Gralla osobiście... Ale dłuższy czas już Mu kibicuję i czuję, że to niesamowity pies. Tak się cieszę!:D Quote
dorota1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 To jest cudna i niesamowita wiadomość:lol: Tamara ty po prostu czarujesz te domy:loveu: Quote
K i P Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Pani Tamaro, gratulujemy!!! Jak już Pani takiego rozpędu nabrała to może jeszcze Brok i Pedro...... Quote
tamb Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Z Małpką nie mogę wyczarować. Foksia i Dżekuś bardzo mi pomogła. W niedzielę spotykamy się w hotelu przy z Państwem Grallika. Quote
tamb Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='K i P']Pani Tamaro, gratulujemy!!! Jak już Pani takiego rozpędu nabrała to może jeszcze Brok i Pedro......[/QUOTE] Brok będzie w Dzienniku Polskim a Pedra przedstawi w tv za tydzień Agag. Będzie dobrze. Quote
mar.gajko Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='K i P']Pani Tamaro, gratulujemy!!! Jak już Pani takiego rozpędu nabrała to może jeszcze Brok i Pedro......[/QUOTE] Cześć, "Młodzi". :) Quote
K i P Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Witamy Pani Mariolu! Nie wiem czy Pani czytała ale dopisałam pod wątek Furio dzisiejszego smsa od chłopca - Marcina: Furcio powoli się przyzwyczaja. Jak po spacerze czy zabawie zostaje sam to trochę wyje... nowi właściciele zauważyli, że Furio nie lubi samotności ale bardzo lubi jak ktoś się kręci w pobliżu... Aż mnie kusi, żeby go odwiedzić!!!! Quote
mar.gajko Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Jeszcze nie :) Pokręci mu się w głowie. On juz do Was przyzwyczajony. Odczekamy chwilę jeszcze. Zadzwonie dzisiaj wieczór, odpytam sie "jak" wyje. Bo one wyją słonka. Ot, tak z potrzeby wycia :) Quote
hop! Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='dorota1']To jest cudna i niesamowita wiadomość:lol: Tamara ty po prostu czarujesz te domy:loveu:[/QUOTE] Dorota1, to nie czary, tylko ogromna determinacja, zaangażowanie i wytrwałość. Szczerze mówiąc nie wierzyłam, że Grall tak szybko trafi do swojego domu. Quote
salibinka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 A jednak :)! Tamara, Beatko, jesteście Czarownice! Wspaniałe Czarownice! :) :) Quote
masienka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 wow! po prostu mnie zatkalo! Duzo, duzo szczescia Gralliku! Quote
Ank@ Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Podczytuję od dawna wątek Gralla. Nie wypowiadam się bo psa nie widziałam w życiu. Czasem robiłam ogłoszenia. I zawsze kibicowałam Grallowi, żeby znalazł wspaniały dom. Pokrzywdzone przez los psy, zawsze trafiają w końcu do domków najlepszych pod słońcem :) Quote
kanna Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ale, ale.....myślę, że wątek Gralla będzie się toczył dalej bowiem poszukiwania sponsorów nie mogą zostać zaprzestane......Grall nadal będzie potrzebował podkładów, pampersów, maści, ręczników i choćby rękawiczek, że o karmie już nie wspomnę..... z tym wszystkim nie możemy zostawić przyszłych właścicieli zupełnie samych..... Quote
tamb Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 W miarę możliwości trzeba będzie pomóc. Ci wspaniali ludzie mają 2 psy (w tym Kolizję z tym samym problemem, co Grall) i adoptowanego konia, na którego leczenie wydali więcej niż mogli. Porozmawiamy w niedzielę z czym sobie poradzą a w czym trzeba będzie pomóc. Quote
hop! Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='tamb']W miarę możliwości trzeba będzie pomóc. Ci wspaniali ludzie mają 2 psy (w tym Kolizję z tym samym problemem, co Grall) i adoptowanego konia, na którego leczenie wydali więcej niż mogli. Porozmawiamy w niedzielę z czym sobie poradzą a w czym trzeba będzie pomóc.[/QUOTE] To trzeba będzie przenieść wątek do działu "Mają dom, ale potrzebują pomocy" - [URL]http://www.dogomania.pl/forums/1129-MajAE-dom-ale-potrzebuja-pomocy[/URL]. Grall jest dzisiaj w gazecie Metro. ;) Quote
tamb Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Julitko, dziękuję za ogłoszenie. Nie mogę doczekać się niedzielnego spotkania. Wtedy ustalimy termin odwiezienia. Quote
mar.gajko Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='salibinka']a jednak :)! Tamara, beatko, jesteście czarownice! Wspaniałe czarownice! :) :)[/quote] czarodziejki :) Quote
Recommended Posts