Fauka Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 eeee tam, Ryan Gosslin w pamiętniku to pantofel, facet ma być opiekuńczy a zarazem zły! Musi wiedzieć kiedy kobiecie dać kwiatka a kiedy jej tym kwiatkiem przywalić, ale w drugim obliczu był ... łaaaaał :loveu: Quote
Anecioreczek Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 wali mnie to czy pantofel.. neich wam sie nie podoba, wiecej dla mnie :D przynajmniej czekał na swja ukochana, a nie ja wiekszosc juz by przeleciała połowe miasta :D Quote
BBeta Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='Rinuś']Miłość platoniczna? :diabloti:[/QUOTE] Tak, jedna z niewielu :) Rickman mógłby być moim dziadkiem, ale i tak go uwielbiam, ma w sobie COŚ co przyciąga jak magnes i albo się TO dostrzega albo nie, poza tym jest świetnym aktorem i ma niesamowicie zniewalający głos :loveu: Snape'a też bardzo lubię, fajna postać ;) [quote name='Rinuś']ja też nie...ale może nie to pokolenie jesteśmy :diabloti:[/QUOTE] Nie dziwię się, że nie kumasz, masz po prostu inny gust ;) Przykładowo, ja uwielbiam "Nothing Else Matters" zespołu Metallica, a Ty na FB zachwycałaś się kiedyś "Ona Tańczy Dla Mnie" Weekend'u :eviltong: :diabloti: Quote
klaki91 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='Anecioreczek']wali mnie to czy pantofel.. neich wam sie nie podoba, wiecej dla mnie :D przynajmniej czekał na swja ukochana, a nie ja wiekszosc juz by przeleciała połowe miasta :D[/QUOTE] ja tez z ekipy goslinga jestem jeden z nielicznych nie-brunetów który ma w sobie to coś :laugh2_2: Quote
motyleqq Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='BBeta'] Nie dziwię się, że nie kumasz, masz po prostu inny gust ;) Przykładowo, ja uwielbiam "Nothing Else Matters" zespołu Metallica, a Ty na FB zachwycałaś się kiedyś "Ona Tańczy Dla Mnie" Weekend'u :eviltong: :diabloti:[/QUOTE] uff, ze mną jeszcze nie jest tak źle, żeby się 'ona tańczy dla mnie' zachwycać... :diabloti: Quote
Fauka Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Ona tańczy dla mnie? Nuuuuda. To jest hit! :diabloti: [video=youtube;mQV5K4meobM]http://www.youtube.com/watch?v=mQV5K4meobM[/video] Quote
motyleqq Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 chrzanić hity, lepsze takie coś [video=youtube;cNBvzZeUIG4]http://www.youtube.com/watch?v=cNBvzZeUIG4[/video] :loveu: Quote
Fauka Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Ja od 2 tygodni codziennie słucham tego :loveu: [video=youtube;K8nrF5aXPlQ]http://www.youtube.com/watch?v=K8nrF5aXPlQ&list=FL1B18ZczmTgA4Su_mTwr9Dg& index=22[/video] Na przemian z The Pretty Reckless, w ogóle mam rozstrzał gatunkowy bo słucham muzyki od Kazika do dubstepu :evil_lol: A taka mhroczna kiedyś byłam. Quote
Rinuś Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='BBeta'] Nie dziwię się, że nie kumasz, masz po prostu inny gust ;) Przykładowo, ja uwielbiam "Nothing Else Matters" zespołu Metallica, a Ty na FB zachwycałaś się kiedyś "Ona Tańczy Dla Mnie" Weekend'u :eviltong: :diabloti:[/QUOTE] hahaha ja też lubię "Nothing Else Matters" :eviltong: a Ona tańczy dla mnie bardzo milo mi się kojarzyło,a jednocześnie to była beka :diabloti: Quote
BBeta Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Rinuś']hahaha ja też lubię "Nothing Else Matters" :eviltong: a Ona tańczy dla mnie bardzo milo mi się kojarzyło,a jednocześnie to była beka :diabloti:[/QUOTE] Widzisz, Ty nie kumasz dlaczego uwielbiam Alana Rickmana i ile dałabym za kilka chwil spędzonych w jego towarzystwie, a ja nie kumam jak taka piosenka może się komuś miło kojarzyć :diabloti: Czasem, żeby zrozumieć trzeba najpierw poczuć :eviltong: Quote
vege* Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Nie znacie się, najcudowniejszy jest Johnny Depp :loveu: :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 nie.. nie znacie sie najlepsze jest.... [video=youtube_share;QFWEeR6g9dc]http://youtu.be/QFWEeR6g9dc[/video] co go kurna podkusiło :p Quote
Dioranne Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='vege*']Nie znacie się, najcudowniejszy jest Johnny Depp :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie tak! :loveu: Quote
vege* Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Dioranne']Dokładnie tak! :loveu:[/QUOTE] lubię to!:loveu: Quote
Fauka Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 To ja już wolę Helene Bonham Carter :eviltong: Albo Mistrza Burtona Quote
BBeta Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Fauka']To ja już wolę Helene Bonham Carter :eviltong:[/QUOTE] Lubię to! :diabloti: Quote
vege* Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='Fauka']To ja już wolę Helene Bonham Carter :eviltong: Albo Mistrza Burtona[/QUOTE] Ich też kocham :loveu: Quote
Kirinna Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='vege*']Nie znacie się, najcudowniejszy jest Johnny Depp :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] :loveu::loveu: lubie to;) Mnie z psem zaczepiają tylko jakieś starsze babcię albo dzieci tak do +10. Co innego jak biegam wtedy wszyscy dopinguja chyba tragicznie wtedy wyglądam;) Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 e tam co to za faceci :shake: Najlepszy jest Taylor Lautner :loveu: Mnie też nie zaczepiają jak jestem z psem :lol: tzn 2 kumpli z klasy mnie kiedyś zaczepiło na ulicy to o mało nie zostali wykastrowani przez Kale :evil_lol: pare osób naciągało mnie bym poszła z K na obrone :lol: stwierdziłam że lepiej nie bo K celuje zawsze w to samo miejsce :diabloti: Quote
Fauka Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 (edited) Chrzanić że to galeria Larego :diabloti: Bezapelacyjnie najprzystojniejszy i najcudowniejszy jest ten pan: [IMG]http://images5.fanpop.com/image/photos/25200000/CW-Fall-Launch-Party-2011-joseph-morgan-25247176-667-1000.jpg[/IMG][IMG]http://www.josephmorgan.org/wp-content/uploads/2011/11/130ec3f024efa858_joseph-morgan.jpg[/IMG] W czym tkwi sekret? W jego głosie i akcencie :loveu: Edited August 24, 2013 by Fauka Quote
angineuuka Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 sekret tkwi w tym, że nie widzę zdjęcia. :diabloti: Quote
BBeta Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='vege*']kto to jest?[/QUOTE] Joseph Morgan Quote
Recommended Posts