Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sara2011 napisał(a):
ciekawe jak Pan Jacek zniesie smród hipopotama w aucie?:p.

hahah Jacek juz przyzwyczajony ;-) Zaraz Eli podeślę wątek bo w ciekawa jest jakiego psa mężowi podrzuciła ;-)

Posted

No ja też czekam na dalsze wiadomości.U Sary będzie miała jak w niebie.Jest to jeden z fantastycznych DT na Dogo.Trzymam kciuki aby dziewczynka dotarła szczęśliwie do Sary.

Posted

Pan Jacek dzwonił i poinformował że koło godz.22 powinien być w Gorzowie. A ja właśnie zaparzyłam sobię kawę bo coś mi się zaczęła głowa kiwać i najchętniej poszłabym już spać a tu trzeba być w pogotowiu i oczekiwać gościa:-).

Posted

Sara2011 napisał(a):
Pan Jacek dzwonił i poinformował że koło godz.22 powinien być w Gorzowie. A ja właśnie zaparzyłam sobię kawę bo coś mi się zaczęła głowa kiwać i najchętniej poszłabym już spać a tu trzeba być w pogotowiu i oczekiwać gościa:-).

To jeszcze około godzinki, jak cudownie, że maleńka będzie u Ciebie Saro:loveu:

Posted

Biedna sunieczka wymęczona,ale u Sary odpocznie i wypięknieje,zresztą i tak jest śliczna nawet w tych dredach.Szkoda,że trzeba będzie to wszystko ściąć.A może się coś ocali?

Posted

Kudłatka juz w domu:-). Pospacerowałyśmy jeszcze trochę przed blokiem, niunia załatwiła się i przyszłyśmy do domu. W domu zero skrępowania, od razu zwiedzanie mieszkanie, wskakiwanie na łóżko, stół, gdzie się da:-). W domu capi co nie miara. Wsadziłam małą do wanny żeby chociaż trochę unicestwić smród ale nie wiem czy to coś dało. Kudłatce kąpiel nie za bardzo się podobała, uciekała mi z wanny. Trzeba wytrzymać do jutra, jutro fryzjer no i porządna, profesjonalna kąpiel. Po kąpieli niunia zjadła kurczaczka z ryżem, właściwie pochłonęła go i jeszcze węszyła za jedzeniem. Jest bardzo chuda, dopiero przy kąpieli to widać. A teraz położyła się koło mnie, wtuliła w kocyk i leży:-). Ciekawa jestem jak minie nocka.

Posted

Anula napisał(a):
No ja też czekam na dalsze wiadomości.U Sary będzie miała jak w niebie.Jest to jeden z fantastycznych DT na Dogo.Trzymam kciuki aby dziewczynka dotarła szczęśliwie do Sary.

To prawda to wspanialy DT , Mopka w Wrocławia też miała to szczęście trafić do Sary i teraz wiedzie szczęśliwy żywot w DS wszystko to dzięki Sarze

Posted

Bardzo dziękuję wszystkim osobom zaangażowanym w pomoc w dotarciu kudłatki do DT. Sunia dostała od Was wszystkich prezent na Walentynki-domek:Rose:.
@Koelko, podziękuj bardzo swojemu mężowi za transport suni do Gorzowa, p.Jacek nie czyta wątku więc zrób to proszę za mnie:-).

Posted

Bella1 napisał(a):
To prawda to wspanialy DT , Mopka w Wrocławia też miała to szczęście trafić do Sary i teraz wiedzie szczęśliwy żywot w DS wszystko to dzięki Sarze

Cioteczki, nie przesadzajcie bo robię się czerwona jak cegła:oops:.

Posted

Ja rowniez sie ogromnie ciesze, ze kudlatka juz bezpieczna u Saruni!!!!!!!!!!!!!! :loveu: ciekawe jak przebiegnie dzisiejsza wizyta u fryzjera i jak malenka bedzie wygladala, na pewno o niebo lepiej niz w tych koltunach i dredach! juz sie nie moge doczekac! :)