Sara2011 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 To teraz pozostaje znaleźć osobę która wieczorem dowiezie sunię pod Auachana, w poblize autostrady. Musi się udać... Quote
kolejna kobietka Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 tak... ja juz sie ciesze, ze sie wszystko tak pomyslnie uklada! :) Quote
Gruba Berta Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 jakos dogramy - jeszcze jutrzejszy dzien pozostal. wiem juz ze cioteczka ick nie moze ale tez mysli jak pomoc :) na razie ania odbiera :) i mnie podrzuca a ja zajme sie sunia i miejmy nadzieje ze znajdzie sie jeszcze ktos zeby mogl dowiezc sunie z powrotem do autostrady. Quote
2010 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Dogociotki...prosze napiszcie mi dokładnie na pm dokąd z Auchan -Komorniki na autostrad( w ktorym miejscu) ? i jak dlugo ma to trwać...przetrzymanie....Prosze o dokładne info aby ewentualmie Wam pomóc?Pozdrawiam Quote
Gruba Berta Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 sunia przyjezdza w czwartek miedzy 13 z 14 do Komornik (Auchan) a ma odjechac miedzy 18 a 20 z Auchan lub factory outlet Quote
Sara2011 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Gruba Berta napisał(a):sunia przyjezdza w czwartek miedzy 13 z 14 do Komornik (Auchan) a ma odjechac miedzy 18 a 20 z Auchan lub factory outlet (czyli chyba w Luboniu - zupelnie nie znam tych rewirow) Pan będzie jechał autostradą i nie chce zjeżdzać do miasta bo będzie zmęczony a i przed nim jeszcze kawałek drogi do Gorzowa. Chce odebrać sunię gdzies przy autostradzie i padły propozycje Auchana lub factory outlet (jak domniemam są przy autostradzie). Myślę ze moze to byc pewnie i inne miejsce , wazne aby przy autostradzie. Quote
2010 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) Czyli jak dobrze zrozumiałam chodzi o przetrzymanie psiaczka w domu w ten czwartek między ok.13 a 20-ta ( max) Odbiór Auchan i dostarczenie go dalej też pod Auchan - Komorniki..-Poznań Ok...moge to zorganizować...Czekam na dalsze info ..Pozdrawiam Edited February 12, 2013 by ick Quote
Gruba Berta Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 ICK - [SIZE=7]WIELKIE DZIĘKI :loveu: Quote
Sara2011 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Gruba Berta napisał(a):tylko co stalo sie z toyota ? Rozmawiałam wczoraj z Toyotą, sunia przyjedzie do Poznania zgodnie z planem. Myślę Cioteczki że dobrze by było powymieniać się nr telefonów. Quote
Sara2011 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 ick napisał(a):Czyli jak dobrze zrozumiałam chodzi o przetrzymanie psiaczka w domu w ten czwartek między ok.13 a 20-ta ( max) Odbiór Auchan i dostarczenie go dalej też pod Auchan - Komorniki..-Poznań Ok...moge to zorganizować...Czekam na dalsze info ..Pozdrawiam Dokładnie tak, trzeba przetrzymać sunię kilka godzin i dostarczyć pod Auchan. Nie wiem u kogo będzie przebywała sunia i ile czasu będzie potrzeba zeby dojechać z nią pod Auchan. Bo jeśli ta osoba będzie potrzebowała np. godzinę na dojazd pod Auchan, to Pan który będzie wiózł sunię bedąc ok. godzinę przed Poznaniem powinien zadzwonic do osoby przetrzymującej sunię żeby wyjeżdzała z domu. Quote
kolejna kobietka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Gruba Berta napisał(a):tylko co stalo sie z toyota ? toyoty coreczka zachorowala, goraczka i jakies paskudne plamy, wiec dlatego nie miala juz czasu sie niczym zajmowac, chociaz i tak mysli o wszystkim... Quote
kolejna kobietka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) [quote name='Sara2011']Rozmawiałam wczoraj z Toyotą, sunia przyjedzie do Poznania zgodnie z planem. Myślę Cioteczki że dobrze by było powymieniać się nr telefonów.[/QUOT moge podeslac numer do tego Pana, ktory bedzie wiozl Pestke do Poznania... Edited February 13, 2013 by kolejna kobietka Quote
kolejna kobietka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) nie wiem, czy jest jednak ten transport na wieczor z Poznania pod Auchan, jakby co Sara2011 przeczytaj na fb, Sylwia moglaby ja podwiezc chociaz tam... Edited February 13, 2013 by kolejna kobietka Quote
2010 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Sara2011 napisał(a):Dokładnie tak, trzeba przetrzymać sunię kilka godzin i dostarczyć pod Auchan. Nie wiem u kogo będzie przebywała sunia i ile czasu będzie potrzeba zeby dojechać z nią pod Auchan. Bo jeśli ta osoba będzie potrzebowała np. godzinę na dojazd pod Auchan, to Pan który będzie wiózł sunię bedąc ok. godzinę przed Poznaniem powinien zadzwonic do osoby przetrzymującej sunię żeby wyjeżdzała z domu. Witaj, tak to bardzo ważne aby wcześniej tzn ok..35-40 min przed Poznaniem zadzwonił... Tak aby nikt w na tym mrozie nie czekał pod Auchan..Zaraz podam nr telefonu na pm.. Quote
Sara2011 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 kolejna kobietka napisał(a):nie wiem, czy jest jednak ten transport na wieczor z Poznania pod Auchan, jakby co Sara2011 przeczytaj na fb, Sylwia moglaby ja podwiezc chociaz tam... To Gruba Berta musiałaby się wymienić nr tel z Panią Sylwią, bo kudłatka ma być u Grubej Berty i stamtąd trzeba będzie ją odebrać. Quote
Sara2011 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 ick napisał(a):Witaj, tak to bardzo ważne aby wcześniej tzn ok..35-40 min przed Poznaniem zadzwonił... Tak aby nikt w na tym mrozie nie czekał pod Auchan..Zaraz podam nr telefonu na pm.. To u kogo będzie przebywała sunia w Poznaniu? I kto ją odbierze gdy przyjedzie do Poznania a potem odwiezie pod Auchan? Quote
2010 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 (edited) Sara2011 napisał(a):To u kogo będzie przebywała sunia w Poznaniu? I kto ją odbierze gdy przyjedzie do Poznania a potem odwiezie pod Auchan? Tak jak już pisałam moge zorganizuję odbiór i dowóz psiaczka do Auchan-Komorniki. .Zostanie przez te pare godzin u mnie,bo transport do Grubej Berty jest to na drugim końcu Poznania. I to więcej niż godzina jazdy w jedną stronę i to bez korków. A wtedy potrzeba więcej czasu a i tego niestety brak... A wiec jak bedzie u mnie to nie będzie to takie skomplikowane i strata tylu godzin. Dojazd mój do Komornik trwa ok. 35 min ( w zależnosci od godziny i od korków)... Prosze o info ,bo już czas się zbliża...Jutro mamy juz czwartek. Pozdrawiam Edited February 13, 2013 by ick Quote
kolejna kobietka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 dziękujemy ci ślicznie!!! :multi: ja wysyłam do ciebie w takim razie telefon do Pana, który wiezie Pestkę do Poznania... i proszę również mi wyślij swój, to mu przekażę... dowiem się jeszcze jakim autem jedzie, żeby był bardziej rozpoznawalny na miejscu :) Quote
kolejna kobietka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Saro przeslij ick wszystko odnosnie odbioru suni, telefon do tego Pana, imie i o ktorej mniej wiecej ma ja odebrac, ja juz odnosnie przyjazdu do Poznania (Komorniki) wyslalam info... Quote
Gabi79 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Zaglądam do ślicznotki, oby wszystko udało się dograć z transportem Quote
2010 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Czy kudładka przyjedzie do Poznania w transporterku... Czy będzie miała obroże i smyczkę ? To ważne aby była na smyczy...Tam jest dużo samochodów ... Quote
Sara2011 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 ick napisał(a):Czy kudładka przyjedzie do Poznania w transporterku... Czy będzie miała obroże i smyczkę ? To ważne aby była na smyczy...Tam jest dużo samochodów ... W transporterku pewnie nie. Ale smycz musi mieć bo Pan wiozący sunię będzie jechał sam i musi kudłatkę jakoś przywiązać żeby nie biegała po aucie. Choćby taką najtańszą ale jakaś musi być. Quote
toyota Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 (edited) Kudatka ma obrożę i smycz, pan niestety nie miał transportera dla żadnej suni. Na szczęście obie suczki są bardzo przyjazne, ale musiały zostać przywiązane w samochodzie, bo próbowały biegać po aucie. Dołączyłam dokumenty Kudłatki (książeczkę zdrowia+ zaświadczenie o czipowowaniu). Proszę ick, pamiętaj by to odebrać od kierowcy i przekazać drugiemu panu. Na kopercie jest napisane "Kudłatka", bo jest jeszcze druga koperta dla Igiełki ;). Edited February 14, 2013 by toyota Quote
Kajusza Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 ufffff to widze, że udało się wszystko ogarnąć :-) Dobrze, że Jacek akurat dzisiaj wraca z Kielc :loveu: Quote
Recommended Posts