ewu Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 To dobrze, że już bezpieczna. Chciałam jutro po nią pojechać. Biedna maleńka...:( Quote
MALWA Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Triszko - wspaniale! Pokonała psinka choróbsko! Quote
Avilia Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Są zdjęcia!!! Ale wkleję jutro :P I rozliczenie też robiłam ostatnio - na FB wkleiłam, a tu widzę już nie dotarłam - jutro obiecuję poprawę :) Quote
Avilia Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='malagos']Daj ciotka zdjecia......... A już, już :) ********** Podaję nowe wpłaty: Agusiazet z Dogomanii - 50zł Malwa z Dogomanii - 20zł Joanna S. - 100zł Joanna P. - 82,60 Za wszystkie wpłaty serdecznie dziękujemy :) ******** Chciałybysmy serdecznie podziękować Klinice Wet. VETKA z Bielska Białej - jesteśmy ogromnie zaskoczone wysokością rachunku. Spodziewałyśmy się, że przekroczy 1000zł, a okazuje się, że jednak nie :) Mamy do zapłacenia 645zł (+ zapłacona przy przyjęciu zaliczka 200zł). No i oczywiście dziękujemy także za uratowanie naszej kochanej Triszy :) Faktura: Quote
malagos Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Kochany pyszczek! Jak to dobrze, ze wyszła z tej choroby! Quote
inka33 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Triszka się DeTuje! :multi: Na szybki DS zasłguje! Słodka mordeczka... :loveu: i tak jej fleszują po oczkach...! :mad: Quote
__Lara Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Rzeczywiście schudła. Ale teraz już będzie tylko lepiej!!! Śliczna jak zawsze :) Quote
Avilia Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='malagos']a co u niej słychać? Się tymczasuje :D 11.02. Po biegunce pozostało jedynie niemiłe wspomnienie :) Dzisiaj Triszka została z moją Kasiuchą sama w domku na dłuuuugie godziny. Kiedy ja pracowałam dziewczyny sobie jakoś radziły, bo jak wróciłam to wszystko było w najlepszym porządku :) Triszka ani nie nasiusiała (to uczyniła na spacerku popołudniowym) ani nie nakupała - choć to uczyniła tuż po spacerku, żebym nie była aż taka w niebo wzięta. Apetyt jest, humor coraz bardziej dopisuje. Mam nadzieję, że wszystko na dobrej drodze :) W piątek rano wybieramy się na przedłużony weekend w góry więc w okolicach środy proszę spodziewać się zdjęć :) POZDRAWIAMY - big nochal dla wszystkich cioć i wujaszków kibicujących Triszce. Quote
__Lara Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Ona jest takim wspaniałym psem :) te błyszczące oczka :) Quote
asiuniab Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 noooo uwielbiam zdjęcia psów z perspektywy big nochalowej:) Quote
tiggi Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Nochal-rewelacja! Triszka - śliczniutka :lol: Quote
Avilia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Nie mam dobrych wieści :( Trisza od dwóch dni słabsza... Agata wraz z Triszą udały się dzisiaj do weta. Nie jest dobrze, niestety :( Trisza ma dużą anemię, miała zrobiony test na nosówkę - na szczęście wyszedł ujemny, jutro kolejne badania biochemiczne na niewydolność nerek, itp. Dostała dzisiaj leki dotleniające, żelazo, antybiotyk. Sunia jest bardzo słabiutka :( Pokłuta przeokrutnie :( Wet powiedział, że najgorsze są te choroby w których są chwile super, a potem doły - takie jak ten teraz :( BŁAGAM - trzymajcie za małą kciuki i myślcie o niej ciepło...:( Quote
Justa i zwierzaki Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 O nie :( Przecież ona już tyle wycierpiała :(:(:( Trzymam kciuki bo tylko tyle moge :(:(:( Quote
agusiazet Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Kurczę, a miało już być tylko dobrze. Triszka, walcz, nie daj się!!! Trzymam kciuki! Quote
inka33 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Rety... :( przecież najgorsze miało być już za nią... Oczywiście, że kciuków moc! :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Selenga Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Na aukcji wystawionych było 200 cegiełek po 5 zł Zadeklarowano kupienie 47 cegiełek Na moje konto zapłacono za 47 cegiełek Na moje konto wpłynęło 235 zł koszt wystawienia aukcji 22 zł prowizję allegro ja płacę 235 - 22 = 213 zł Taką kwotę przelałam dzisiaj na konto Fundacji Quote
malagos Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Ale co jej jest?... Tak to długo trwa......... Quote
Avilia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Selenga napisał(a):Na aukcji wystawionych było 200 cegiełek po 5 zł Zadeklarowano kupienie 47 cegiełek Na moje konto zapłacono za 47 cegiełek Na moje konto wpłynęło 235 zł koszt wystawienia aukcji 22 zł prowizję allegro ja płacę 235 - 22 = 213 zł Taką kwotę przelałam dzisiaj na konto Fundacji Bardzo dziękujemy!!! malagos napisał(a):Ale co jej jest?... Tak to długo trwa......... Nie umiem odpowiedzieć ;/ Dzisiaj zapewne dowiemy się więcej... Quote
__Lara Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Avilia napisał(a):Nie mam dobrych wieści :( Trisza od dwóch dni słabsza... Agata wraz z Triszą udały się dzisiaj do weta. Nie jest dobrze, niestety :( Trisza ma dużą anemię, miała zrobiony test na nosówkę - na szczęście wyszedł ujemny, jutro kolejne badania biochemiczne na niewydolność nerek, itp. Dostała dzisiaj leki dotleniające, żelazo, antybiotyk. Sunia jest bardzo słabiutka :( Pokłuta przeokrutnie :( Wet powiedział, że najgorsze są te choroby w których są chwile super, a potem doły - takie jak ten teraz :( BŁAGAM - trzymajcie za małą kciuki i myślcie o niej ciepło...:( Znowu :( :( :( Quote
Recommended Posts