Elza22 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='edek']Leki zaczęły działać ?[/QUOTE] Jest minimalna poprawa w jej zachowaniu. A teraz wiadomość tygodnia;-) Maszka znalazła dom:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Elza22 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Jak tylko mój synek mi pozwoli to opisze wszystko ze szczegółami;-) Quote
Zuza35 Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 O rany!! A co to za dom?? Nie zrazi domu wycie?? Quote
Ziutka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Elza22']Jest minimalna poprawa w jej zachowaniu. A teraz wiadomość tygodnia;-) Maszka znalazła dom:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Martuś...ino migiem nam tu pisz co i jak :) Quote
Poker Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Elza22']Jest minimalna poprawa w jej zachowaniu. A teraz wiadomość tygodnia;-) Maszka znalazła dom:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Coooo?? Jak , kiedy , gdzie??:crazyeye: :multi: Synusiu mamusi, pozwól jej napisać , bo chyba padniemy z ciekawosci Quote
Elza22 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Rano zadzwoniła moja mama,,Wpadnijcie na obiad, przyjechała Pani Basia'' (mojej mamy koleżanka którą znam od dziecka) Niestety musiałam odmówić mały strasznie marudny do tego jeszcze dostał gorączkę.Jednak Pani Basia bardzo chciała zobaczyć malucha wiec wpadła do nas. No i po 2 minutach się zakochała oczywiście z wzajemnością Maszka wskoczyła na kolanka i rozdawała buziaki. Maszka już dzisiaj miała jechać do nowego domu, jednak ze względu na remont postanowiłam że pojedzie dopiero za tydzień. No i jak tu nie wierzyć w przeznaczenie?;-) Quote
Poker Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 REWELACJA !!! :multi: A pani wie o śpiewach Maszki ? Quote
edek Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 W jakim wieku jest ta Pani ? czy w razie czego będzie miał kto zaopiekować się sunią ? i co ze sterylizacją ? Quote
Elza22 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='edek']W jakim wieku jest ta Pani ? czy w razie czego będzie miał kto zaopiekować się sunią ? i co ze sterylizacją ?[/QUOTE] Wczoraj miałam wszystko napisać tylko synek mi nie pozwolił;-) Pani ma 48 lat;-) Jak chodzi o sterylke to oczywiście będzie nowy domek nawet dołoży połowę kwoty do zabiegu;-) Oczywiście wszystko o Maszce powiedziałam nie było sensu tego ukrywać bo przecież i tak by to wyszło.Pani jest przekonana że wystarczy ignorować jej zachowanie, no zobaczymy;-) Maszka będzie mieszkała w domu, z czterema kociakami ,będzie miała do swojej dyspozycji bardzo dobrze zabezpieczony ogród. Poprzednik Maszki próbował ucieczek.Domek jest bardzo doświadczony jak chodzi o bardzo trudne psy.Lepiej trafić nie mogła;-) Quote
edek Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Elza22 dzięki za odpowiedź, kamień z serca :). Super, że malutkiej tak się poszczęściło :multi: Quote
Zuza35 Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 To ja trzymam kciuki! Może ona w domu, nie w mieszkaniu, będzie się inaczej zachowywała :) Quote
Ziutka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Martusia...masz już nowa tymczasowiczkę na DT ? ;) Quote
Elza22 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Ziutka']Martusia...masz już nowa tymczasowiczkę na DT ? ;)[/QUOTE] No aż taka szybka nie jestem, dopiero tej znalazłam dom;-) Quote
Poker Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 ojjj,chyba cioteczki chcą Elzę na kogoś naciągnąć, że się tak dopytują. Quote
Elza22 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Poker']ojjj,chyba cioteczki chcą Elzę na kogoś naciągnąć, że się tak dopytują.[/QUOTE] Śmiało, Cioteczki możecie podsyłać kandydatki na pw;-) Quote
Elza22 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Maszka jutro jedzie do domu:multi::multi::multi: Dziewczynka zmieniła się nie do poznania, tak mi się wydaje że to chyba zasługa tych magicznych tabletek;-) To zupełnie inny pies.Jak do mnie przyjechała bała się wszystkiego a teraz już dużo odważniejsza.Na ten weekend wybraliśmy się do Wrocławia,strasznie bałam się jak poradzi sobie w dużo większym mieście i zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie.Panika była przez 5 minut a później już zupełnie normalnie tylko cały czas sprawdzała czy jestem;-)Co do jej wycia to minimalna poprawa ale zawsze jest;-) Quote
mestudio Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 (edited) No, no bo pewnie Nutusia ma jakąś kandydaturę:-) na tymczasowanie. Zaglądałam milcząc, ale przyznaję się:-). Edited March 3, 2013 by mestudio Quote
Ziutka Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Martusia...zerknij w banerek mestudio (miejskie przytulisko) tam mamy wiele psiaków, które trzeba ratować przez koszmarnym schronem :( Może tam jest jakaś bidą której możesz pomóc ? Quote
Poker Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 To dobre wieści. Jutro trzymam kciuki za łagodną zmianę miejsca małej. Jakie tabletki dostała sunia? Może naszej Kredce pomogą w opanowaniu strachów. Quote
Recommended Posts