Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='edek']Leki zaczęły działać ?[/QUOTE]

Jest minimalna poprawa w jej zachowaniu. A teraz wiadomość tygodnia;-) Maszka znalazła dom:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elza22']Jest minimalna poprawa w jej zachowaniu. A teraz wiadomość tygodnia;-) Maszka znalazła dom:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE]
Martuś...ino migiem nam tu pisz co i jak :)

Posted

[quote name='Elza22']Jest minimalna poprawa w jej zachowaniu. A teraz wiadomość tygodnia;-) Maszka znalazła dom:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE]
Coooo?? Jak , kiedy , gdzie??:crazyeye: :multi:
Synusiu mamusi, pozwól jej napisać , bo chyba padniemy z ciekawosci

Posted

Rano zadzwoniła moja mama,,Wpadnijcie na obiad, przyjechała Pani Basia'' (mojej mamy koleżanka którą znam od dziecka) Niestety musiałam odmówić mały strasznie marudny do tego jeszcze dostał gorączkę.Jednak Pani Basia bardzo chciała zobaczyć malucha wiec wpadła do nas. No i po 2 minutach się zakochała oczywiście z wzajemnością Maszka wskoczyła na kolanka i rozdawała buziaki. Maszka już dzisiaj miała jechać do nowego domu, jednak ze względu na remont postanowiłam że pojedzie dopiero za tydzień. No i jak tu nie wierzyć w przeznaczenie?;-)

Posted

[quote name='edek']W jakim wieku jest ta Pani ? czy w razie czego będzie miał kto zaopiekować się sunią ? i co ze sterylizacją ?[/QUOTE]
Wczoraj miałam wszystko napisać tylko synek mi nie pozwolił;-) Pani ma 48 lat;-) Jak chodzi o sterylke to oczywiście będzie nowy domek nawet dołoży połowę kwoty do zabiegu;-) Oczywiście wszystko o Maszce powiedziałam nie było sensu tego ukrywać bo przecież i tak by to wyszło.Pani jest przekonana że wystarczy ignorować jej zachowanie, no zobaczymy;-) Maszka będzie mieszkała w domu, z czterema kociakami ,będzie miała do swojej dyspozycji bardzo dobrze zabezpieczony ogród. Poprzednik Maszki próbował ucieczek.Domek jest bardzo doświadczony jak chodzi o bardzo trudne psy.Lepiej trafić nie mogła;-)

Posted

[quote name='Poker']ojjj,chyba cioteczki chcą Elzę na kogoś naciągnąć, że się tak dopytują.[/QUOTE]

Śmiało, Cioteczki możecie podsyłać kandydatki na pw;-)

Posted

Maszka jutro jedzie do domu:multi::multi::multi: Dziewczynka zmieniła się nie do poznania, tak mi się wydaje że to chyba zasługa tych magicznych tabletek;-) To zupełnie inny pies.Jak do mnie przyjechała bała się wszystkiego a teraz już dużo odważniejsza.Na ten weekend wybraliśmy się do Wrocławia,strasznie bałam się jak poradzi sobie w dużo większym mieście i zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie.Panika była przez 5 minut a później już zupełnie normalnie tylko cały czas sprawdzała czy jestem;-)Co do jej wycia to minimalna poprawa ale zawsze jest;-)

Posted

Martusia...zerknij w banerek mestudio (miejskie przytulisko) tam mamy wiele psiaków, które trzeba ratować przez koszmarnym schronem :(
Może tam jest jakaś bidą której możesz pomóc ?

Posted

To dobre wieści. Jutro trzymam kciuki za łagodną zmianę miejsca małej.
Jakie tabletki dostała sunia? Może naszej Kredce pomogą w opanowaniu strachów.