Panna Marple Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Bo Mariolki to potrafią każdego owinąć sobie wokół palca:evil_lol: Quote
Lili8522 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'][CENTER]No to cioteczki, oświadczam wszem i wobec :loveu: Perełka jutro jedzie do wyjątkowego, cudownego i jedynego w swoim rodzaju DS :loveu: :loveu: :loveu:[/CENTER] [/QUOTE] [SIZE=3][B]No to zaczynamy świętować[/B][/SIZE] :cunao::cunao::beerchug::beerchug: Quote
inka33 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'][CENTER][B]No to cioteczki, oświadczam wszem i wobec :loveu: Perełka jutro jedzie do wyjątkowego, cudownego i jedynego w swoim rodzaju DS[/B] :loveu: :loveu: :loveu: [/CENTER] [/QUOTE] Rety, jak się cieszę! :laola: Ciasteczkowa Mariolka jedzie do Swojego Domu!!! :Cool!: Quote
Panna Marple Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 A ja proszę o ciepłe myśli dla Węgielka... To on uratował Mariolkę; ciągle o nim myślę:-(. Mariolko Kochana Dziewczyko, bądź szczęśliwa! należy Ci się:loveu: Quote
ewunian Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 I pomyśleć że w schronisku tyle się dziewczyna wyczekała, a tu miesiąc i już znalazł się ktoś oczarowany jej urokiem... Quote
inka33 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Panna Marple']A ja proszę o ciepłe myśli dla Węgielka... To on uratował Mariolkę; ciągle o nim myślę:-(. Mariolko Kochana Dziewczyko, bądź szczęśliwa! należy Ci się:loveu:[/QUOTE] Dziękujemy, Węgielku(*) za Mariolkę. :loveu: Quote
b-b Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Wspaniale!!!!!!:multi: kochany Węgielek nad nią czuwał :loveu: Wspaniałych chwil Gwiazdeczko w nowym domku :) Quote
Mattilu Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Kochane ciotki, ja tez sie bardzo ciesze i cieplo mysle o Mariolce i Wegielku, ale czuje zdecydowany niedosyt wiadomosci o nowym domku suni. Wiecej szczegolow prooosze! Quote
Bgra Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Mattilu']Kochane ciotki, ja tez sie bardzo ciesze i cieplo mysle o Mariolce i Wegielku, ale czuje zdecydowany niedosyt wiadomosci o nowym domku suni. Wiecej szczegolow prooosze![/QUOTE] ja też,ja też:razz:ciszę się ogromnie,Mariolka słodziaku:iloveyou:nawet nie wiesz co cię czeka...a to jutro Wielka Niedziela dla Ciebie:loveu: Quote
Lili8522 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='Mattilu']Kochane ciotki, ja tez sie bardzo ciesze i cieplo mysle o Mariolce i Wegielku, ale czuje zdecydowany niedosyt wiadomosci o nowym domku suni. Wiecej szczegolow prooosze![/QUOTE] Mariolka będzie mieszkała w domu z ogrodem będzie psim jedynakiem ale Państwo mają kota miejmy nadzieję, że się zaprzyjaźnią :) Nowa rodzinka ma też dwójkę dzieci w wieku 6l i 9l więc Mariolka na pewno się nie będzie nudziła :cool3: Quote
inka33 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='Lili8522']Mariolka będzie mieszkała w domu z ogrodem będzie psim jedynakiem ale Państwo mają kota miejmy nadzieję, że się zaprzyjaźnią :) Nowa rodzinka ma też dwójkę dzieci w wieku 6l i 9l więc Mariolka na pewno się nie będzie nudziła :cool3:[/QUOTE] Fajnie. :) Tylko niech jej dzieciaki z ciasteczkiem nie pomylą i nie obgryzą! :mad: Quote
Agulla Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 No i pojechała smarkata do nowego życia:) Teraz proszę trzymać kciuki za dobre kontakty z kotem, bo o innych domowników się nie martwię :diabloti:. Quote
tiggi Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='Agulla']No i pojechała smarkata do nowego życia:) Teraz proszę trzymać kciuki za dobre kontakty z kotem, bo o innych domowników się nie martwię :diabloti:.[/QUOTE] No to Maleńka - wszystkiego najlepszego na nowej drodze :loveu: A dla Agulli specjalne, wielkie podziękowania :loveu: Quote
inka33 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Mariolka, kicie są OK, pamiętaj o tym! ;) Kiciu, Mariolka jest Super, pamietaj o tym! :mad: Quote
Bgra Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 bądź grzeczna i rozkochaj w sobie wszystkich do szaleństwa:iloveyou:powodzenia Mariolko! Quote
piescofajnyjest Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 huuuurrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! zostawilam Ciocie na dwa dni, a tutaj takie cudowne info:)))))) nie daj sie malutka!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 Wybaczcie cioteczki, że tak mało informacji z mojej strony, ale miałam mocno intensywny weekend i padam na twarz :roll: Myślę, że Mariolka trafiła do świetnego DS, Państwo obiecali pozostawać w kontakcie i przesłać zdjęcia :) Wczoraj już czekała na małą cała wyprawka ;) Jedynie co to wszyscy kciukamy teraz za kontakty z kotem... bo Mariolcia lubiła koty obszczekać... Ale będę z Państwem w kontakcie także jestem dobrej myśli :) Domek zaledwie 10min drogi od BB, także będziemy mieć wszystko pod kontrolą. [CENTER][B]Agulla, w tym miejscu seeeerdecznie dziękuję Ci za pomoc, Mariolka dzięki Tobie doszła do siebie i przede wszystkim dostała szansę na to, żeby ten jeden jedyny domek ją dostrzegł. Dziękuję z całego serducha i wieeelki szacun! :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: [/B][/CENTER] I Tobie Węgielku też dziękuję... to również najważniejsza Twoja zasługa... Czuwaj nad Mariolką w dalszym ciągu! Quote
Mattilu Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Ciesze sie ciesze sie ciesze sie niewymownie! Mariolka - wszystkiego najlepszego malutka! Agulla - dzieki!!! Quote
Bgra Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 pierwsza noc w nowym domku już za tobą Mariolko,byłaś grzeczna?kotka nie goniłaś?:razz: Quote
Lili8522 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Ciekawe czy nowy domek się Mariolce spodobał :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 Poczekam jeszcze dzień, dwa i zadzwonię na zwiady :cool3: Quote
inka33 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Czekam z niecierpliwością na wieści, jak się zwierzaki dogadują... :nerwy: i :kciuki: Quote
b-b Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Poczekam jeszcze dzień, dwa i zadzwonię na zwiady :cool3:[/QUOTE] Tak dłuuuuuugo każesz nam czekać ?:razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='b-b']Tak dłuuuuuugo każesz nam czekać ?:razz:[/QUOTE] Sobie też... Trzeba dać im trochę czasu ;) Quote
Recommended Posts