Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'][CENTER]No to cioteczki, oświadczam wszem i wobec :loveu:
Perełka jutro jedzie do wyjątkowego, cudownego i jedynego w swoim rodzaju DS :loveu: :loveu: :loveu:[/CENTER]
[/QUOTE]

[SIZE=3][B]No to zaczynamy świętować[/B][/SIZE] :cunao::cunao::beerchug::beerchug:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'][CENTER][B]No to cioteczki, oświadczam wszem i wobec :loveu:
Perełka jutro jedzie do wyjątkowego, cudownego i jedynego w swoim rodzaju DS[/B] :loveu: :loveu: :loveu:
[/CENTER]
[/QUOTE]
Rety, jak się cieszę! :laola: Ciasteczkowa Mariolka jedzie do Swojego Domu!!! :Cool!:

Posted

[quote name='Panna Marple']A ja proszę o ciepłe myśli dla Węgielka... To on uratował Mariolkę; ciągle o nim myślę:-(.
Mariolko Kochana Dziewczyko, bądź szczęśliwa! należy Ci się:loveu:[/QUOTE]
Dziękujemy, Węgielku(*) za Mariolkę. :loveu:

Posted

[quote name='Mattilu']Kochane ciotki, ja tez sie bardzo ciesze i cieplo mysle o Mariolce i Wegielku, ale czuje zdecydowany niedosyt wiadomosci o nowym domku suni. Wiecej szczegolow prooosze![/QUOTE]

ja też,ja też:razz:ciszę się ogromnie,Mariolka słodziaku:iloveyou:nawet nie wiesz co cię czeka...a to jutro Wielka Niedziela dla Ciebie:loveu:

Posted

[quote name='Mattilu']Kochane ciotki, ja tez sie bardzo ciesze i cieplo mysle o Mariolce i Wegielku, ale czuje zdecydowany niedosyt wiadomosci o nowym domku suni. Wiecej szczegolow prooosze![/QUOTE]

Mariolka będzie mieszkała w domu z ogrodem będzie psim jedynakiem ale Państwo mają kota miejmy nadzieję, że się zaprzyjaźnią :)
Nowa rodzinka ma też dwójkę dzieci w wieku 6l i 9l więc Mariolka na pewno się nie będzie nudziła :cool3:

Posted

[quote name='Lili8522']Mariolka będzie mieszkała w domu z ogrodem będzie psim jedynakiem ale Państwo mają kota miejmy nadzieję, że się zaprzyjaźnią :)
Nowa rodzinka ma też dwójkę dzieci w wieku 6l i 9l więc Mariolka na pewno się nie będzie nudziła :cool3:[/QUOTE]
Fajnie. :)
Tylko niech jej dzieciaki z ciasteczkiem nie pomylą i nie obgryzą! :mad:

Posted

[quote name='Agulla']No i pojechała smarkata do nowego życia:)
Teraz proszę trzymać kciuki za dobre kontakty z kotem, bo o innych domowników się nie martwię :diabloti:.[/QUOTE]

No to Maleńka - wszystkiego najlepszego na nowej drodze :loveu:
A dla Agulli specjalne, wielkie podziękowania :loveu:

Posted

Wybaczcie cioteczki, że tak mało informacji z mojej strony, ale miałam mocno intensywny weekend i padam na twarz :roll:

Myślę, że Mariolka trafiła do świetnego DS, Państwo obiecali pozostawać w kontakcie i przesłać zdjęcia :) Wczoraj już czekała na małą cała wyprawka ;) Jedynie co to wszyscy kciukamy teraz za kontakty z kotem... bo Mariolcia lubiła koty obszczekać... Ale będę z Państwem w kontakcie także jestem dobrej myśli :)
Domek zaledwie 10min drogi od BB, także będziemy mieć wszystko pod kontrolą.

[CENTER][B]Agulla, w tym miejscu seeeerdecznie dziękuję Ci za pomoc, Mariolka dzięki Tobie doszła do siebie i przede wszystkim dostała szansę na to, żeby ten jeden jedyny domek ją dostrzegł. Dziękuję z całego serducha i wieeelki szacun! :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

[/B][/CENTER]
I Tobie Węgielku też dziękuję... to również najważniejsza Twoja zasługa... Czuwaj nad Mariolką w dalszym ciągu!

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Poczekam jeszcze dzień, dwa i zadzwonię na zwiady :cool3:[/QUOTE]
Tak dłuuuuuugo każesz nam czekać ?:razz: