Gusiaczek Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 malagos napisał(a):A zdarza Ci się nietrzymanie moczu, jak Aleksandrowi? Jesli tak, toście rodzeństwo :) Ja, babka, Wam to mówię! :roflt::roflt::roflt::mdleje: Quote
wegielkowa Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Mattilu napisał(a):Wy tu gadu gadu, a Tosia co? my tu o poważnych sprawach fizjologicznych, wieku starczego i niemowlęcego:). Quote
malagos Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 A Tosia nic ) chyba jej dobrze u nas, już nie śpi w kuchni, zaległa na posłaniu w holu (podsiadła Milę i Zulke, śpią tam na zmianę). Ogłoszenia jeszcze się nie ukazały. Quote
Nutusia Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 No przepiękna ona jest, ta Tośka! Urodą dorównuje butelce i łyżce :) Ech, jak ja podziwiam ludzi, którzy umieją przenieść w real to, co pomyśli głowa... Quote
malagos Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 mówisz o decoupage? To banalnie łatwe, jeśli tylko ktoś pokaże i masz materiały do tego. Wybieram się do Warszawy na 2 dni w przyszłym tygodniu - wiecie ciotki, co to znaczy??? Quote
Nutusia Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Wiemy! :) Przywoź słoiczki - zrobimy licytację na miejscu ;) Quote
Mazowszanka13 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='malagos']mówisz o decoupage? To banalnie łatwe, jeśli tylko ktoś pokaże i masz materiały do tego. Wybieram się do Warszawy na 2 dni w przyszłym tygodniu - wiecie ciotki, co to znaczy??? Mamy się bać czy cieszyć ? Quote
malagos Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 A, to już od Was zależy......... :diabloti: :diabloti: Moze przytargam Milę i Tośkę, to się je zlicytuje gdzie w kawiarni lub przed metrem? Albo postawimy Ziutkę z Małym przy piersi, obłożymy psami i postawimy kapelusz obok.......... Quote
Poker Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 malagos napisał(a):A, to już od Was zależy......... :diabloti: :diabloti: Moze przytargam Milę i Tośkę, to się je zlicytuje gdzie w kawiarni lub przed metrem? Albo postawimy Ziutkę z Małym przy piersi, obłożymy psami i postawimy kapelusz obok.......... Pomysł rewelacyjny tylko nie wiem co na to Oluś. Quote
Mazowszanka13 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Malagos, a dasz radę przytachać na to spotkanie słoiki i butelki w wiadomym celu. Ja bym podjechała z wózkiem emeryckim. Quote
Ellig Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 malagos napisał(a):A zdarza Ci się nietrzymanie moczu, jak Aleksandrowi? Jesli tak, toście rodzeństwo :) Ja, babka, Wam to mówię! Ja, babka majaca wnuki, potwierdzam!:evil_lol: Quote
malagos Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 [quote name='Mazowszanka']Malagos, a dasz radę przytachać na to spotkanie słoiki i butelki w wiadomym celu. Ja bym podjechała z wózkiem emeryckim. Powinnam dać radę, wszystko to spakowałam do dużego kosza i jest na Żoliborzu. A mogę te 2 swetry dołożyć, naprawdę super, dobrej firmy, wielkie i nowe? Jak baba na targ się wybiorę na to spotkanie :) Moze w przyszły wtorek? Tylko gdzie? Ten Stargucks, jak było? Edytuj post Quote
Mazowszanka13 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 A ja na wątku łódzkim znalazłam takie cudo: Czy to nie ta sama rasa ? Quote
Nutusia Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Mazowszanko, nie wiem czy będziesz miała co do wózeczka emeryckiego zabierać, jak się Ciotki na miejscu na pyszności rzucą! ;) Szkoda, że swetry wielkie, bo moim panowie chudzieńcy obaj... Gusiaczku, którą szychtę masz we wtorek, żebyś nie musiała znowu beczeć? ;) Quote
Mazowszanka13 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Nie dam, bo to na bazarek !!! :diabloti: Quote
Nutusia Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 A jest zapis w regulaminie, że nie można zbazarkować na miejscu? ;) Quote
Mazowszanka13 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Nutusia napisał(a):A jest zapis w regulaminie, że nie można zbazarkować na miejscu? ;) Tyż prawda :) Quote
Ellig Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Mazowszanka']A ja na wątku łódzkim znalazłam takie cudo: Czy to nie ta sama rasa ? Tylko łatek brakuje, niesamowite! Quote
Ellig Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Kurcze we wtorek, bazarek , moze jakos sie doczolgam......:diabloti: Mialam nadzieje na spotkanie u mnie, nic pozyjemy zobaczymy. Quote
Gosiapk Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='Ziutka']Ty jesteś ciocia a BigossoMalgosso babcia :eviltong: Ufff... ulżyło mi ;) [quote name='wegielkowa']A ja jestem siostra Alessadra, prawda, prawda? Ziutka! To Ty i córkę masz? Taką wyrośniętą! A tak młodo wyglądasz :o [quote name='malagos']A zdarza Ci się nietrzymanie moczu, jak Aleksandrowi? Jesli tak, toście rodzeństwo :) Ja, babka, Wam to mówię! Czy to poradnia fizjologiczna? :evil_lol: [quote name='malagos']mówisz o decoupage? To banalnie łatwe, jeśli tylko ktoś pokaże i masz materiały do tego. Wybieram się do Warszawy na 2 dni w przyszłym tygodniu - wiecie ciotki, co to znaczy??? Impra? :popcorn: Quote
Ziutka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Wariatki jesteście - tyle Wam napisze :diabloti: Jeszcze ze dwa(trzy) miesiące i też przyjedziemy na spotkanie, a co ? :mad: Quote
Recommended Posts