Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Tosia nic ) chyba jej dobrze u nas, już nie śpi w kuchni, zaległa na posłaniu w holu (podsiadła Milę i Zulke, śpią tam na zmianę).
Ogłoszenia jeszcze się nie ukazały.

Posted

mówisz o decoupage? To banalnie łatwe, jeśli tylko ktoś pokaże i masz materiały do tego.
Wybieram się do Warszawy na 2 dni w przyszłym tygodniu - wiecie ciotki, co to znaczy???

Posted

[quote name='malagos']mówisz o decoupage? To banalnie łatwe, jeśli tylko ktoś pokaże i masz materiały do tego.
Wybieram się do Warszawy na 2 dni w przyszłym tygodniu - wiecie ciotki, co to znaczy???

Mamy się bać czy cieszyć ?

Posted

A, to już od Was zależy.........

:diabloti: :diabloti:
Moze przytargam Milę i Tośkę, to się je zlicytuje gdzie w kawiarni lub przed metrem? Albo postawimy Ziutkę z Małym przy piersi, obłożymy psami i postawimy kapelusz obok..........

Posted

malagos napisał(a):
A, to już od Was zależy.........

:diabloti: :diabloti:
Moze przytargam Milę i Tośkę, to się je zlicytuje gdzie w kawiarni lub przed metrem? Albo postawimy Ziutkę z Małym przy piersi, obłożymy psami i postawimy kapelusz obok..........

Pomysł rewelacyjny tylko nie wiem co na to Oluś.

Posted

malagos napisał(a):
A zdarza Ci się nietrzymanie moczu, jak Aleksandrowi? Jesli tak, toście rodzeństwo :) Ja, babka, Wam to mówię!

Ja, babka majaca wnuki, potwierdzam!:evil_lol:

Posted

[quote name='Mazowszanka']Malagos, a dasz radę przytachać na to spotkanie słoiki i butelki w wiadomym celu.
Ja bym podjechała z wózkiem emeryckim.

Powinnam dać radę, wszystko to spakowałam do dużego kosza i jest na Żoliborzu. A mogę te 2 swetry dołożyć, naprawdę super, dobrej firmy, wielkie i nowe? Jak baba na targ się wybiorę na to spotkanie :)
Moze w przyszły wtorek? Tylko gdzie? Ten Stargucks, jak było? Edytuj post

Posted

Mazowszanko, nie wiem czy będziesz miała co do wózeczka emeryckiego zabierać, jak się Ciotki na miejscu na pyszności rzucą! ;) Szkoda, że swetry wielkie, bo moim panowie chudzieńcy obaj...
Gusiaczku, którą szychtę masz we wtorek, żebyś nie musiała znowu beczeć? ;)

Posted

[quote name='Ziutka']Ty jesteś ciocia a BigossoMalgosso babcia :eviltong:

Ufff... ulżyło mi ;)

[quote name='wegielkowa']A ja jestem siostra Alessadra, prawda, prawda?

Ziutka! To Ty i córkę masz? Taką wyrośniętą! A tak młodo wyglądasz :o

[quote name='malagos']A zdarza Ci się nietrzymanie moczu, jak Aleksandrowi? Jesli tak, toście rodzeństwo :) Ja, babka, Wam to mówię!

Czy to poradnia fizjologiczna? :evil_lol:

[quote name='malagos']mówisz o decoupage? To banalnie łatwe, jeśli tylko ktoś pokaże i masz materiały do tego.

Impra? :popcorn: