Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za 300zł mamy transport. Wczoraj z bazarku ogłoszeniowego miałam 55zł, drugie tyle ma wpłynąć, ale to i tak o 200zł za mało :(

Aniu proszę podaj na jakiej ulicy w Wieliczce mieszkasz, może być pw. Od tego zależy też koszt transportu.

Posted

Jara a kto proponuje ten transport ? bo kwestia pieniędzy to nie jest jakiś dramat, ja się dorzucę, myślę że dziewczyny w stajni też, ale pewnie lepiej było by tą kasę, dać Ani na karmę, czy inne rzeczy :) Pisała do mnie wczoraj Pati851, jutro do niej zadzwonię i może z nią coś ustalę. Aniu podaj mi telefon do siebie, bo na facebooku nie mogę się z Tobą skontaktować :/

Posted

Jara napisał(a):
Póki sunia nie dojedzie do DT nic nie zrobimy. Nikt nie chce ryzykować powikłań w warunkach stajennych. Mamy 120zł na transport :(

To oczywiste, po sterylce nie może wrócic do stajni.

Posted

Jara napisał(a):
W ogóle nie ma opcji żeby miała nie zostać wysterylizowana :)

Przed zabiegiem osobę odpowiedzialną prosze o kontakt na PW po dane do fakltury i maleńki instruktarz co i jak :)

Posted

Mam świetną wiadomość mam transport na niedziele, bezpłatny, ktoś ze znajomych jedzie i może sunie przywieźć do samej Wieliczki :) Potrzebuje teraz szybko numer telefonu do Ani, bo nie mam z nią żadnego kontaktu, może ktoś z Was ma jakiś namiar na nią ??

Posted

Gru777 napisał(a):
Mam świetną wiadomość mam transport na niedziele, bezpłatny, ktoś ze znajomych jedzie i może sunie przywieźć do samej Wieliczki :) Potrzebuje teraz szybko numer telefonu do Ani, bo nie mam z nią żadnego kontaktu, może ktoś z Was ma jakiś namiar na nią ??

:mdleje: no to padłam

Posted

Z bazarku ogłoszeniowego mam 155zł. Jeśli okaże się, że przejazd jest za free to kasę chętnie przekażę na podstawowe badania przed sterylką tj krew, mocz, kupa i na odrobczenie + szczepienia.

Posted

Dziewczyny kochane, jeszcze raz pokażę maluszka i zapytam... A może ktoś może wziąć na dt takiego maluszka od nas ze wsi?.. Założymy mu książeczkę zdrowia, zaszczepimy, a jutro mam okazje podać go do Warszawy.. Szkoda go tu na wieś, będzie maleńkim pieskiem:

Na tydzień, dwa chociaż.........