Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jara']Luna ma robione ogłoszenia, podany jest Twój numer. Jak widać zero odzewu. Najwyżej skończy w schronisku, szkoda, że mało kto się nią interesuje.

Podczytuję wątek i sytuacją Luny jestem załamana ...Jara doczytałam że wątek założyłaś grzecznościowo ...kto zatem jest osobą odpowiedzialną za Lunę ???

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jara napisał(a):
Potrzebna pomoc w udostępnianiu.

Jeśli masz na myśli FB, to próbowałam ponownie udostępnić i zaprosić znajomych, ale jest to niemożliwe, bo wydarzenie jest już nieaktualne.
Trzeba zmienić datę, albo zrobić nowe wydarzenie.

Posted

Do soboty/niedzieli będę wiedziała czy znajomy bierze psa. Okazuje się że szuka jakiegoś bidulka od dawna, nie ma żadnych zwierząt i dom z ogródkiem. W weekend wraca ze wsi i odwiedzę go z Luną. Akurat dobrze się znamy, więc jest bardzo duża szansa że ją weźmie, ponieważ mogę mu pomóc w szkoleniu i socjalizacji Luny.

Trzymajcie kciuki! :loveu:

Posted

Jara napisał(a):
To byłby cud.

Aniu czy potrzebujesz kasy na leczenie Bianki?

Nie, nie potrzebuję ;) mój weterynarz zrobił wszystko za pół darmo, bo w jego klinice zostawiłam około 2 tyś w ciągu miesiąca więc mam upusty ze względu na Biankę ;)
Po za tym już weterynarza opłaciłam, leki mam wykupione, a wizyty kontrolne za darmo.

Posted

mysa napisał(a):
Do soboty/niedzieli będę wiedziała czy znajomy bierze psa. Okazuje się że szuka jakiegoś bidulka od dawna, nie ma żadnych zwierząt i dom z ogródkiem. W weekend wraca ze wsi i odwiedzę go z Luną. Akurat dobrze się znamy, więc jest bardzo duża szansa że ją weźmie, ponieważ mogę mu pomóc w szkoleniu i socjalizacji Luny.

Trzymajcie kciuki! :loveu:

O rany !!!!!!!! to ja zaciskam z całych sił !!!!!!!! Lunko kochana zachowuj się tak jak przystało na grzeczną dziewczynkę ;)
Zaciśnięte :thumbs:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
O rany !!!!!!!! to ja zaciskam z całych sił !!!!!!!! Lunko kochana zachowuj się tak jak przystało na grzeczną dziewczynkę ;)
Zaciśnięte :thumbs:

Niech Pan kolega zachowa się jak dżentelmen i pokocha Lunkę taką , jaka jest, a potem to już z górki:loveu::loveu::loveu:

Posted

Już po wizytacji :)

Luna przypadła bardzo do gustu, jedynie mama kolegi obawia się o kwiatki ;) Co do umowy to wiadomo, sam się o nią pytał. Za dzień, dwa będę wiedziała czy na 100% tam trafi :) wystarczy przekonać jego mamę, ale sama Luna pokazała klasę bo jak ją tylko zobaczyła to merdała ogonkiem i przytuliła się :)

Tak więc kolega jest jak najbardziej na TAK, nawet wyprowadzał ją i przy mnie na łące puścił by sprawdzić jak się słucha. Przychodziła do niego.

Posted

Znajomy zakochał się w jej charakterku, wymieniłam mu wszystkie "usterki zachowawcze" i jak sobie z tym radzić. Był lekko zdziwiony wieścią o zjadaniu niemal wszystkiego a zwłaszcza bielizny, ale nie zraziła go ta wiadomość.

Po za tym Luna spałaby w łóżku z kolegą, więc na pewno byłaby zachwycona.

Posted

Jara napisał(a):
Jak się miewa Bianka?

W porządku z nią, na szczęście nie ma urazu do innych psów jak to kiedyś z nią było po pogryzieniach przez inne psy. No i dysk ma cały, nie trzeba operować teraz. No ale po zwyrodnieniach na prześwietleniu wychodzi na to że długo to nie potrwa, w każdej chwili może wrócić do złego stanu :( No ale dostaje leki, które w jakiś sposób pomagają w utrzymaniu jej kręgosłupa w formie.

Posted

mysa napisał(a):
Już po wizytacji :)

Luna przypadła bardzo do gustu, jedynie mama kolegi obawia się o kwiatki ;) Co do umowy to wiadomo, sam się o nią pytał. Za dzień, dwa będę wiedziała czy na 100% tam trafi :) wystarczy przekonać jego mamę, ale sama Luna pokazała klasę bo jak ją tylko zobaczyła to merdała ogonkiem i przytuliła się :)

Tak więc kolega jest jak najbardziej na TAK, nawet wyprowadzał ją i przy mnie na łące puścił by sprawdzić jak się słucha. Przychodziła do niego.

Super, mam nadzieję, że problem sie rozwiąże :D