Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anova napisał(a):
Hopsa chłopaki, przynajmniej bazarki ruszyły, więc kasa na leczenie bedzie.
Ale domki najważniejsze, więc wskakujcie na górę!

Ja się bardzo z tych bazarków cieszę. Bardzo!
Ach te domki - gdzie jesteście?? :shake:

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PaulinaT napisał(a):
Uważajcie domki ja wam dobrze radzę - ciotka Gonia jest w bojowym nastroju :evil_lol:
A jak!!!!:razz::razz::razz:
Może Dyzio znajdzie domek Tabsowi lub Pikusiowi? Rower gotowy, ale nie wiem czy zdejmować Dyziowe plakaty, czy nie....

Posted

GoniaP napisał(a):
A jak!!!!:razz::razz::razz:
Może Dyzio znajdzie domek Tabsowi lub Pikusiowi? Rower gotowy, ale nie wiem czy zdejmować Dyziowe plakaty, czy nie....

Nooo Dyzio to kochany chłopiec i na pewno pomoże wujaszkom w potrzebie :lol:
Zdejmować czy nie zdejmować...

Posted

http://www.allegro.pl/item186637215_pikus_maly_piesek_prosi_o_dom_pilne_.html

http://www.allegro.pl/item186637810_piestabs_dom_to_dla_niego_jedyna_szansa_na_zycie.html

Rozsyłajcie znajomym te linki, może ktoś się zakocha w którymś psiaku.
Cioteczka Justin - zrobiła im sliczne aukcje. Pieniążki na Tabsika będą, będzie zdrowy. Musi być. Mamy nadzieję, że dotychczasowi właściciele spełniają medyczne zalecenia.:mad:

Posted

PaulinaT napisał(a):
Niestety nikt sie nie odzywa z ogłoszeń...
:shake:
Wiesz Paula, w związku z Dyziem zaobserwowałam bardzo ciekawe zjawisko socjologiczne...
Rozwiesiłam około 70plakatów - własnoręcznie... Dziś jak je "odwiedzałam" wiele karteczek z kontaktem było pozrywanych... Czasami wyrwano całe ogłoszenia. I wyobraź sobie, że nie otrzymałam w sprawie Dyzia ŻADNEGO telefonu/?? Pomoc zawsze przychodzi nieoczekiwanie. Najważniejsze, to się nie poddawać. We mnie wstąpił lew!!!
Nie ma co tracić nadziei!!!

Posted

PaulinaT napisał(a):
Niestety nikt sie nie odzywa z ogłoszeń...
:shake:

Oj, ciotka, rzadko tak bywa, żeby w parę dni po zamieszczeniu ogłoszenia domek się zgłosił... Cierpliwości... Psiaki są sliczne, a że nie podobne do żadnej rasy, cóż... takie też domki znajdują dobre:)

Trzymam kciuki za wynik kontroli;) , to super ważne...

Jeśli wolno mi się wypowiedzieć, to fajnie byłoby dać więcej fotek na allegro - zwłaszcza czarnego psiaczka, najlepiej na jasnym tle...

Posted

Wiesz, że ja jestem w gorącej wodzie kąpana :razz:
I z cierpliwościa to bywa różnie.

Te zdjęcia co mam - to była droga przez mękę, dlatego jest ich tak mało i są kiepskie.
Ale będę miała okazje nadrobić już niedługo - to może uda się coś osiągnąć.

Posted

Tak szybciutko piszę.
Skóra lepiej ale to nie znaczy że jest dobrze... do dobrze brakuje jeszcze i to dużo :( Tabs smarowany jest i kąpany regularnie. Niestety rodzina nie poradziła sobie z dawaniem mu tabletek... szkoda że do mnie nie zadzwonili, oni po prostu nie umieli ich podawać! Podawali na łyżeczce... to że zjadł połowę dawek to i tak cud na cuda!
Dzisiaj pokazałam jak dawać i myślę ze będzie ok, bo dobrych chęci w sumie im nie brak.
Kolejna kontrola za następny tydzień.
No zobaczymy.