edek Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 kakadu napisał(a):a wiecie, że ciocia b-b zrobi dla chomika bazarek? :sweetCyb: Suuuper :calus: Quote
Bogusik Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Nie ma dnia żebym nie poczytała wiadomości o Tusi,ale nie zawsze piszę :smile:Trzymam jednak rękę na pulsie,gdyby coś... Quote
Poker Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 a ja jestem taka maleńka ,że nie widać? :crazyeye: Z odległości kilku tysięcy kilosów nawet piszę i zaglądam. Quote
b-b Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Miał być później...ale Tusia ma na koncie mniej więc bazarek gotowy http://www.dogomania.pl/forum/threads/245106-Ozdoby-z-mosiądzu-i-inne-pierdołki-dla-Tusi-12-07-20-00?p=21050367#post21050367 Cioteczki proszę o pomoc w rozsyłaniu po forumowiczach :) Quote
Ghanima Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 I ja też jestem cały czas :mad: jak nie piszę, to też jestem. Dzień bez Chomiczka dniem straconym :) Quote
Ghanima Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 I jeszcze chciałam powiedzieć, że mam książki do sprzedania dla Tusinki, jakby Ciocie kakadu albo b-b były czasowo wolniejsze, to byśmy bazarrrro zmontowały, co? Quote
edek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ghanima napisał(a): Dzień bez Chomiczka dniem straconym :) Oj tak :loveu: Quote
Poker Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ghanima napisał(a):I ja też jestem cały czas :mad: jak nie piszę, to też jestem. Dzień bez Chomiczka dniem straconym :) Ja tęeż nie mogę stracić dnia. Dziś przyjedzie do nas do DT Tusinkopodobne stworzenie,ale trochę większa. Quote
inka33 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 cancer43 napisał(a):Nie gadaj,cały czas jestem obecna duchem,codziennie wchodzę do Tusi,ale co tu pisać...Inki nie przebijesz I jak ja mam to sobie zinterpretować... :hmmmm: Quote
kakadu Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 (edited) Ghanima napisał(a):I jeszcze chciałam powiedzieć, że mam książki do sprzedania dla Tusinki, jakby Ciocie kakadu albo b-b były czasowo wolniejsze, to byśmy bazarrrro zmontowały, co? ten pierwszy z edkowymi rzeczami się kończy to ja mogę zrobić; na tej samej zasadzie co poprzedni książkowy? ;) b-b - strasznie dziękuję za bazarek, już lecę podrzucać :kiss_2: podziękuj serdecznie koleżance; tak się zastanawiam, kiedy naszym zanjomym skończą się fanty (bo nam sie juz skończyły dawno ;)) wszystkim za obecność z całego serca dziękuję :loveu: Edited July 9, 2013 by kakadu Quote
kakadu Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 zdjęcia z upalnego weekendu: i dziewczyny odpoczywające przy... kompostowniku; nie wiem jak to jest, ale ta goła ziemia, która zrobiła się w rogu działki gdzie leżała dłuższy czas skoszona trawa, kusi najbardziej; Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
inka33 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 kakadu napisał(a):zdjęcia z upalnego weekendu: Kakadu, czy Twoje oczęta widzą różnicę, która dzięki Tobie (i dr) się dokonała...? (nawet jeśli coś mi nie do końca po polsku to wyszło...?) Szacun, Dobra Kobieto! :Rose: kakadu napisał(a):i dziewczyny odpoczywające przy... kompostowniku; nie wiem jak to jest, ale ta goła ziemia, która zrobiła się w rogu działki gdzie leżała dłuższy czas skoszona trawa, kusi najbardziej; Może rzecz w tym, że tam chłodniej od spodu...? :hmmmm: Quote
Ghanima Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 inka33 napisał(a):Kakadu, czy Twoje oczęta widzą różnicę, która dzięki Tobie (i dr) się dokonała...? (nawet jeśli coś mi nie do końca po polsku to wyszło...?) Szacun, Dobra Kobieto! :Rose: Może rzecz w tym, że tam chłodniej od spodu...? :hmmmm: INKA PRAWDĘ RZECZE. Tyle chciałam w tym temacie :) kakadu, bazarek jak poprzednio moze być, jak najbardziej. Dzięki Ci, dobra duszo, sama bym nie poradziła. Tylko potrzebuję chwilki, żeby opisy zrobić :) Quote
kakadu Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 różnica jest faktycznie, ale nie przypisywałabym sobie jakichś specjalnych zasług (chyba, że ten zaprzęg tak ją wypięknił ;)) na zdjęciu z tablicy była postawiona na czymś śliskim - każdy z nas by tak sierotowato wyglądał, jakby mu się kopyta rozjeżdżały :evil_lol: Quote
edek Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Tak, tak różnica jest wielka. Nawet w uśmiechy Chomiczka :loveu: Quote
kakadu Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 (edited) chciałam powiedzieć, że basen do rehabilitacji stanął pod znakiem zapytania, bo się przedziurawił i przeciekał; trzeba było wodę wypuścić i szukać dziury, ale tż szczęśliwie znalazł wczoraj i zalepił; dziś zaczniemy nalewać od nowa; zdjęcie poniższe zostało zrobione w niedzielę, jak jeszcze nie wiedzieliśmy o dziurze (o słodka nieświadomości ;)) zrobiliśmy małą próbę z chomikiem i musze przyznać, że był bardzo odważny, trochę mu się tylko uszy rozjechały ;) Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Edited July 9, 2013 by kakadu Quote
edek Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Jasne Nasz Chomik się niczego nie boi :diabloti:. Śliczna księżniczka :loveu: Quote
b-b Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Powodzenia w rehabilitacji! A swoją drogą czy ktoś kiedyś widział pływającego chomiczka?:D Quote
Bogusik Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Powiem szczerze,że Tusia jest niesamowicie fotogeniczna :smile: i nie ważne czy z uszkami stojącymi,czy z rozjeżdżonymi :smile: czy stojąca,czy leżąca :smile: już nie mówiąc pływająca :smile: Tusia jest zawsze ROZBRAJAJĄCA! :loveu: Kochane nasze cudeńko!!! Quote
Poker Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Mała słodka śmiesznotka.:loveu: Ale Wy to serca nie macie.Chomiczka do takiego oceanu wsadzać? :mad:I może jeszcze bez koła ratunkowego :roll: Nie mogę mieć Chomiczka, to chociaż mam coś na podobieństwo tylko trochę większe. http://www.dogomania.pl/forum/threads/245107-Chudziutkie-Male%C5%84stwo-ju%C5%BC-w-DT-szukamy-DS Quote
kakadu Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 poker - byłam wczoraj na wątku tego mikruska; mam nadzieję, że u ciebie wyjdzie na prostą :) Quote
danusiadanusia Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 kochana TUSIEŃKA:):):):) Kakadu!!! jesteś wielka:):) obecne zdjęcia są super:) to inny psiaczek:):) uwielbiam takie metamorfozy:):) a Twój TZ :) też jest wielki:):) znalazł dziurkę:):) uwielbiam ten wątek! Quote
AlfaLS Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Tusia to biedna w tym domku jest :lol: . Albo ją do sanek zaprzęgają, albo do takiego oceanu wsadzają... Oj, ciężkie jest życie małej Tusi :evil_lol:. Quote
kakadu Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 słuchajcie ciotki, z edkowego bazarku uzbierało się 209,00 złotych!!! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts