Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I jeszcze chciałam powiedzieć, że mam książki do sprzedania dla Tusinki, jakby Ciocie kakadu albo b-b były czasowo wolniejsze, to byśmy bazarrrro zmontowały, co?

Posted

Ghanima napisał(a):
I ja też jestem cały czas :mad: jak nie piszę, to też jestem. Dzień bez Chomiczka dniem straconym :)

Ja tęeż nie mogę stracić dnia. Dziś przyjedzie do nas do DT Tusinkopodobne stworzenie,ale trochę większa.

Posted

cancer43 napisał(a):
Nie gadaj,cały czas jestem obecna duchem,codziennie wchodzę do Tusi,ale co tu pisać...Inki nie przebijesz

I jak ja mam to sobie zinterpretować... :hmmmm:

Posted (edited)

Ghanima napisał(a):
I jeszcze chciałam powiedzieć, że mam książki do sprzedania dla Tusinki, jakby Ciocie kakadu albo b-b były czasowo wolniejsze, to byśmy bazarrrro zmontowały, co?

ten pierwszy z edkowymi rzeczami się kończy to ja mogę zrobić; na tej samej zasadzie co poprzedni książkowy? ;)

b-b - strasznie dziękuję za bazarek, już lecę podrzucać :kiss_2:
podziękuj serdecznie koleżance;
tak się zastanawiam, kiedy naszym zanjomym skończą się fanty (bo nam sie juz skończyły dawno ;))

wszystkim za obecność z całego serca dziękuję :loveu:

Edited by kakadu
Posted

zdjęcia z upalnego weekendu:

i dziewczyny odpoczywające przy... kompostowniku;
nie wiem jak to jest, ale ta goła ziemia, która zrobiła się w rogu działki gdzie leżała dłuższy czas skoszona trawa, kusi najbardziej;

Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt="">

Posted

kakadu napisał(a):
zdjęcia z upalnego weekendu:

Kakadu, czy Twoje oczęta widzą różnicę, która dzięki Tobie (i dr) się dokonała...?
(nawet jeśli coś mi nie do końca po polsku to wyszło...?)
Szacun, Dobra Kobieto! :Rose:

kakadu napisał(a):
i dziewczyny odpoczywające przy... kompostowniku;
nie wiem jak to jest, ale ta goła ziemia, która zrobiła się w rogu działki gdzie leżała dłuższy czas skoszona trawa, kusi najbardziej;

Może rzecz w tym, że tam chłodniej od spodu...? :hmmmm:

Posted

inka33 napisał(a):
Kakadu, czy Twoje oczęta widzą różnicę, która dzięki Tobie (i dr) się dokonała...?
(nawet jeśli coś mi nie do końca po polsku to wyszło...?)
Szacun, Dobra Kobieto! :Rose:

Może rzecz w tym, że tam chłodniej od spodu...? :hmmmm:

INKA PRAWDĘ RZECZE.
Tyle chciałam w tym temacie :)

kakadu, bazarek jak poprzednio moze być, jak najbardziej. Dzięki Ci, dobra duszo, sama bym nie poradziła. Tylko potrzebuję chwilki, żeby opisy zrobić :)

Posted

różnica jest faktycznie, ale nie przypisywałabym sobie jakichś specjalnych zasług (chyba, że ten zaprzęg tak ją wypięknił ;))
na zdjęciu z tablicy była postawiona na czymś śliskim - każdy z nas by tak sierotowato wyglądał, jakby mu się kopyta rozjeżdżały :evil_lol:

Posted (edited)

chciałam powiedzieć, że basen do rehabilitacji stanął pod znakiem zapytania, bo się przedziurawił i przeciekał; trzeba było wodę wypuścić i szukać dziury, ale tż szczęśliwie znalazł wczoraj i zalepił;
dziś zaczniemy nalewać od nowa;
zdjęcie poniższe zostało zrobione w niedzielę, jak jeszcze nie wiedzieliśmy o dziurze (o słodka nieświadomości ;))
zrobiliśmy małą próbę z chomikiem i musze przyznać, że był bardzo odważny, trochę mu się tylko uszy rozjechały ;)

Edited by kakadu
Posted

Powiem szczerze,że Tusia jest niesamowicie fotogeniczna :smile: i nie ważne czy z uszkami stojącymi,czy z rozjeżdżonymi :smile: czy stojąca,czy leżąca :smile: już nie mówiąc pływająca :smile: Tusia jest zawsze ROZBRAJAJĄCA! :loveu: Kochane nasze cudeńko!!!

Posted

Tusia to biedna w tym domku jest :lol: . Albo ją do sanek zaprzęgają, albo do takiego oceanu wsadzają... Oj, ciężkie jest życie małej Tusi :evil_lol:.